A fiatal lánya Tankcsapda koncertjéről hazafelé tartó Katát egy cserbenhagyó fiatal gázolta halálra.

Egyedi megemlékezést tartottak az újévkor az M3-ason halálra gázolt Böröcz Kata hozzátartozói. Kedvenc együttese zenéivel búcsúztatták elhunyt fiatal lányt, a hagyományostól eltérő szertartáson.

Nem volt kötelező a fekete öltözet, annyit kértünk, jöjjön mindenki olyan ruhában, amilyenben jól érzi magát. Nem csak sírni, de nevetni is szerettünk volna ezen a megemlékezésen

– közölte édesanyja a szertartás után.

A Tankcsapda zenéjével búcsúztatták szerettei az M3-ason elgázolt Katát

A nagy nyilvánosságot kapott eset még újévkor történt. Kata és szerelme, Zoltán egy szilveszteri Tankcsapda-koncertről tartott hazafelé, a lány hirtelen felindulásból kiszállt a kocsiból, az autópályán gyalogló lányt pedig egy figyelmetlen gépkocsivezető elgázolta, majd segélynyújtás nélkül továbbhajtott.

A lány holttestére egy autós talált rá, később pedig a Tankcsapda hazafelé tartó busza is megállt az autópályán. A zenekar gitárosa leszállt, hogy segítsen, s döbbenettel szembesült vele, hogy egyik hű rajongójuk az áldozat.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Bors)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Részvétem a családnak, de...
Mindeközben hova tűnt a lány "" szerelme""?
Miért nem tartotta vissza, ment utána vagy kereste az AUTÓPÁLYÁN kujtorgó imádottját?
Miért és milyen állapotban volt az autópályán kiszálló lány?
Menetközben ugrott ki vagy miért kellett megállni egy autópályán?
Csupa tisztázatlan kérdés...
levarosbukta
@namihami: Semmi sem tisztázatlan! A csaj hisztizett, a srác leállt egy parkolóban. A csaj részeg volt kikapta a kulcsot a slusszból kiszállt és azzal a mozdulattal be is zárta a srácot a kocsiba. Aztán átlépve a szalagkorlátot elkezdett az autópályán grasszálni, hát nem kellett volna. Ennyi a történet.
levarosbukta
@namihami: Ja és a pasas aki elgázolta ijedtében világgá futott, na ezt sem kellett volna.
namihami
@levarosbukta: Senki nem dicséri a gázolót. Hülye volt és besz@rt. Nem kellett volna elmenni a helyszínről és vétlen lenne.
De milyen autója van a gavallérnak, amelyikbe gyárilag nem szerelnek belsőkilincset?
levarosbukta
@namihami: Látod, itt jön be az hogy érteni is kell ezekhez a mai modern autókhoz. A belső kilincs csak nyitja az ajtót, de ha be van zárva a zár akkor húzogathatod te amennyire akarod nem nyílik az ki. A mienk is ilyen. Ha rám zárják a központi zárat, se ki se be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.