A karrier és a család nem oltja ki egymást, egyikben sem teljesedhetünk ki a másik nélkül, az élet célját a kettő együtt határozza meg - írta az emberi erőforrások minisztere a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom csütörtöki budapesti konferenciájára küldött köszöntő levelében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s isten sajnos ilyen barmokat is teremtett, mint te vagy! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Nessy: Hiába van lehetőség olyasmire amiről írsz, alapjában széles-e nagyvilágban a hagyományos szaporodás dívik.
Abban is biztos vagyok, hogy az ide írogató személyek mindegyike hagyományos módon fogant.
Ami pedig mostanában terjed a nyugati kultúrákban, valójában természetellenes. Itt nem a mesterséges megtermékenyítésre gondolok, hanem a többi eltévelyedett nemiségek legalizálására. Amely végső soron a normális, akarom mondani hagyományos nemi beállítottságú emberek megbotránkozására ad okot.
S ha jól megnézzük, az ázsiai és afrikai lakosok attól tudnak olyan rohamosan szaporodni, mert tiszteletben tartják az életet, bármilyen szegények is. S valójában az igazi boldogságot a gyerekek adják.
Az veszít legtöbbet, aki nem éli át a gyermekáldás csodáját, aki más gyerekeinek a megtermelt javaiból akar magának előnyt szerezni.
Nessy
@Eriksson: Ez szép volt, amit írtál, De egy meddő, vagy egyéb problémával küzdő nőnek, illetve férfinek bizony a tudomány ad lehetőséget gyermekáldásra!
Az "egyéb eltévelyedések" több ezer évesek! Sok nagy tudós, művész tartozott közéjük. Pl. Leonardo da Vinci is. Ettől függetlenűl, csodás Madonna képei vannak. És megbotránkozás nélkül tetszik a Mona Lisa!
A görögöknél, rómaiaknál nem volt probléma.
Azt hiszem, ezt a problémát most kissé túldimenzionáljuk.
Eriksson
@Nessy: Lehetőséget ad, rendben van. Ezt írtam is.
Az "egyéb eltévelyedések" rovatba beleírhatjuk, hogy nem minden művész eltévelyedett, és nem minden eltévelyedett művész. Sőt a legtöbb deviánsnak fingja sincs a művészet fogalmáról.
Egyébként ami dívott az ókori görögöknél és rómaiaknál, azt pont a kereszténység elterjedésével szűnt meg. Állítólag (!) Európa keresztény alapokon szocializálódott.
Aki Én
@Eriksson: ,,Nem értem. Milyen emberek vagytok ti? Titeket nem apa nemzett és anya szült?
Egyikőtöknek sincs egy normális mondata se, melyet normális ember felvállalhatna."

Totál egyetértek veled. Ugye milyenek ezek a fideszes megmondók, vállalhatatlanok mind.
Eladott Ország
Ezek teljesen hülyék. Komolyan azt hiszik, hogy a régi idők agit-prop módszereivel rá lehet venni a fiatalokat a házasságra, meg a gyerek sokszorosításra? Nem szól nekik senki, hogy elvtársak, 2019-et írunk!? Házasság hete, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom… muhahaha! Jön még a Vasorrú Bába is, meg Óz, a csodák csodája? Esetleg a Hupikék Törpikék? Mondjuk az pont jó, mert abba bele lehet illeszteni Sorost, mint a gonosz Hókuszpókot. Itt mindenki hülye?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.