Egyik képviselőjük azt írta a reklamáló LMP-s politikusnak, hogy nyerjen ősszel választást, aztán az lesz a díszpolgár, akit ő akar.

Leszavazta a Fidesz Bálint gazda díszpolgárságát
Fotó: Youtube

A XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége újra elkaszálta Bálint György kertészmérnök, Bálint gazda díszpolgárságát, egységesen, tömbben szavazva – írta meg a 24.hu. Az esetet Mizsei László kerületi LMP-s képviselő osztotta meg Facebook-oldalán, aki a pártfegyelemnek tudja be a döntést.

Hozzáteszi, hogy így volt ez a tavaly elhunyt Lantos Antal helytörténésszel is, „aki nagyon várta, hogy megkapja, de még halála után, posztumusz sem engedték”.

Mizsei külön kiemel egy fidalitasos kommenet, mely így szól:

Laci szerintem nagyon gyorsan vegyél vissza a lendületből és vegyél vissza a sértegetésből. Ez ilyen ballib sajátosság, hogy ha valami nem a kedved szerint alakul akkor egyből sértegetsz másokat. Ősszel nyerj többséggel az LMPvel választást és akkor majd az lesz a díszpolgár akit csak szeretnél

- írta Vincze Ágnes.

A fideszesek baja az lehetett, hogy Bálint György 1994. június 1-jén belépett a Szabad Demokraták Szövetségébe; tagja lett az országos tanácsnak. 1994–1998 között országgyűlési képviselő volt.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Bálint gazda nincs jó véleménnyel a kormányról, ezért nem lehet díszpolgár.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Mi baja van a fidesznek Bálint gazdával? Nem lett elég narancssárga valamelyik virága? Vagy üldözte a "keresztes" virágúakat? Igaz azok zöldségfélék, első sorban a káposzta félék.
Macskaszem
Bálint gazda nincs jó véleménnyel a kormányról, ezért nem lehet díszpolgár.
Nessy
@Macskaszem: Mindig elfeledem, hogy itt a politikai tisztánlátás, a lojalitás a lényeg! Nem a tudás, az emberség! Ami tudvalevőleg egyetemleges.
Eladott Ország
Az aljasságuknál csak a pitiánerségük a nagyobb. Ennél mocskosabb bandát még nem hordott a hátán a magyar föld, pedig Rákosi se volt kispályás. Ezeknek az emlékét befedi majd a szar, Bálint Gazdára viszont sokan, soká fognak emlékezni, mert ő életében letett valamit az asztalra, jóságból, kedvességből, barátságból is.
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/51890361_1007765352747895_1114430037764866048_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=c8c6945f7c32977222e69c4bfda575be&oe=5CDC4159
CsipkeRózsa
Talán magukban még szégyenkeznek is a Fideszesek a leszavazás miatt. Szemét emberek!
RonaGyuri
az egy dolog, hogy leszavazták, de ez az indoklás sokat, nagyon sokat elárul! =))
justhpeter
A fideSS-kdnp igazi embert formáló párt. Még az egyébként normálisnak induló emberekből is kiveszi gerincet és a jellemet és szarkupacot csinál belőlük. Mert arra gondolni sem merek, hogy mára már csak az eredetileg is szar emberek maradtak a fideSS-kdnp-ben.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Hozzáteszem Durbincs ,ha tudod melyik volt a sok közül,aki anyádra járt!
simmering73
Gerinces ember. Ilyet nem találni sem a fidesz-kdmp gittegyletben sem a csahos birkanyájukban.
justhpeter
Isten éltesse Bálint Gazdát Bálint napon ! Megértem, hogy nem lehet díszpolgár egy fideSS-kdnp-kerületben, hiszen a
NORMÁLIS MAGYARORSZÁG DÍSZPOLGÁRA !
SystemError
Ezt a tahó paraszt bandát. Gondolom már megvolt előre a helyi "Bayer" díszpolgár
tudode
Leesett "volna" a karika gyűrüjük, ha a 100 éves BÁLINT GAZDÁT megtisztelik díszpolgársággal, függetlenűl attól, hogy SZÉP KORÁRA melyik oldalhoz húz!
.
Az mond mindenkinek SOK MINDENT, hogy Bálint gazda, de az, hogy fideszes, az "már" magától beszél (tisztelet a csendes kivételnek).
.
Személyesen annyit: Tizenhét és félévesen kerültem az ÁLLAMIGAZGATÁS állományába. A 40, 50 éves munkatársakra fel lehetett nézni, mert SZAKMAI TUDÁSBAN a közelükbe sem jöhettek ennek a mai GÁRDÁNAK!
nezelodo
Remélem, hogy a Gyuri bá magasról tesz ezekre a nyikhajokra akinek az eletteljesitmenye az egész bagazst beleszamitva sem ér majd fel az övével!
namihami
@CsipkeRózsa: Azért nem ártana egy Fidesz kongresszuson a "", szégyenkezés"" szó értelmét óriási betűkkel kivetíteni. Talán akkor lenne esély.
Borsodi
Egy tisztességben megöregedett,dolgozó ember hogy lehetne díszpolgár.Ahhoz hogy az legyen valaki legalább olyan kritériumoknak kell megfelelnie mint Báyer Zsolt lovagnak,talán ő érdemelné meg legjobban.De lehet a fidesz Mészarosra,vagy Kósa mamára gondolt.
Levendula
Isten áldja drága Gyuri bácsi!
Az emberek iránta való szeretete sokkal többet ér, mint holmi díszpolgárság...
kolnidre
Ha a fidesz valakit kitüntet az legalább annyit ér mint egy lapát szar.
moareka
Üzenem ezeknek a naplopó ingyenélőknek Vincze Ágikával az élen, hogy "lesz még kutyára dér"... Sajnos egy emberöltő sem lesz elég a mocskosságaik helyrehozatalára. Szegény Bálint gazda, csak jót adott ennek a társadalomnak...
Lepényleső
No comment. Az államtitkárok sisera hada nyert?
nusika
...biztos ezért...!
A 99 éves, az Ablak című közszolgálati műsorral közismertté válókertészmérnök egész, hosszú életén át megtapasztalhatta az autoriter rendszerek gyűlöletét vagy rosszallását: zsidó származása miatt koncentrációs táborba zárták, szabadulása után pedig a kommunisták fenyegették internálással, fosztották meg a családi földbirtokoktól.
Qqberci
A gyökerek leszavazták a mezőgazdászt...
vadsanca
Remélem ez Gyuri bácsi egészségére nem lesz negatív hatással?
Desischado
Isten éltesse sokáig Gyuri bácsit! És íme a fidesz újabb szegénységi bizonyítványa. Undormány és kicsinyes féreg banda.
justhpeter
@Qqberci: Tévedsz ! Nem a gyökerek szavazták le a mezőgazdászt, hanem a férgek !
balos
01geci házatáján nem hezitálnak,ha a dolgos éveket semmibe veszik és a nyaloncok ezt követik!Éljen a mérszaros lölö és a disznai a moslékukon!
evacica
Jellemző az Orbán bérencekre, kicsinyes pitiáner banda, mint a főnökük!Gyuri Bácsi többet tett ezért az országért, mint ez a fideszes szemét banda! Isten éltesse Gyuri bácsi erőben és egészség!
Eladott Ország
Márpedig azok, akik Bálint-gazdaként ismerik, illetve szeretik a kertészeti tudományokat népszerűsítő embert alighanem számosabbak vannak, mint akik párttagkönyvet lobogtatva járják a piacot. Így aztán az a helyzet is elképzelhető, hogy a díszpolgárságot ugyan a pillanat politikusai adományozzák mégsem az odaítélése a nagyobb dicsőség. Egy olyan személyiség esetében, mint Bálint György még az sem kizárt, hogy alapvetően nemcsak neki, hanem az adományozónak is megtiszteltetés, ha elfogadja valaki a díszpolgárságot.
kanadaihirlap.com/2019/02/15/part-tagkonyvet-a-tok-melle/
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.