Egyik képviselőjük azt írta a reklamáló LMP-s politikusnak, hogy nyerjen ősszel választást, aztán az lesz a díszpolgár, akit ő akar.

Leszavazta a Fidesz Bálint gazda díszpolgárságát
Fotó: Youtube

A XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége újra elkaszálta Bálint György kertészmérnök, Bálint gazda díszpolgárságát, egységesen, tömbben szavazva – írta meg a 24.hu. Az esetet Mizsei László kerületi LMP-s képviselő osztotta meg Facebook-oldalán, aki a pártfegyelemnek tudja be a döntést.

Hozzáteszi, hogy így volt ez a tavaly elhunyt Lantos Antal helytörténésszel is, „aki nagyon várta, hogy megkapja, de még halála után, posztumusz sem engedték”.

Mizsei külön kiemel egy fidalitasos kommenet, mely így szól:

Laci szerintem nagyon gyorsan vegyél vissza a lendületből és vegyél vissza a sértegetésből. Ez ilyen ballib sajátosság, hogy ha valami nem a kedved szerint alakul akkor egyből sértegetsz másokat. Ősszel nyerj többséggel az LMPvel választást és akkor majd az lesz a díszpolgár akit csak szeretnél

- írta Vincze Ágnes.

A fideszesek baja az lehetett, hogy Bálint György 1994. június 1-jén belépett a Szabad Demokraták Szövetségébe; tagja lett az országos tanácsnak. 1994–1998 között országgyűlési képviselő volt.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Bálint gazda nincs jó véleménnyel a kormányról, ezért nem lehet díszpolgár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Qqberci: Tévedsz ! Nem a gyökerek szavazták le a mezőgazdászt, hanem a férgek !
balos
01geci házatáján nem hezitálnak,ha a dolgos éveket semmibe veszik és a nyaloncok ezt követik!Éljen a mérszaros lölö és a disznai a moslékukon!
evacica
Jellemző az Orbán bérencekre, kicsinyes pitiáner banda, mint a főnökük!Gyuri Bácsi többet tett ezért az országért, mint ez a fideszes szemét banda! Isten éltesse Gyuri bácsi erőben és egészség!
Eladott Ország
Márpedig azok, akik Bálint-gazdaként ismerik, illetve szeretik a kertészeti tudományokat népszerűsítő embert alighanem számosabbak vannak, mint akik párttagkönyvet lobogtatva járják a piacot. Így aztán az a helyzet is elképzelhető, hogy a díszpolgárságot ugyan a pillanat politikusai adományozzák mégsem az odaítélése a nagyobb dicsőség. Egy olyan személyiség esetében, mint Bálint György még az sem kizárt, hogy alapvetően nemcsak neki, hanem az adományozónak is megtiszteltetés, ha elfogadja valaki a díszpolgárságot.
kanadaihirlap.com/2019/02/15/part-tagkonyvet-a-tok-melle/
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.