Az MTA elnöke is elismeri, hogy az Akadémia kutatóhálózata jelenleg nem rendelkezik érdekérvényesítő képességgel egyes területeken. Az MTA elnöke is elismeri, hogy az Akadémia kutatóhálózata jelenleg nem rendelkezik érdekérvényesítő képességgel a jelentős tudományos és innovációs források megszerzésében, a kormány álláspontjával ellentétben viszont az alapkutatások megőrzésében látja ennek javítását – Lovász László erről az ECHO TV Napi aktuális című műsorában beszélt.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindkét propaganda TV megcsillogtatta szövegértési gondjait! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: az az igazság, hogy nem csak a szövegértési gondokkal van probléma; komoly akarati tényezők is vannak:
index.hu/techtud/2019/02/14/az_aranycsapattal_peldalozik_az_akademia/
RonaGyuri
Nincsenek véletlenek

Az MZA contra igazi süketek párbeszéde, bér az az igazság, hogy mindkét fél pontosan tudja mi az igazi gond

Kovásznak hivatalból úgy kell tennie, mintha lenne bármi értelme Orbánnál észérvekre alapozni. Ártunk és qurmányunk meg csak hablatyol, pedig a dolog napnál is világosabb.
Az elmúlt pár óra híreiből:
A derék ECHO-TV megpróbált majmot csinálni az akadémia elnökéből, aki – miután kénytelen diplomatikusan fogalmazni – nem boríthatja sem rájuk, sem a kormányra az asztalt.
Közben az MTA honlapján „Az Aranycsapathoz hasonlóan kell felépíteni a magyar tudományt, azaz miért lenne értelmetlen szétszedni az MTA kutatóhálózatát” címmel cikk jelent meg. Mely túl azon, hogy észérvekre alapozva próbál meg érvelni, még Orbán szellemi színvonalán próbál fogalmazni.
Azonban mindez hiába, mert igazából – bár nagy valószínűséggel uralkodói kegynek és afféle polgári szórakozásként tekintenek a tudomány támogatására – a bosszú mozgatja ártunkat és qurmányunkat. Bosszú a tudósokkal szemben, akik önállóan gondolkodnak és jobban hisznek a bizonyítékoknak, mint az propaganda dumájuknak.
Egy tegnapi index.hu cikk számol be róla, hogy „Szikra Dorottya, az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának főmunkatársa szerint a kormány nagyon jól körülhatárolta azt a réteget, amelyet segíteni szeretne a most bejelentett családpolitikai intézkedéseivel, és nagyon figyelt arra, hogy ezek a hatások ne érintsék a szegényebb rétegeket. Az új intézkedések többségében azokat fogják segíteni, akik eddig is jobban boldogultak. ”! =))
justhpeter
Az Akadémia és a fideSS-kdnp állam- és kormánypártja soha nem lesz azonos szellemi színvonalon, mivel a phd és a 4 elemi igen messze van Felhozni a Dunán az Aurorát és kérdés nélkül lövetni a csürhét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.