Az MTA volt elnöke szerint az innovációs és technológiai miniszter méltatlanul viselkedik, és a stílusa kritikán aluli. Az első Orbán-kormány oktatási minisztere, az MTA volt elnöke a Klubrádióban keményen bírálta Palkovics László innovációs és technológiai minisztert. Pálinkás József szerint Palkovics méltatlanul viselkedik, a stílusa kritikán aluli, és már az eddigi konfliktusok is nagy károkat okoztak a magyar tudományos életben. Sem Gyurcsány, sem Bajnai nem mert volna olyan stílusban beszélni az MTA elnökével, mint amit Palkovics megenged magának Lovász Lászlóval, az akadémia jelenlegi elnökével, a világ egyik legkiválóbb matematikusával szemben – mondta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lefordítom magyarra: Palkovics egy sötét bunkó, egy ócska pártkatona! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Palkovics egy igazi kőbunkó. Ugyanolyan pökhendi,arrogáns,mint a fideszből bármelyikük.Szerintem pont az ilyen viselkedés miatt utálják/utáljuk őket annyian.Ráadásul,ha nyilatkozik is,tolmács kell hozzá.Lenyúltak nem kevés pénzt,nem telik belőle néhány beszédtechnikai órára?
Clavigo
Ez nem " bátorság " kérdése,,csak szimplán tahóság.Épp olyan bugris,,mint az aki kinevezte erre a job-ra.
kereső
Ez nem "merészség" kérdése. Az emlitett mindkét politikus messze fényévekkel magasabban áll erkölcsileg,és szellemileg ,mint ez a bagázs- emberként,pedig tisztelték a másik embert, a tudást, és nem akarta egyik sem zsebre tenni az ország javait. Nem akarta egyik sem átirni a történelmet, megfosztani az embereket az "INTENDITÁSUKTÓL"!!!, ahogyan orbán és csicska hada teszi.
advocat
Igen! Mert ezek nem emberek! Valami agymosottak! Csak ennyire futja, élükön a vezér O1G! Írhatnám bunkók, de az ezekhez egy finom kifejezés. Szerintem.
namihami
Sújtson a világ megvetése, de az a véleményem, hogy mind a Lovász, mind az MTA keretén belül dolgozó tudósok megérdemlik.
Ha úgy az elnök, mint a vezetése alatt állók generál ilyen puhapöcsök, akkor ez a füstidiktátor és a keze alatt levő csicskák így is fognak bánni velük.
Álljanak a sarkukra, mondjanak fel és intsenek be a Törpeführernek. Ha se oktató, se kutató nem lenne az Akadémia keretén belül, egy se, akkor legalább a világ és a honi vezetés szemét sikerülne felnyitni. Ha az se tenné, akkor legalább a saját és a világ szemében megmaradhatna a renoméjuk.
Persze, amíg a SAJÁT pénzük nincs veszélyben...
advocat
@namihami: Ők tudósok! Nem erre lettek "kiképezve"! Nem ez a dolguk! Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.