A Frans Timmermans, az európai szocialisták csúcsjelöltje által képviselt bevándorlás- és kvótapárti politikát még a saját, baloldali tábora sem támogatja Magyarországon – közölte a Századvég Alapítvány a közelmúltban elvégzett közvélemény-kutatására alapozva pénteken az MTI-vel.

Mint írták,

pénteken Magyarországra, az MSZP kongresszusára érkezik Frans Timmermans, az európai szocialisták csúcsjelöltje.

A Századvég Alapítvány hozzátette:

Timmermans korábban sokszor élesen bírálta az Orbán-kormány bevándorláspolitikáját, és ő volt az Európai Bizottság alelnökeként az egyik első európai politikus, aki támogatta a kvótarendszer bevezetését és a migránsok szétosztását a tagállamok között.

Álláspontja azóta sem változott, hiszen a jelenleg is zajló EP-kampányban egyik megszólalásában tett hitet amellett, hogy külön csatornát kell létrehozni az Európába irányuló migráció számára – jegyezték meg.

Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikával

Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke felszólal a jogállamiság magyarországi helyzetéről tartott vitán a parlament plenáris ülésén Brüsszelben 2019. január 30-án. Fotó: MTI/Európai Parlament/Jan Van de Vel

Mint írták, Frans Timmermans a migrációs válság kezdete óta aktívan közreműködik a bevándorláspárti javaslatok előkészítésében, pár héttel ezelőtt javasolta a Soros-szervezetek támogatásának háromszorosára emelését, és évek óta sürgeti a migrációt elutasító országok megbüntetését, valamint az illegális gazdasági migráció legalizálását.

Az elemzésben megjegyezték: a Soros György egyik legmegbízhatóbb szövetségesének számító politikus vizitje komoly üzenettel bír, Timmermans magyarországi látogatásával még inkább integrálja az európai bevándorláspárti erők táborába a legnagyobb magyar baloldali ellenzéki pártot, az MSZP-t.

Timmermans fogadásával a magyar szocialista politikusok pedig ismét hitet tesznek a Soros György által diktált politika, azaz a kvóták és az illegális bevándorlás mellett

- írták.

Jelezték:

közvélemény-kutatásuk alapján azonban arra lehet következtetni, hogy Timmermans magyarországi látogatásával "valójában felesleges köröket fut", "hiszen, ahogy az MSZP politikusai, úgy Timmermans sem vette figyelembe, hogy Magyarországon nemzeti konszenzus alakult ki a migráció kérdésében".

Azzal, hogy Timmermanst támogatják, az MSZP politikusai figyelmen kívül hagyják saját választóik véleményét és akaratát, ugyanis Timmermans által képviselt politikát az MSZP-szavazók döntő többsége elutasítja – jegyezték meg.

A Századvég kutatásából kiderül, hogy a magyarok 81 százaléka elutasítja az uniós kvótarendszer tervét, ami alapján migránsokat osztanának el a tagországok között.

Ebben a tekintetben lényegében pártszimpátiától függetlenül egységes a lakosság véleménye, hiszen minden párt táborában többségben vannak azok, akik ellenzik a kvótarendszert.

A Fidesz-szavazók 94, a Jobbik-szavazók 81, az MSZP-szavazók 69, az LMP-szavazók 65, a DK-szavazók 59, a Momentum-szavazók 49 százaléka nem ért egyet a kvótákkal.

A felmérés szerint a demográfiai problémák kezelését illetően is világos a magyarok álláspontja: a megkérdezettek 91 százaléka szerint a népességfogyást nem bevándorlással, hanem a családok erőteljesebb támogatásával kell orvosolni.

Ebben a tekintetben a pártszimpátia alapján sincs vita: az ellenzéki pártok szavazóinak átlagosan több mint 80 százaléka ezen az állásponton van, sőt az MSZP-szavazók 77 százaléka szerint is erős családpolitikára van szükség bevándorlás helyett.

A Századvég február 8-12. között, ezer, véletlenszerűen kiválasztott ember megkérdezésével végezte el telefonos kutatását. A felmérés hibahatára legfeljebb 3,2 százalékpont.

Forrás: MTI

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@fergeteges: @olivér: @keresztapA: ,,aki támogatta a kvótarendszer bevezetését és a migránsok szétosztását a tagállamok között."

Már bocsika, de minden kvótával kapcsolatos iratot aláírt orbán, és nemhogy a kvóta szerinti, de annak dupláját engedte be ő, és csakis ő.
Ha nem lenne kerítés, akkor is nagy ívben elkerülnének minket, de ez részletkérdés.
NINCS OLYAN HOGY BEVÁNDORLÁSPÁRTI!!!
A hazaárulók ti vagytok, mert ostobaságotok okán egy korrupt, hazug, tolvaj maffiát védelmeztek. Ráadásul eszméletlenül ostobán és szánalmasan.
Titeket valamiért sosem zavar a kettős beszéd, a sok ellentmondás és a tények.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
DURBINOS
nemnemenm ? soha nem?
énnem leszeka jjátékszered??
advocat
Ki látott ,már migráncst? Jó azokat nem akiket Viktor engedett be, meg a kötvényeseket? És nem is kötelező! Akkor miről beszélünk. Mert azért annak idején az indiai Bihar állam bevándorlóit beengedtük.
fergeteg
Hazaáruló nemzetrontó aki a bevándorlásra szavaz.
fergeteg
@advocat: kis idióta ! mennyien lennének ha nem volna kerítés és nem nemzetpolitikát folytatna tisztelt kormányunk.
Csak így tovább keményen Magyarok ! Le az ellenzékkel a picsába.
olivér
@advocat: Az utolsó mondatban van a tuti!Ez lebegjen mindenki szeme előtt a muszlim betelepedés kapcsán is!Soha többet még egy ilyen baklövésre nincs szükségünk!
Apatszerek
Ha tudnál következetesen gondolkozni, akkor nem csak a látása, hanem a megélhetéséről is jutna eszedbe olyasmi, hogy ők vendégnek jönnek euróbába, és nem dolgozni Merkel anyuka meghívására. Európának jóvátételi kötelezettsége őket vendégként vendégségben tartani, mint gyarmatosítóknak. @advocat:
simmering73
Aha. A századvég, aki csak a fideszbirkák telefonszámait ismeri a reprezentációs felmérésekhez.
Aki Én
@fergeteges: @olivér: @keresztapA: ,,aki támogatta a kvótarendszer bevezetését és a migránsok szétosztását a tagállamok között."

Már bocsika, de minden kvótával kapcsolatos iratot aláírt orbán, és nemhogy a kvóta szerinti, de annak dupláját engedte be ő, és csakis ő.
Ha nem lenne kerítés, akkor is nagy ívben elkerülnének minket, de ez részletkérdés.
NINCS OLYAN HOGY BEVÁNDORLÁSPÁRTI!!!
A hazaárulók ti vagytok, mert ostobaságotok okán egy korrupt, hazug, tolvaj maffiát védelmeztek. Ráadásul eszméletlenül ostobán és szánalmasan.
Titeket valamiért sosem zavar a kettős beszéd, a sok ellentmondás és a tények.
tudode
A néphülyítés magas SKOLÁJA ez a KÉRDŐJELES bevándorláspárt, amely csak BETEG ELMÉK szüleménye!
Eladott Ország
Timmermans: Az EU az elmúlt két évben azon dolgozott, hogy erősítse a határai védelmét és hazaküldje azokat, akiknek nincs joga a menedékjogra. Frans Timmermans emlékeztetett arra is, hogy Magyarországnak 1294 menedékkérőt kellene befogadnia egy korlátozott szétosztási programban Görögországból és Olaszországból. Magyarország nem fogadja el az uniós áthelyezési kvótát, de csak tavaly is titokban befogadott 1300 menekültet.
index.hu/belfold/2018/01/15/soros_kormany_hany_fo_menekult_fogadott_be_magyarorszag_altusz/
A letelepedési kötvény alapján 19 855 külföldi, közöttük súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek is, érdemi ellenőrzés nélkül jutottak magyarországi letelepedési engedélyhez. Érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény az országnak, sőt, 30 milliárd forintot buktak az adófizetők.
kepkezelo.com/images/bllpoxxsyx3v74pmywhm.jpg
papa.49
Oszt. ezt honnan állapította meg a századvégbél, csak nem a reggeli első vizeletből ???
CsipkeRózsa
Ez az eredmény ellentmond Böröcz László szövegének:

"Böröcz László szerint a szocialisták megpecsételik szövetségüket a "Soros-lista" első emberével"

propeller.hu/itthon/3401416-borocz-laszlo-szerint-szocialistak-megpecsetelik-szovetseguket-soros-lista
Eladott Ország
@olivér: @Apatszerek: Magyarországra senki nem akar menekülni. Nagyobb gond az, hogy a képzett munkaerő itt hagyja az országot. 600 ezerre tehető az Európában élő magyarok száma, nagy részük a 2004-es uniós csatlakozás után vándorolt ki.
www.portfolio.hu/gazdasag/ide-vezetett-a-tomeges-kivandorlas-tobb-magyar-lepett-le-mint-gondoltuk.260665.html
1,2 millió magyar készül elhagyni az országot.
444.hu/2017/06/18/12-millio-magyar-keszul-elhagyni-az-orszagot
static.keptelenseg.hu/p/4dc41dd43cd7f8a4fc6b22353e3e004f.png
Eladott Ország
@papa.49: ma, 14:08; A századvég(bél) a rézfaszú bagollyal kutatta a bevándorláspolitikát, aki majd a demográfiai problémákba is besegít.
i.ytimg.com/vi/eZ1X3oPA1Dg/hqdefault.jpg
papa.49
@Eladott Ország: Marha jó ez a kép ))))))))))))))))
Eladott Ország
@papa.49: Ahogy szokták mondani az ördög a részletekben rejlik, a demográfiai hókuszpókuszban is, mert a gyerekek száma a meglévő gyermekekre nem vonatkozik, csak a születendőre, élettársi kapcsolatra nem, jövedelem, banki feltételek...stb. Végén már alig marad hitelképes család.
papa.49
@Eladott Ország: Ami marad az majd megemeli a népszaporulatot ))))))))))))
terlasz
Nem meglepő az eredmény, ha egy hazug, félrevezető állításra kapták a választ. A tájékozatlan embert nem nehéz megvezetni, és a romlott társaság jól ki is használja ezt a helyzetet.
Apatszerek
Kellő információk hiányában szenvedőknek minden rossz, csak a saját férgük meglétére, annak megtartására irányuló fals szövegek szajkózására ügyelnek...Attól való eltávolodás születési hibának minősül... Értelmük nem haladja meg az óvodás kóri szintet. Azért néha elszakadhatnának a mesés kortól,is és mint gondolkozni képes érett, felnőtt , személyeket lehetne értékelni, de erre még a remény csak várat magára. Eldönteni sem képesek, hogy most az érzelmükre, v képzeletükre, semmiképpen nem az értelmükre hagyatkoznak, a zagyvaságok klaviatúra ütögetése közben.
kokopelli
@Eladott Ország: ...és hol kutatják?...a Balkánon?... a Földközi tengeren?... Szíriában?
vagy a fidesz-fiókban?..nem nekik volt kalamajkájuk anno valami "US-étolajimport vs. financi-
ális támogatás? (pár éve?)
magyarbakancs
Nem kell ide kvóta elég a letelepedési kötvény.
Amit senki nem vizsgált meg, kik vették meg.
Lehet Kínai maffia,Iszlám állam emberei,Török bűnözök,és kitudja kik.
Nessy
Gondolom az Óbudai javasasszonyt kérdezte meg a Századvég, az meg a kristálygömböt? Aztán a letelepedési kötvénnyel, Gruevszkivel, a fű alatt befogadottakról mikor kérdezték meg az emberek véleményét???
Melyik konzultációban szerepeltek ezek a kérdések?
evacica
Kit érdekel a Századvég véleménye, hisz az a fidesz és az Orbán szócsöve! A pénz meg amiből írja az Orbánnak felelő hazugságokat a mi pénzünkön teszi! Rabló banda!meg
Apatszerek
@evacica: Az agyamenteket semmi nem érdekli csak a DK, MSZP ,JOBBIK. 24 hu agykommandó rém meséi.
Eladott Ország
@kokopelli: 10:06; Hol kutatják? Lánczi Tamás, Szánthó Miklós (Alapjogokért Központ), Századvég, Schmidt Mária, Bayer Zsolt, Kiszelly Zoltán, L. Simon László és még számos világhírű fideszes elmebeteg műhelyekben milliárdos díjazás ellenében. Nekem az egyik kedvencem Szánthó Miklós.
uploads.disquscdn.com/images/f99f9943ec3d091b43f3b9d6fbb7aafa17f63e82cb3cf181e56040715f1b3fb5.png?w=600&h=365
kereső
Hazudik-hisz fideszes,és szóra nyilt a szája!
tulipan
@Apatszerek: Az agyatlan narancsos seggnyalók meg semmi mást nem képesek meghallani, csak, azt a rengeteg baromságot, amit ez a Hablaty Tóbiás vezérük, kiereget a tátogóján!!!
Apatszerek
@tulipan: Az ellenzék mint agykommandó, neked meghatározza, hogy mi az amit neked támogatnod kell, egyet kell értened, mert a képzeleted annyira leépült, hogy csak a bohóc kommandó látványa az éltető elemed. Életszerű gondolatokat egyszerűen közérthetően felfogni sem vagy képes, mivel kötődésed nem az országhoz, hanem a pártodhoz, annak ideológiájához van, az ország a magyar érzület száműzve van nálad, vágyad a világi polgárának lenni ami semmi emberi módon van, de minek, cél nélkül állati ösztönökkel, ott jó ahol éppen van és él, de minek?
nevemnick
@Apatszerek: ,,Értelmük nem haladja meg az óvodás kóri(?) szintet."
,, mivel kötődésed nem az országhoz, hanem a pártodhoz, annak ideológiájához..."
NER vitéz, hú de okos vagy! Szépen leírtad a narancsos másfél miller birka jellemzőit.

:D
Apatszerek
@nevemnick: Bizonyítottan nincs önálló gondolataid, tapasztalataid az agykommandó tevékenységéből fakad, másolás, azaz indigózás. Azt viszont felejted, hogy indigózás az nem a saját vélelem kinyilvánítása, mert az nálad nincs.
Apatszerek
@Eladott Ország: Tullon túl gyenge agykommandó vagy, remény sincs rá, hogy számba vehetően felerősödj, sajnálatosan veszve vagy.
Aki Én
@Apatszerek: Én megesküdtem volna, hogy az a sok butaság amit összehordtok, az a fidesztől származik. De ezek szerint nálatok ez mind saját ,,vélelem kinyilvánítás".
Ha nem haragszol, a valós többség marad a tények és realitások ,,indigózásánál".
Hiszen ha valaki ide indigózza, hogy az ég kék, attól az még tény marad.
Eladott Ország
@Apatszerek: Úgy tűnik, hogy léket kapott, szivárog, ereszt a hírhamisító 100 milliárdos, fideszes bunkósbotként üzemeltetett köz(pénz)szolgálati hazugsággyár. Márpedig a szivárgás előbb-utóbb réseket eredményez, amelyeket egyre nehezebb betömködni, következésképpen azok csak tovább tágulnak majd. A valódi, gerincoszloppal rendelkező értelmiségiek elmennek, a gombnyomásra bármit és bárminek az ellenkezőjét meggyőződéssel előadó droidok maradnak. És a minden tekintetben felszántott ugar is marad, ahol egy kormány békeidőben elérte, hogy az ország ordas eszmékkel, és álhírekkel zsibbasztott fele önként mondjon le a jövőjéről s "sorosmigránsballiberálismindenkiellenség" propaganda nagyobb dicsőségére. Elviselhetetlen szégyen, hogy a hatalommegosztás polgári elvének szentségét megcsúfolva minden hatalom egyetlen ember, Batthyány Lajos és Nagy Imre mártír miniszterelnökök közös kasszát dézsmáló, nemzetközileg koszos tolvajként számon tartott utóda, a büdös bunkó módjára egyetemet kiebrudaló, baltás gyilkost kiszabadító, korrupt bűnözőknek menedéket nyújtó és üldözötteket üldöző, és a Bartók, Neumann, Puskás és Rubik által fényessé tett magyar nevet beszennyező ember kezében összpontosul. A teljhatalom akkor is tűrhetetlen, ha jó ember gyakorolja. Ha Orbán, akkor kiváltképp.
hirarena.com/_user/page/news/1984.jpg
nevemnick
@Apatszerek: az indigózás az a régmúlt találmánya, most már egyszerűbb a hülyeségeitekkel, vagdalkozásaitokkal szembesíteni benneteket. Tudod, most: Ctrl+c és Ctrl+v.
Bírom, hogy ti másfél millióan ,,magyarok"-nak tartjátok magatokat, miközben olyan biszbasz kormányt támogattok, akik Magyarország jövőjét falják fel, személyes meggazdagodásukra.
tulipan
Mondjátok melyik az a Bevándoláspárt? Ki a vezetője? Hol a központja? ? Mindezek ismerete nélkül hogy szavazak rá?? Bevándorlók nélkül viszont 100 éven belül kárba vész minden auropai tudás, hiszen kihal Európa !
kokopelli
@Eladott Ország: Nekem is van egy pici egyszerű műhelyem,de abban csak én kutatok!
Igaz hogy nem a kis satupadon ülve,mert úgy ß@r sem lesz a "műből".A "100-ad vége" is
is csak ül a "plafonra" meredve,és vár ...mire is?...hát a következő századvégre !!!
kokopelli
@tulipan: Az a lényeg,hogy bízzanak a zemberek a zOTéPébe?..a meg a Kuszaszeműbe!
A piros pötty garancia!!!
arcmás
A Századvég kutatásából a számomra mindig csak egy dolog derül ki: O1G
kokopelli
@tulipan: Nekem nem egészen annyi van a kontómon! Lehet valahol a hiányzó összegért
jelentkezni? (;-))
@arcmás: Az "O1G" a jelszó a jelentkezésre? (;-))
Apatszerek
@kokopelli: O1Géniusz, nálatok nincs, azért nem kell erőlködnötök mert székelés lesz a vége, az meg büdös.
csak úgy....
@durbincs: századvég+halvég? muki, te má régrü nem burkoltan vagy hüüjje?
nálad már indult az ívási szezon? csak nem ám minden fazonnal? óvszered van?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, Te narancsos seggnyaló, szaros pofájú,félfaroknyi Sügér, és a haverja Shikari, alias Nyüves kiHeréltek ? Ez már megint csak óriási bukta ? Szerencsétlen 2 buta Kappan, ott a román felvidéken ? ...Ingyensexet ? ollé ? de ne má Ti ketten Shikarival, tényleg bűzös bányapoloskák vagytok ?a Ballonkabátos Pedofilok , Várják ám a kigyúrt kopaszok a sitten ?... az ő kis drága Csudafurulyájukat ?: századvég+halvég? muki, te má régrü nem burkoltan vagy hüüjje? nálad már indult az ívási szezon? csak nem ám minden fazonnal? óvszered van?
kokopelli
@Apatszerek: Hányan akartak maradni azok közül,akik a Keletinél jöttek össze?Inkább
nekiindultak a batyújukkal az M1-en egy cca. 180km gyalogútnak,mint itt maradni!Akkor még
nem volt kerítés sem! Magyarul,ki a f@ß olyan hülye,hogy az országban maradna?Szégyen,
de az ország nem "emigráns" cél!...már az életszinvonal miatt sem!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, Te narancsos seggnyaló, szaros pofájú,félfaroknyi Sügér, és a haverja Shikari, alias Nyüves kiHeréltek ? Ez már megint csak óriási bukta ? Szerencsétlen 2 buta Kappan, ott a román felvidéken ? ...Ingyensexet ? ollé ? de ne má Ti ketten Shikarival, tényleg bűzös bányapoloskák vagytok ?a Ballonkabátos Pedofilok , Várják ám a kigyúrt kopaszok a sitten ?... az ő kis drága Csudafurulyájukat ?: századvég+halvég? muki, te má régrü nem burkoltan vagy hüüjje? nálad már indult az ívási szezon? csak nem ám minden fazonnal? óvszered van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.