A demokrácia az egész világon kockán forog, és nem kizárt, hogy a gazdaság is – írja a független brit portál az „Árt-e a tekintélyelvűség a gazdaságnak - kérdezzék meg Venezuelát, Magyarországot, vagy Törökországot” című, több tanulmányra épülő cikkében.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Akinek módja volt pl. az államigazgatásban SZAKBARBÁR vezető utasításait végrehajtani, az saját bőrén érzékelhette, hogy még RÉSZFELADATOKNÁL "is" milyen károkat okoz a TEKINTÉLYELVŰSÉG, különösen többnyire JOG-ÁSZ akármivel a zsebben belekukorékolni NEMZETGAZDASÁGI ügyekbe, amelyről halvány fogalma nincs!
.
Értettem ukázzal, mint a KATONASÁGNÁL, ahol visszapofázda nincs!
kokopelli
@tudode: Valahol hallottam,hogy az az igazi vezető,aki a munkatársakat jól választja ki!
Szerencsémre ilyen helyen dolgoztam! (mindháromszor!) (;-))
namihami
@kokopelli: @tudode: Nem véletlenül mondják, hogy az igazán jó felsővezetőnek a szabadsága alatti hiányát észre se lehet venni, mert a szekér nélküle is simán szalad.
Ezért áll le minden apró hír esetén vagy döntés előtt a magyar vezetés, mert a cselédek, félve a Vezér rosszallásától (hogy ne használjak erősebb retorziót) nem mernek nélküle még egy szög beveréséről se maguk dönteni. És ez a csúcstól lefele szinte minden szinten igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.