A kormány tájékoztató akciót indít a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről – közölte a kormányszóvivő pénteken Budapesten újságírókkal.

Hollik István kifejtette:

minden magyar embernek joga van tudni, melyek azok a javaslatok, amelyek alapjaiban veszélyeztetik Magyarország biztonságát.

Hozzátette: az eddigiekhez hasonló elemekből álló, a napokban induló akcióval szeretnének minden magyar polgárt elérni.

A kormányszóvivő kiemelte: az akcióra azért van szükség, mert miközben a magyar emberek már sokféleképpen kifejezték, hogy nem kérnek a migrációból, Brüsszelben még mindig erőltetik az ezt támogató terveket.

Továbbra is erőltetik a betelepítési kvótát, az a céljuk, hogy gyengítsék a tagországok határvédelmi jogait, a pénzzel feltöltött migránskártyán túl migránsvízumot is be akarnak vezetni. Ez utóbbit az Európai Parlament már el is fogadta – mondta Hollik István.

Kitért arra is, hogy emellett több pénzt akarnak adni a brüsszeli elképzelések alapján a bevándorlást támogató szervezeteknek, miközben csökkentenék a migrációt ellenző országok pénzügyi támogatását, ezzel is büntetve ezeket az államokat.

A kormánynak az az álláspontja, hogy ezek a tervek súlyosan veszélyeztetik Magyarország biztonságát, "megvalósulásukkal hazánk is bevándorlóországgá válna" – fogalmazott a kormányszóvivő.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Arról is jogom lenne tudni, Hol (a)lik nertárs,,,hogy hova qrjátok el az adófizetők pénzét... Ja,,nem..Azt már úgy kell kiperelni belőletek,,igaz Hajasbaba ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Én a valóságot akarom tudni, ebben pedig a Fidesz eddig nem segített.
Desischado
@steve82: Steve, ezek nem emberek, hanem paraziták!
hollik, egy komám, arról mikor fogjátok tájékoztatni az embereket, hogy miből gazdagodtatok, meg, hogy folyik a pénzmosás, mi van Paks 2-vel, s legfőképp: HOL A PÉNZ, AMIT ELLOPTATOK ÉS MIKOR ADJÁTOK VISSZA?! VALAMINT, HOGY MIKOR TAKARODTOK EL VÉGRE A HATALOMBÓL?! Engem és sokakat ez érdekelne, erről is jogunk lenne tudni!
arcmás
Minden embernek joga van tudni, hogy Hollik hajbeültetésen esett át.
Holliknak van haja, de még sincs - azért, mert nem lökte ki a szervezeted az idegen anyagot (migráns haj), attól az még nem a tiéd.
Hollik kopasz volt, de amikor fideszes lett, lett haja.
Fidesz reklám: "Nincs hajad fiatalon? Lépj be a Pártba, és lesz annyi hajad, hogy csak na."
Ezért mit kell tenned?
Ha eddig is egy hülye geci voltál, akkor semmit.
magyarbakancs
"minden magyar embernek joga van tudni, melyek azok a javaslatok, amelyek alapjaiban veszélyeztetik Magyarország biztonságát."
Ha nem tetszik az EU akkor miért nem csináltok egy UNGARN-EXIT-tet.?
Akkor senki nem akar ide betelepíteni senkit.
Így sem de akkor nem pofáznátok reggeltől estig a szar,fos dumátokat.
evacica
Igen minden magyar embernek joga van tudni, hogy hazudtok és hülyítitek az embereket reggeltől estig! Az sem igaz AMIT KÉRDEZTEK! Gyalázatos haza tönkretevői vagytok, joga van ezt is tudni a népnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.