A kormány tájékoztató akciót indít a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről - közölte a kormányszóvivő pénteken Budapesten újságírókkal. Hollik István kifejtette: minden magyar embernek joga van tudni, melyek azok a javaslatok, amelyek alapjaiban veszélyeztetik Magyarország biztonságát, majd hozzátette, az eddigiekhez...

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Engem ne keressetek, mert NEM ÉRDEKEL A BAROMSÁGOTOK !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Engem ne keressetek, mert NEM ÉRDEKEL A BAROMSÁGOTOK !!!
kishonda
A jó édes anyjukat zaklassák ezekkel a hazugságokkal!
1magyar
Nagyon helyes! Minden egyes európai polgárnak joga van tudni, hogy az uniós árulók ki akarják irtani az európai őslakosokat.
Rohadnának meg!
nevemnick
Ekkora barmokat. Csak a büdös franc kíváncsi a kormány böfögéseire.
Eddig még egyetlen egy konzultációs ív nem került be a házamba, egyetlen egy választási szavazatgyűjtő-propagandista, jehovista nem lépte át a kapumat, mert a papíralapú az utcai kukában, a nemkívánatos személyek pedig a sarplaninai házőrzőm szemfogaitól hátráltak meg.
Amúgy meg kapják be.
cikicakk55
Ahogy olvasom az 5- 4-en nem kérünk több levelet. Megint kihajigálnak pár milliárdot az ablakon és a megírt szöveg negyed része sem lesz igaz. Úgy is írhatnám,hogy 3/4 része hazugság. Kicsavart, az igazságot teljesen elferdítő szövegből nem kérek. Teljesen tisztába vagyok vele,hogy Európának is elege van a migránsokból és nem Európa a hibás,hogy még mindig jönnek. Abban igen,hogy lassan halad az ide már beérkezettek vissza toloncolása,de szerencsére Magyarországon nincs egy sem jóformán. Ez Orbánnak köszönhetjük,mert olyan nyomorban él a nép,hogy még a migránsok sem kérnek belőle. Vágtatnának keresztül rajtunk,mert útban vagyunk nekik,de még megpihenni sem akarnak itt,nem,hogy letelepedni.
Nessy
Miután éppen egy felső légúti fertőzéssel kinlódok, várom őket csókkal, öleléssel! Legalább egy darabig emlékezni fognak rám!
RonaGyuri
@1magyar: és mi köze Orbán elvtársadnak az európai őslakossághoz??? =))
csak úgy....
@1magyar: azt hiszem találtam neked egy egyszerü és erthetö magyarázatot az unio és magyarország viszonyáról!
tegyük föl,te vagy az unio és nejed a magyar! hurcolod haza a sok pénzt,tömöd a menyecskébe de az asszonyka pipere cuccra, ruhákra,autóra ,nyaralóra,kilátóra fordítja, és közben ott vagy te,fingod nincs ,hogy mit hova és miért költött de ez még elmenne, ha nem sivalkodna körülötted a sok éhes kölyök,kikre nem jutott semmi...
csak úgy....
Ez a bevándorlási szöveg , kezd unalmas lenni,föleg azoktól,kik tömegesen és pénzért csinálják...
colibri
Ne! Ne! Ne! Nem kérünk belőle! Nincs szükség tájékoztatóra! Hadd döntsem már én el, mit gondolok a bevándorlásról, vagy Brüsszelről! Igazán nagykorú vagyok már (jó régen voltam első szavazó) és eddig is, ezután is tudok dönteni az orbán-hollik segítsége nélkül is! Ja! ...és az erre a célra elcseszett forintokat kéretik ezerszer inkább kórházi gyógyításra, betegek normális ellátására fordítani!
arcmás
Mi lenne, ha anyádat keresnéd meg, te minden létező bűnt elkövető fideszes hulladék? Írnám, hogy éppen csak buzi nem vagy (akiket végső főbűnösként homofób módon támadtok), de az van, hogy túl sok buzi van köztetek fideszesek.

És ti lennétek a jók, a követendő példa?...
Anyám borogas!
Mama...

www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ
Nessy
Drága játék ostoba srácoknak! Szórakoztassák a híveiket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.