A büntetés-végrehajtás belső vizsgálatának elsődleges megállapításai szerint a fogvatartott előállítását végző biztonsági felügyelő "feladatát a vonatkozó jogszabályi előírásoknak és belső normáknak megfelelően látta el, szakmai hibát nem követett el".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Egyre komolytalanabbak a bíróságokon, multkoriban orális szex valósult meg, most meg ez...
Meg kellene már a bírókat is büntetni a hanyag munkájukért.
1magyar
A Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya péntek este közleményben azt írta, szabályosan járt el a bíróság, amikor úgy rendelkezett, hogy ha nincs akadálya, az előállító büntetés-végrehajtási őr vegye le a vádlott kezéről a bilincset,
Mint írták, a fogvatartott biztonsági kockázatának megítélése nem a bíróság feladata. A bilincs használatának szükségességét úgynevezett őrzésbiztonsági szempontok határozzák meg, melyeket a fogva tartást végző intézet állapítja meg, és ebbe a bíróságnak nincs is beleszólása.

Akkor abba miért van beleszólása a bírónak, hogy levegyék róla a bilincset???
Hihetetlen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.