Már nem először fordul elő, a fideszesek mindig leszavazzák.

Megszólalt Bálint Gazda, miután ismét megfúrták a XVI. kerületi díszpolgárságát

A XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége újra elkaszálta Bálint György kertészmérnök, Bálint gazda díszpolgárságát, egységesen, tömbben szavazva – írta meg a 24.hu.

A kormánypárti képviselők valószínűleg Gyuri bácsi SZDSZ-es múltja miatt fúrják meg rendre, hogy az agg kertészmérnök végre megkapja a címet.

Gyuri bácsi az ATV-nek nyilatkozott a testület döntése után:

Nem ezen múlik, hogy valakinek van valami plecsni a mellén, hanem hogy mit tanult meg elődeitől, a szüleitől. Én a humanizmust tanultam meg

- mondta Bálint Gazda, akinek jól esett volna a díszpolgárság, de nem törekszik arra, hogy elismerjék, hiszen a jócselekedet magában hordja a jutalmát.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Nem ezen múlik, hogy valakinek van valami plecsni a mellén, hanem hogy mit tanult meg elődeitől, a szüleitől. Én a humanizmust tanultam meg"

Nos fideSSes gecik, ezt kellene nektek is megtanulnotok vegre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
"Nem ezen múlik, hogy valakinek van valami plecsni a mellén, hanem hogy mit tanult meg elődeitől, a szüleitől. Én a humanizmust tanultam meg"

Nos fideSSes gecik, ezt kellene nektek is megtanulnotok vegre!
Gauntlet
Ezeknek Bálint gazda se jó? Mindenkinek segített, pénz se kér, a növények úgy nőnek mint a nemtudommi! Anyaszomorítók!
justhpeter
@Yoda69: Ez nehéz lecke. a megtanulása gerincet feltételez, az alkalmazása pedig jellemet. A nemzeti-keresztény fideSS-kdnp ezekkel nem rendelkezik.
papa.49
Bálint Gyuri bácsira még akkor is emlékezni fogunk, mikor ennek a nyikhaj fütyiszes bandának már írmagja se lesz !!!
rokker33
@magyarbakancs: ezt szépen megfogalmazott mondat és igaz!!
kakambuki
Isten éltesse a bölcs öregembert, erőben, egészségben még sokáig! Őhozzá a napok mocsadékai nem érnek föl, ha mégis, akkor megengedheti magának hogy ne foglalkozzék velük. Üdvözlettel régi tisztelője egy "fideSSes g.ci"!
desiro
Nem tudok többet hozzá tenni az előttem szólók véleményéhez.
Jozefina
Minden magára valamit is adó polgármesternek diszpolgári címet kellene adományozni Gyuribácsinak!!! Ő az ország díszpolgára és nem a szemét fidesz-kdnp-é!!!???
Nessy
Mély tisztelettel, de a fideszes indoklást olvasva, nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek! Finoman fogalmazva, akkora marha a csapat, hogy mehet legelni Kósa mama földjére.
A sok évtizedes növény gondozási termesztési tanításain nem egy nemzedék nőtt fel. A pénteki Ablak c. műsor meghatározó vendége volt.
A "kedves Hugom" cimére írt levelei mindig az aktuális kerti munkára hívták fel a figyelmet. A petrezselymet az átkosban, a rendszer váltás után is, és ma is hasonlóan kell elvetni, egyelni a kiskertben. Pár évig képviselő volt SZDSZ színekben? És? Pártunknak és kormányunknak nincsenek olyan tagjai, akik más pártban kezdtek "politizálni"? És azóta is remekül megélnek belőle?
Isten éltesse sokáig "Bálint gazdát"!
SystemError
Jellemtelen senkiházi gecik gyülekezete a fidesz!
Desischado
Ez elég bizonyítvány rólk, ghogy milyen gerinctelenek. Gyuri bácsina nagyon jó egészséget kívánok, és tiszteletem az emberi mivoltáért. Érdekelne, hogy ezt a becsületes, humánus idős bácsit hallgatva, nem szégyelli el magát a fidesz horda?! Ja, bocsi, gerinc nincs, becsület mégannyira se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.