Frans Timmermans Soros embere, aki bevándorlóországgá akarja változtatni Magyarországot, ebben pedig szövetségese az MSZP és az ellenzéki pártok - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
fordított esetben az illetékes ország/szervezet nagykövetét már be is rendelték volna kihallgatásra! =))
Nessy
vagy Hídvéginek adjanak már új szöveget, vagy keressenek egy új szócséplőt.
Itt mindenki "Soros embere", bevándorláspárti, aki nem tesz hűségesküt Orbánnak!
Ez nem zavarja külügyérünk mimóza lelkét, hogy a kedves szócséplőjük miket nyilatkozik?
Eladott Ország
Ilyen az igazi keresztény-polgári tempó a fidesz által rojtosra butított és hergelt házmesterek országában.Én már kezdek aggódni. De most komolyan, nem egyrészt-másrészt, nem félvállról, nem foghegyről és nem is látszatból. Őszintén. Aggaszt a kormány elmeállapota. Tudom persze, egy kormánynak nem lehet elmeállapota. A miénknek pláne nem lehet, még akkor sem, ha történetesen nem az autómban található, hanem a fejem felett. Mindjárt Mohamed koporsója, Demoklész kardja és a béka segge mellett. Ezek sopánkodnak. Megállás nélkül, folyamatosan, fáradhatatlanul. Minden egyes napon.Tündérbogyó! Ne izguljál, mert táskás lesz a szemed alja, mint a disznószerelőnek. Komolyan, mitől fostok ennyire? Hiszen tizenhúszmillióan visszaküldték a nemzeti inzultációs kérdőívet. Annyian visszaküldték, hogy már el sem fértek tőle. Biztosan azért kell szegény Orbán Viktornak a Várba költöznie a mi költségünkön, mert már az ő irodája is plafonig tele van visszaküldött kérdőívekkel. A kormány jól teljesít, a gazdaság szárnyal, mi vagyunk Európa húzómotorja és rotációs kapája. A kormány olyan stabil, hogy a receptért könyörög a Viagra gyártója. Akkor meg mi a hézag? Komolyan egy majdnem kilencven éves öregember fogja megdönteni Európa indiai származású asztali fűszerének örök hatalmát? Hogy fogja csinálni? És hogy ültet a helyébe akárkit is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.