A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a miniszterelnök múlt vasárnap bejelentett családvédelmi akciótervének külföldi kritikáira reagált.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a marha 1,3 millióért tolja ezt a szöveget havonta?! Ezek a szentfazéknak kinéző senkiházi megalkuvók olyan, de tényleg olyan okosakat tudnak mondani, hogy magam alá szarok. Mondjuk, hogy a józan ész csak szánakozik és mosolyog rajtuk, az nem érdekes. Ők az ostobáknak beszélnek. Megvan a véleményem azokról a vallásokról, amelyek az emberek könnyen befolyásolható részét teszik kiszolgáltatott alattvalóvá a hitükön keresztül. A menekültek éheztetése direkt keresztény cselekedet - Jézus tanítása. Vagy mégsem? Az csak apróság, hogy a "nemzethy" ünnepen egy nem létező zászló virít az ország házán. Most aztán tényleg tort ül a tudatlanság. Az ilyen álkeresztényeket üldözni kell! Havonta 1000 kisbaba születik külföldön. Minden hatodik. Vagyis több, de ennyi gyereknek kértek magyar születési anyakönyvi kivonatot a szülők. És ott vannak, akiknek nem kértek és ott vannak, akik még itt születtek, de már elmentek innen a szüleikkel. A gyermekek hány százaléka? Húsz? Vagy több? A munkaképes korúak hány százaléka ment el innen? Húsz? Vagy több? Hány nagyszülő nem láthatja az unokája első lépéseit, nem hallhatja az első szavait? Havonta 4000 nagyszülő kap hírt arról, hogy megszületett az unokája. Valahol messze. Az üde levegőjű szabadság helyét átvette a haszonlesés, az ostobaság, a hozzá nem értés, majd a feneketlen kapzsiság, a nyílt fenyegetés. Megérkezett a sötétség. A papok és a zavaros tekintetű elmebetegek, az élősködők, a sunyi tahók, a tanulatlan, törtető bunkók kora. És már hiába ordítottál, hiába kapálóztál, mert 3,5 millió honfitársadat beszippantotta a nyomor. Ők már nem tudják, mi történik körülöttük, mert csak arra marad erejük, hogy megküzdjenek a napi ételért. Rettegnek, hogy elveszítik a minimálbérüket, a közmunkának nevezett rabszolgaságot, rettegnek, hogy még rosszabb lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A Soltész-féle agymosott pártkatonáknak megtanították, hogy aki gyűlöl, annak nem terjed ki a figyelme arra, hogy a kezéből kitekerik a zsíros kenyeret. Az nem kérdezi, miért lopják ki a feneke alól a széket, legfeljebb annak tapsol, hogy nem azok a csúnya liberálisok. Szellemileg ebbe a sötét középkorba taszított az a "kereszténydemokrata kormány,"? amely viszont a legszélsőségebben liberális, amikor saját, jól felfogott érdekéről van szó. Ahol mások jogai és érdekei kezdődnek, onnantól jön a gyűlölködés és megvetés.Ez a fajta álkeresztény nacionalizmus, amely üldözi és megbélyegzi a nemzet egy részét és mintegy magától értetődő módon ekézi azt lépten és nyomon, nem a jövőbe mutat, hanem a dohos középkorba. A Soltész-féle uszító, gyökértelen szolgák pedig akkora károkat okoznak a magyar nemzet lelkében, amelyekre a szó legtisztább értelmében vett keresztényi megbocsátás sem nyújt felmentést.Többek között liberális gondolkodású emberek pénzén épült imaház alapkőletételén rugdosni a liberális gondolkodású embereket, ocsmány, aljas és gyomorforgató. Olyan, mint Soltész Miklós és az általa képviselt KDNP-nek nevezett parazitizmus. Öl, butít és nyomorba dönt.
uploads.disquscdn.com/images/c3c5178ebddcc074e38b82d0ad33c378e1084199b7ea85ab890996ee4675afc5.jpg?w=600&h=420
magyarbakancs
Magyarázza már nekem valaki az a migráns ki eljön a hazájából ,hogy lehet arra rá erőltetni ,hogy itt éljen ha nem akar itt élni Magyarországon?
Mert mindig az hangzik el a mocskos Fidesztől,hogy Brüsszel bevándorló országot akar csinálni Magyarországból.
Ha mondjuk így lenne nem az lenne a logikus lépés,hogy ki lépjünk az európai unióból?
Ja nem, mert a pénze az kell.
Ellenség kell ,hogy lehessen valakit gyűlölni.
És még valami ,mondja írja ide le mely ellenzéki politikus mondott,írt olyat ,hogy ide milliós nagyságrendű migránst kel befogadni.
Nem Fidesz mese konkrétum kell.
desiro
Ember kereskedelmet csak O1G és bandája folytatott a kötvényekkel.
kokopelli
@magyarbakancs: ne keress logikát az ilyen "futottak még" fószeroknál!
Marha nagy szüksége van a nyugatnak arra a ökörségre amit ez a "getzi" feltálal!
Nyelvtudás és iskola nélküli munkavállalókra van szüksége a nyugatnak?!Nem tudom,hogy
a "Sorost" miért nem vette bele a baromságaiba? Öregszik,vagy ez az igazi formája?Mér-
ges,hogy Magyarországot leß@rja a migránstömeg!Avagy fél,hogy pár év mulva egy "migri"
főnök b@ksza ki a magyar melóst egy nyugati cégnél?..vagy csak síkhülye a csicska?
tudode
Bocsánat, bocsánat!
.
Mi újság az EMBERKERESKEDELEM körül!
.
Azok siPÁKOLNAK, akiknek a házuk izzik netán?
.
nepszava.us/brusszel-most-ebred-hogy-rogan-megszunteti-a-schengeni-hatart/
.
"" agyarország a propaganda szintjén bevándorlásellenes, de a határon megszűrik a szúnyogot, és beengedik az elefántot. Természetesen, pénzért, amely offshore cégeken keresztül magánzsebekbe vándorol. Ez azt jelenti, hogy az ártalmatlan menekülteket és csóró bevándorlókat farkaskutyával kergetik el. Akik nem jelentenek semmiféle veszélyt sem a közbiztonságra, sem a nemzetbiztonságra, azokat kriminális eseteknek minősítik. Ezzel szemben a világ legsúlyosabb szervezett bűnözői csoportjait, az orosz maffiát, a nemzetközi terrorizmust támogató arab “üzletembereket”, a különböző titkosszolgálatok embereit, kémeket, minden további nélkül engedik át letelepedési engedéllyel és uniós útlevéllel a schengeni határon. Ráadásul, ezt a kedves gesztust az Unió nyugat-európai országaival szemben teszik meg, akikre rászabadítják pénzért a világ szemetjét. Ezek közül csak a velük csencselő arab és török “üzletemberek” ragadnak Budapesten."" (...)
.
Ez mi? Netán máKOS nudli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.