Törvénysértést követ el, ha visszatartja az MTA kutatóintézeteinek és kutatóhelyeinek támogatását - írja Bárándy Péter, Draskovics Tibor, Forgács Imre és Vastagh Pál a hvg.hu-nek eljuttatott közös közleményben. Eszerint a kutatóintézetek támogatásának felhatalmazás nélküli átcsoportosítása miatt a költségvetési csalás gyanúja is felmerül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A Palkovics azt hiszi ő mindent megtehet. Öt még az sem zavarja, hogy évekig vett fel pénzt az MTA-ól amiért meg sem dolgozott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A Palkovics azt hiszi ő mindent megtehet. Öt még az sem zavarja, hogy évekig vett fel pénzt az MTA-ól amiért meg sem dolgozott.
Nessy
próbálj egy elszabadult hajóágyúnak parancsolni! Palkovicsra meg a józan érvek végképp nem hatnak! Teljesen elszállt saját nagyságától, és vélt hatalmától. nem veszi észre, hogy annyi mozgástere van, hogy épp a kajástálat elérje!
RonaGyuri
azt hiszi, hogy a dagadt retardált törpe majd megvédi, pedig nem! =))
Eladott Ország
Orbán végbeléből vezényli le éppen a Magyar Tudományos Akadémia szétverését, arra hivatkozva egyebek mellett, hogy nincs teljesítmény a kutatások mögött, hogy sokan úgy vesznek fel fizetést, hogy évek óta nem publikáltak, ráadásul nem is azt kutatják, amire valóban szüksége lenne a hazának, stb. Ehhez képest Palkovics kolléga, az MTA rendes tagja – mert ezek az alakok egytől egyig makulátlan, korrekt, gerinces jószágok – évekig 800 ezres fizetést vett fel anélkül, hogy bármit is publikált volna. Különben most sem az az igazi köpedelem, hogy kiderül, micsoda képmutató figura a drága miniszter úr, hanem hogy meg is magyarázzák, hogy a csávó valóban nem publikált, mióta a kormányban dolgozik, de ez rendben van így. Fasza, ne tüntesse fel a nevét akkor! Ja, és kurvára ne vegye fel a pénzt a semmiért! Legalább egyszer megpróbálhatnának úgy tenni, mintha gerincet növesztettek volna.
Sámannus
@Eladott Ország: Azok beszélnek innovációról, akik lopáson kívül máshoz nem értenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.