A magyar kormány nemet mond arra a nemzetközi munkaerő- és emberkereskedelemre, amely az Afrikában született gyermekekkel akarja pótolni az európai gyermekhiányt - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton Budapesten, a Protestáns Fórum rendezvényén.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ez a HAPCI fordítva ül a paciján azzal, hogy ÁLDOZNI FOG azzal kapcsolatban, amely FELADATKÖRÜKBE tartozott volna eddig is, szinte minden ALÁGAZATBAN törvényesített mutyiKÁJUK helyett!
-
"FogunkKAL" tele van a pinyó, és a padlás, sőt minden PÖCEGÖDÖR is!
.
Ez új DILI BILI az AFRIKAIAKKAL kapcsolatban!!!
.
Többször megnéztem
.
----- Gänsehaut! Drückt Dieter den goldenen Buzzer? Das Supertalent 2018 Sendung vom 22.09.2018
.
www.youtube.com/watch?v=NlBJkR321bw
.
Hogy merészel ez a KESE bárkit lecikizni!!!

.
Eriksson
@tudode: Ezek az emberek miért szebbek a magyaroknál?
tudode
@Eriksson: .
Nem az az üzenete, hogy szebbek, hanem az, hogy például Hery herceg félvér feleségét még a KIRÁLYI HÁZ is elfogadja,
.
blikkruzs.blikk.hu/sztarok/kulfoldi-sztarok/most-megnezheted-harry-herceg-jovendobeli-anyosat-foto/kevhvln
.
Ízlés kérdése! Nekem kedvemre való az, hogy SZÁZAK képesek örülni a tehetségüknek!
.
Nálunk is éli az életét FEKETE PÁKÓ évtizedek óta!
advocat
Ha ebből a kormány kimaradna! Kapjunk annyi bért, hogy az államnak ne kelljen "dotálni" az - esetleges - gyerekvállalást!
Ez az igazi Kádárizmus. Nincs bölcsire pénz? Hozzuk be a gyest. Otthon maradnak a szülő nők. 3 évig. Ennyi! Egy feltétel van. Teremtsen meg minden körülményt, hogy merjenek gyerekeket is vállalni. Persze ez nálunk jóval gazdagabb országoknak sem mindig sikerül!
Eriksson
@tudode: Nem túl szerencsés a Meghan anyjával ajánlott cikk, mert úgy végződik: "Nem valószínű, hogy a királyi családdal is megismerkedett már." Úgy emlékszem, hogy voltak problémák az elvált félvér asszonyka befogadását illetően.

Egyébként Angliában illő is elfogadónak lenni a gyarmati származékokkal, hiszen belőlük éltek évszázadokig. Amíg ugye a Közép-Kelet-Európa népe véres verejtékkel gürcölt a napi betevőjéért.

Fekete Pákó azt hiszem tanulni jött ide, csak elkapta a viccesnek vélt fiút a média, s csinált belőle "sztárt". Bár én inkább másvalamilyen kategóriába sorolnám.
tudode
@Eriksson: .
Elnézését! Ennek a cikknek nem "csak" a faji különbségek a lényege, hanem az, hogy a KÖZSZOLGÁK nem ÁLDOZNAK az adófizetők befizetéseiből a gyermekekre, hanem feladatkörükben KÖTELESSÉGÜK nem csak "fogunk", hanem folyamatosan a társadalom MINDEN RÉTEGÉRE, a gazdasági lehetőségek keretében költeni. Soltész munkásságáról van nagyon rossz emlékem VAN, már amit a MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEKKEL csinált, több milliárdot elvonva tőlük, köztük az én SÉRÜLT GYERMEKEMMEL!
.
Ha már Herry herceg esküvőjéről nyitott vitát, engem örömmel töltött el az, hogy színre, szagra, vallásra való tekintet nélkül megfért mindenki, mert a XXI. századról való szó!
Eriksson
@tudode: Nem értem, hogy hova akarsz kilukadni.
tudode
@Eriksson: .
Valószínűsítem nem rendelkezik KÖZSZOLGÁLATI ismeretekkel!!
..
Oda, hogy egy KÖZT SZOLGÁLÓNAK, ha már elvállalta nem ÁLDOZNI kell, tenni kell a dolgát, lehetőleg (nem úgy, ahogy EZEK teszik) a KÖZJÓT SZOLGÁLVA, és nem ... k e g y e t .. gyakorolva!
Eriksson
@tudode: Egyetlen kérdésem volt csak, hogy
" Ezek az emberek miért szebbek a magyaroknál?"
Bocsi, de semmi másra nem voltam kíváncsi. Olyan messzire mentél, hogy nem tudlak követni.
tudode
@Eriksson:
.
Azt hiszem ennek a PARTTALAN vitának nincs értelme. Én nem írtam, hogy szebbek, de megférnek a NÉMETEKNÉL a tehetségüknél fogva.
relatív
A regnáló évek folyamán tönkre tette, szétzilálta a magyar családokat, most pedig a megmaradt magyar családok pénzén a család-védelemben tetszeleg.

Csak az erősen szélhámosok vetemednek arra, hogy a mások szemébe hazudják a támogatást, ami a kifosztásukat jelenti igazából !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.