Sajnos a Führer családpolitikája kísértetiesen hasonlít a magyar kormány családpolitikájára. Korábban kaptam egy meredek fülest, miszerint Orbán politikájának alapjait Zárug Péter Farkas, G. Fodor Gábor és Boros Bánk írják, Habony vezetésével, de egyetlen útmutató alapján: ez J. Öhquist A FÜHRER BIRODALMA című könyve.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És nemcsak a családpolitikája egyezik meg a náci alapvetéssel.
Aki nézi, nézheti a Spektrum, a Nat. Geo és a többi tudományis csatorna hitleri korszakot feldolgozó filmjeit az tisztán láthatja a két rendszer és vezére valamint kiszolgálóinak egyre teljesebb hasonulását.
K.L. még nincs (és a már megélt tapasztalat alapján talán nem is lesz), de ez pusztán a rendszer belső félelme és nem a meggyőződése alapján van így. (Némi csavarral:: orbánista vészkorszak nincs, de a saját elvárásuk meglenne rá)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Peller Anikó: ...Anikó !!! Hidd el a demokrácia csak papíron van ...Vagy szerinted az demokrácia hogy a Franciáknál ŐSZ ÓTA MINDEN HÉTVÉGÉN RENDŐRÖK VERIK A KORMÁNY ELLEN TÜNTETŐKET ÉS BRÜSSZEL EGY SZÓT SEM SZÓL ...??? Hogy Svédek nem adják ki a a Lengyelországnak a volt Lengyel vérbírót ...Hány országban tartottak népszavazást a migránsok befogadásáról ??? Oldalakon át lehetne sorolni a DIKTATURA jeleit az egész világon ...
gulyasgyula
@Yoda69:... Amint már írtam mindenki azt a hazugságot hiszi el amelyiket akarja ...Csak van ismerőseid között valaki a pontosabb felvilágosítást tud adni pénzügyekben ...Addig ne higyj el minden mesét ...Ja közlöm nem vagyok fideszes sőt én már egy politikusnak se hiszek // Orbánnak se ..// akárhogy fetreng a földön ...
gulyasgyula
@JAJMÁR: ...Remélem is hogy visszafizetik , pár forintom nekem is van benne ...Az 1950-es években jegyzett békekölcsönt is visszafizeték ...
JAJMÁR
@gulyasgyula: Ja, te is vettél "lerelepedési" kötvényt? Szuper!

Kevered a szezont a fazonnal! A békekölcsönt a magyar nép adta, hasznát az ország talpraállására fordították, és a magyar nép kapta vissza kamatostul. A magyar föld nem ELADÓ! Vagy szerinted igen?
Yoda69
@Peller Anikó: Jogos. Mivel mindent a fideSS kezel, felugyelet meg nuku, igy azt nyulnak le amit csak akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.