Sajnos a Führer családpolitikája kísértetiesen hasonlít a magyar kormány családpolitikájára. Korábban kaptam egy meredek fülest, miszerint Orbán politikájának alapjait Zárug Péter Farkas, G. Fodor Gábor és Boros Bánk írják, Habony vezetésével, de egyetlen útmutató alapján: ez J. Öhquist A FÜHRER BIRODALMA című könyve.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És nemcsak a családpolitikája egyezik meg a náci alapvetéssel.
Aki nézi, nézheti a Spektrum, a Nat. Geo és a többi tudományis csatorna hitleri korszakot feldolgozó filmjeit az tisztán láthatja a két rendszer és vezére valamint kiszolgálóinak egyre teljesebb hasonulását.
K.L. még nincs (és a már megélt tapasztalat alapján talán nem is lesz), de ez pusztán a rendszer belső félelme és nem a meggyőződése alapján van így. (Némi csavarral:: orbánista vészkorszak nincs, de a saját elvárásuk meglenne rá)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Na igen, ma már kínos de anno sokan új utópiaként néztek nemcsak Hitler de Sztálin rendszerére IS !
gulyasgyula
@Gauntlet: ...Nem véletlen ... Szerintem .a Brüsszeli diktatúra az oka ...Mert a mai Uniós politikának semmi köze a DEMOKRÁCIÁHOZ ...Diktatúra ez a javából ...
magyarbakancs
A népesség fogyást nem fogja megállítani semmi.
Mivel az alsón néprétegek nincs támogatva az emberek meg nem hülyék ,hogy 35 milliós tartozást nyakába vegyen.
És mi van ha beüt a krak, munkanélküliség,betegség,világ válság,
Mi biztosítja azt ,hogy semmi nem változik?
namihami
És nemcsak a családpolitikája egyezik meg a náci alapvetéssel.
Aki nézi, nézheti a Spektrum, a Nat. Geo és a többi tudományis csatorna hitleri korszakot feldolgozó filmjeit az tisztán láthatja a két rendszer és vezére valamint kiszolgálóinak egyre teljesebb hasonulását.
K.L. még nincs (és a már megélt tapasztalat alapján talán nem is lesz), de ez pusztán a rendszer belső félelme és nem a meggyőződése alapján van így. (Némi csavarral:: orbánista vészkorszak nincs, de a saját elvárásuk meglenne rá)
gulyasgyula
@magyarbakancs: ...Igazad van ""nem hülyék "" csak kapzsik ... Hányad dőlnek be az olcsó reklámoknak is .??? Sokan fel fogják venni ..Szerintem még külföldről is sok embert hazahoz a könnyű pénz lehetősége ...3 gyerek után 10 milla , ahol 2 -megél ha 3 nak is jut ismert szólások ...Egymást fogják győzködni a családok --barátok ...
magyarbakancs
@gulyasgyula: A hoz ,hogy feltudjál venni 35 milliót legalább a családnak 350-400 ezer forint jövedelmének kell lennie nettóban.
solidedge
Ha tetszik ha nem a migráció fogja megoldani szaporulatunkat. Ez aztán lehet szingaléz, nyasszaföldi vagy eszkimó. Orbánék hivatkozása a monokultúránkra és kereszténységünkre igen sántít, mert történelmünk folyamán eszméletlen keveredés történt, a most betelepült kínaiak sem igen vállalják magyarságukat. Orbánék tenyészanya képző törvényei legfeljebb a magyarság fogyását állítják meg jó esetben.
arcmás
O1G náci némi poszt kommunista, poszt feudális latens diktátor beütéssel.
Eladott Ország
A felcsúti géniusz szekunder szégyenérzetet bármikor előidézni képes, láb-, hónalj- és cefreszagú, plebejus álbölcsességekkel, dakotaságokkal és plafonig érő, beválthatatlan ígéretekkel teletűzdelt soros (azaz 21.) évértékelőjén
beharangozta a Führer családpolitikájára hajazó hétpontos, tudományos-fantasztikus családvédelmi akciótervét. Mert mekkora barom az, aki két sarkalatos választás előtt még ígérgetni sem képes alapon. Minden tökéletes, hasítunk, szaporodunk, gyarapodunk, erősödünk, izmosodunk, combosodunk, de soha nem lehet hátradőlni az általános nemzeti lobotómiára utaló frázisok puffogtatásában. Ezt a szellemi-erkölcsi hanyatlást a Várkert Bazár köré vont fekete nájlonkerítés, a kismillió szolgabusz, a jótéteménynek és ingyenpénznek álcázott hűvös halomba hányt ígéretekkel kitapétázott és gyalázkodástól egyáltalán nem mentes évértékelő hazugságok sem takarják el. Ezek tényleg végérvényesen és visszafordíthatatlanul megbolondultak, és a java még csak ezután jön.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fimg.ifcdn.com%2Fimages%2F3e4321c19d4c187336a3ad6f4158ef7d556a6b600c0e119e3fb9c30b5789d755_1.gif&key=uu1qa7HGONiR1x4LUuJMow&w=600&h=374
uploads.disquscdn.com/images/a924b369f4af0ea5473a002146c4e86bd6a728fef6b99ec6c92d92e483d591d6.jpg?w=600&h=708
uploads.disquscdn.com/images/2624a675c9dc9b713696edf3d7eaf28fc097968c5d6e29c2f14236bd908948bd.jpg?w=600&h=338
dr. prédikátor
Érdekes! Én már évek óta ezt mondom hogy az O1G a" Mein Kampf-" ból veszi a példát!!!
dr. prédikátor
@Shikari: De nagy marha vagy te geci barompofájú állat!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Nocsak leestél az O1G faszáról, szarosszájú náci geci! Bist du eine lustknabe!!!
simmering73
@Shikari: Egy ízig vérig nácitól nem is várt az ember mást beszólást.
kereső
Forditva kedves Ákos. A magyar kormány családpolitikája-és nem csak az!!!,nagyon hasonlit az egykori "fhürer" politikájához.
Köszönjük Emese- az únió első dikatatórikus posztfasiszta államának létrejöttét. Kellett hozzá mindenki,a fidesz szavazók, az irsátudók mis-másolása,az ellenzéki pártok, és az únió megalkuvói-a szavazatért ,a cégeik profitjáért az Únió elveinek,demokratikus értékeinek eladása,elárulása.
dr. prédikátor
@Shikari: Cumigép!!! geci kis köcsög cerkóf!!!
Sámannus
@magyarbakancs: Megmutatták 2010-ben mit tesznek azzal aki adós. Felverték a devizák árát.A népesség fogyás azóta is fokozódik.
Mit várunk attól, ha a családokat hibáztatják az eladósodásért. Pontosan ez készül. majd pedig kitekerik a nyakunkat.
papa.49
Semmit nem tudnak ők maguktól kitalálni, csak MÁSOLNI, és MISMÁSOLNI !!!
CsipkeRózsa
Ha már Hitler,

"Szabályozott fogamzás
A Lebensborn-program a német fajnemesítési törekvések egyik meglehetősen bizarr vadhajtása volt. A jól csengő Lebensborn szó (jelentése: ’élet születése’) egy emberségességet és érzelmeket figyelmen kívül hagyó náci születésprogramot takart. Az SS vezető tisztjének, Heinrich Himmlernek a fejéből pattant ki az ötlet, miszerint nemzetiszocialista mértékkel mért tiszta árja emberpéldányok „laboratóriumi” szaporításával létre lehetne hozni a Harmadik Birodalom tökéletes egyedeit. A fajnemesítés és a szaporulatnövekedés érdekében a náci diktatúra még afelett is szemet hunyt, ha egy nő házasságon kívül szült gyermeket. A propaganda a nemzeti kötelességtudatot meglovagolva rengeteg női áldozatot szedett magának: ezek a „kényszeranyák” több generációra visszanyúló tiszta árja származású SS-­férfiaktól estek teherbe.
Hitler a németek intim szférájában is diktálni kívánt. Fennhangon hirdette, hogy „A nemi életet mi határozzuk meg!” A népességnövekedés ösztönzésére tett kísérletek egyike volt az a törvénytervezet is, mely 1943-ban arról rendelkezett, hogy minden házas vagy hajadon német nőnek „faji szempontból tiszta apától” négy gyermeket kell szülnie. Ha pedig egy családban már volt négy utód, a férfit fel kellett szabadítani, hogy a házasságán kívül még több gyermeket nemzzen. Bár Heinrich Himmler nagy erőkkel szorgalmazta a törvényt, végül sosem szavazták meg azt, mert a vezetők felismerték, hogy egy ilyen jogszabály nemzeti anarchiába torkollhat.
A németek az első világháború utáni népességcsökkenés megállítása érdekében tiltották az abortuszt és a fogamzásgátlást. Sőt, még az ebben a témában megjelent tudományos publikációkat is büntették. Nem csupán azért, mert a propaganda az abortuszt „az emberi test és az állam ellen elkövetett bűntettnek” tartotta, hanem azért is, mert a fogamzásgátlásban elért eredmények úttörői elsősorban zsidó orvosok voltak. A Hitler hatalomra kerülését megelőző évben 44 000 német nő terhességét szakították...
polar450
Kibújt a szög a zsákból!
A felsőoktatási intézményekben kötelező lesz a Mein Kampf, államvizsga is lesz belőle!
Macskaszem
Megint bebizonyosodott, hogy nincs új a nap alatt. Rendíthetetlenül haladunk visszafelé. Most jönnek a 30-as, 40-es évek, de ezzel a tempóval még megtapasztalhatjuk a feudalizmust.
gulyasgyula
@solidedge:... Bocs de láttál már Kínait segélyért sorban állni ...Minden külföldivel annyi gondunk legyen mint a Kínaiakkal ...
gulyasgyula
@CsipkeRózsa: ...Magyarországon a Ratkó korszak bevált ...
gulyasgyula
@Peller Anikó: ...Anikó tőled korrektebb válaszra számítottam ...
Eriksson
@magyarbakancs: 09:40 Ha mindenki így gondolkodna, akkor tartós tejre se lenne szükség.
Peller Anikó
@gulyasgyula: Jó, akkor a diktatúra az nálunk van, csalással, hazugsággal, cenzúrával, tokkal vonóval. Persze nem kína vagy korea, de az EU még messze nem az. Ott csak kezdeti jelei vannak, amíg nem csalják el a választásokat teljesen.

Mert a demokrácia a választásokkal ki is merül. Nálunk már el van nyomva, ki van irtva a választás lehetősége, manipulálva a választási "törvényt", bekebelezve (kibelezve) a hazug agymosó médiát, szándékosan elbutítva a népet.

Ilyen még a Kádár rendszerben sem volt. És nyugaton még most sincs. Nem hasonlíthatod össze a nyugati médiát a miénkkel, ég és föld.
verőce21
Mi lenne, ha egyszer a magyar fiataloknak is építenénk ingyenlakásokat?
Nem csak a cigányoknak már sokadszorra.
F_Viktor
@verőce21: Mi lenne, ha egyszer a magyar fiataloknak is építenénk ingyenlakásokat?
Nem csak az ukránoknak, szerbeknek?
gulyasgyula
@Peller Anikó: ...Részben egyet értünk de kérdezem az mi mikor egy 4 % -kos Holland párt képviselője aki a Brüsszeli bevándorló barát banda és Soros barátja akarja előírni hogy , hogy 3.3 millió magyar szavazóval ellentétben bevándorlókat fogadjon be Magyarország ??? Az nem demokrácia mikor az erőseb mondja meg mikor kell a nap és mit tegyen Magyarország ...
magyarbakancs
@Eriksson: " 09:40 Ha mindenki így gondolkodna, akkor tartós tejre se lenne szükség."
Hát nem lesz népszaporulat az biztos.
És ilyenben hinni mint a Fidesz hisz na az az elme betegség.
Mindig olyan célokat tűz ki ami elérhetetlen.
A Magyarok népszaporulata meg nem lesz mert senki nem hülye ,hogy egy életre el adósítsa magát.
Ja és már most az egekben vannak az ingatlanok ára.
És még valami az szakmunkások,minimálbéresek kivannak zárva a kölcsönből mert a hoz hogy felvegyél 35 milliót legalább 300-400 ezer forint ősz jövedelemnek kell lenni.
Mi van ha elválnak,betegség,korai halál üt be,vagy világváláság jön ?
Eriksson
@magyarbakancs: Igazad van. Nem kell a gyerek, mert az csak nyűg, gond, költség.. Majd a mások gyerekei fogják az ilyenek nyugdíját is megkeresni. Az ugye helyénvaló?
Én a nyugdíj megállapításánál figyelembe venném, ki, hány gyereket nevelt fel.

Eleve amit mondasz, az nem kötelező jellegű. Ha nem akarsz gyereket, ne legyen. Ha akarsz, akkor te döntöd el, hogy hányat. Azt is, hogy mennyi kedvezményes hitelt veszel fel. Ehhez csak annyi szükségeltetik, hogy legyen munkahelyed, állásod. A kormány intézkedése nem kötelező érvényű, csak segíthet, akinek szüksége van rá.

Egyebekben az emberiség az ősidők óta megoldotta a gyerekeik felnevelését, nem a kormányok állták a gyereknevelés kiadásait. Hogy ez most így alakult, az a világon egyedülálló lehetőség és csak üdvözlendő lehet, fanyalgás helyett.
CsipkeRózsa
@Eriksson: "Majd a mások gyerekei fogják az ilyenek nyugdíját is megkeresni."

Alaphelyzetben a dolgozó évek és keresetek adják a nyugdíjat.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Az igaz. De ki keresi meg? A mindenkori dolgozó fiatalok, akik befizetéseikkel biztosítják a nyugdíjasok járadékát, a fizetésük nagy részét pedig a gyerekeikre költik.
Yoda69
@gulyasgyula: Ez propaganda amit itt tolsz. Bevandorlokat eddig csak a fideSS hozott es hoz az orszagba. Senki nem eroltetett rank semmit. Van egy kvota amit orban is elfogadott, es annak szellemeben be is fogadott 3000 menekultet. Viszont ezen veful meg behozott vagy 30 ezret, igaz azokon milliardokat kerestek roganek.
Ezez felul most meg hozzak az ukranokat. Eddig 5000... de meg jonnek.
gulyasgyula
@Yoda69: ...A ""behozott 30 ezret""-ből Te egyikkel se találkozol ...Akinek 300 milliója van Magyar állampapírban azok nem csóri migránsok ...Egy közjegyzői okiratért is fizetni kell hogy "" rogánék "" vagy más keresett rajtuk azt nem nekem vagy neked kell kifizetni ...Munka ügyben évente többször járok Kecskeméten a Mercédeszbe ...Mit gondolsz ott csak Magyarok dolgoznak ...//Szerbek , ukránok , Románok stb .../// Miért ne dolgozhatnának itt külföldiek ha a magyarok dolgozhatnak külföldön ...??? Ez nem propaganda ez a mindennapi valóság ... Nem azért mert Orbánék csinálják hanem mert most ezt hozta a sors ...Lehetne rosszabb is ...
Yoda69
@gulyasgyula: Amit roganek kerestek azt pont neked és nekem kell kifizetni, mert 30 milliárd veszteség keletkezett az ugyleten amit kozpenzbol fedeznek. Ha nincs bajod a migracioval akkor minek toljatok ezt a migrans lozungot még a sorosozast?
Sok az ellentmondás abban amit irsz
gulyasgyula
@Yoda69: ...Nem akarlak megsérteni de a pénzügyi ismereteid hiányosak ...Ha Te bemész a postára , bankba és Magyar államkötvényt veszel a bank neked kezelési költséget számol fel minden hónapban ...Ezt a lehetőséget vették el a külföldi nagybefektetőktől és csak Rogán-ék cége bonyolította a kötvényvásárlást és ezért ők nyúlták le a kezelési költséget ..Mindenkinek joga van azt a hazugságot elhinni amelyiket akarja ...A politikusok mind hazudnak akár kormány akár ellenzék mindegy ... Nem azért mert e nép sorsa érdekli őket hanam a saját hatalom és pénzszerzési vágyukért ...Ez a 30 milliárd egy kitaláció ...Hogy keletkezett a veszteség ?? A Rogánéknak mitől lett volna veszteségük ??? Néhány pénzügyi adminisztrátor fizetésén kivül más kiadásuk nem volt ... A kötvényt a lejárat után kamatostól visszafizeti az állam ...MIBŐL ÉS HOL KELETKEZETT A VESZTESÉG ???
JAJMÁR
@gulyasgyula: @gulyasgyula: Kedves Gyula! A kötvényeknek van egy olyan sajátossága, mégpedig az, hogy lejárnak, és ekkor beválthatók! Magas hozamot gaantáltak a letelepedési kötvényekért. Gondolod, hogy ezt majd a tóni fogja nekik kifizetni? Vagy még az is lehet, hogy simán megvettek kilóra? Téged is?
JAJMÁR
Hadházy sokszor jól fején találja a szöget, szögeket, és veri!
Yoda69
@gulyasgyula: Ugy latom szorulsz nemi kiigazitasra kotveny teruleten.
Nos roganek eladtak a kotvenyt a kulfoldi kisbefektetoknek 5 eves futamidore, aki ezert cserebe megkapta a shengeni utlevelet vegrevenyesen. Majd az 5 ev letelteltevel visszakapta a kiindulo toket + kamatot. A kamat asszem valami 6% volt, de joval magasabb mint az aktualis hitelkamatok az adott evben. Peldaul ha az IMF-tol vettek volna fel hitelt, az csak 2% korul lett volna. Es ahogy irodtad helyesen kezelesi koltseget is vontak az ugyfeltol, az netto ment rohanek offshore szamlaira. Es hogy hol keletkezett a veszteseg, nos pont a magas kamat miatt amit ki kell fizetnie az allamnak. Az allam pedig mi vagyunk, tehat ahelyet hogy kedvezo hitelt vettek volna fel, inkabb fizettek a magas kamatot a mi penzukbol, hogy roganek lenyulhassak a tetemes kezelesi koltsegeket. A veszteseg nem roganeknal keletkezett, ok zsebeltek be az extra profitot.
magyarbakancs
@Eriksson: Ennek a népnek a fejét át kurták elégszer.
Megtanulta nem hinni semmi mézesmadzagnak.
Mert a kisbetűs részek a fontosak.
Ez az intézkedési terv 1-2 % nak fog segítséget nyújtani a család alapításhoz.
A nagy része kimarad a támogatásból.
Mesélek neked valamit mire gondolok.2018 ban született vagy azután, három gyerekes nappali tagozatos egyetemista hölgyeknek jár a diákhitel el engedése.
Na kérdezem tőled szerényen hány ilyet ismersz?
Menyi embernek engedték el a diák hitelét?
A 2018 költség vetésben erre 120 millió forint volt félretéve.
Na most ez a virtuális pénz amiből egy fillért nem használtak fel hol van?
magyarbakancs
@Eriksson: : Ennek a népnek a fejét át kurták elégszer.
Megtanulta nem hinni semmi mézesmadzagnak.
Mert a kisbetűs részek a fontosak.
Ez az intézkedési terv 1-2 % nak fog segítséget nyújtani a család alapításhoz.
A nagy része kimarad a támogatásból.
Mesélek neked valamit mire gondolok.
2018 ban szül vagy azután,ki három gyerekes ,nappali tagozatos, egyetemista hölgyeknek jár a diákhitel el engedése.
Na kérdezem tőled szerényen hány ilyet ismersz?
Menyi embernek engedték el a diák hitelét?
A 2018 költség vetésben erre 120 millió forint volt félretéve.
Na most ez a virtuális pénz amiből egy fillért nem használtak fel hol van?

elnézést az előbb rosszul fogalmaztam bocsi.
csak úgy....
@Shikari: Inkább egy pár lyukas zokni,mint a te lyukas agyad, tibikém...
csak úgy....
@Shikari: a valamikori fideszböl , orbán és társai alakítottak egy bugrisoknak tetszö és hamar meggazdagodunk pártot!
orbánnál nincs liberálisabb politikus európában! -ha róla vagy a fociról,lörinc barátról és a saját lábon álló szeretteiröl van szó!
...te,mint egy utolsó senki a gépezetben,éppen úgy vagy leszarva ,mint itt mindenki...
Eriksson
@magyarbakancs: Én ezekkel a dolgokkal amit leírsz - úgy vagyok, hogy valójában nem az én problémám. Azok a családalapítás előtti fiatalok akikre ezek az intézkedések vonatkozhatnak, majd jól eldöntik, hogy nekik mennyit ér ez a segítség, egyáltalán ér-e annyit, hogy belevágjanak.

Annak idején amikor az én gyerekeim születtek, sokkal, de sokkal szerényebben éltünk, ez mégsem volt kizáró tényezője a gyermekvállalásnak. Nem gondolkodtunk azon, hogy lesz-e rendszerváltozás, lesz-e Bokros-csomag, megszűnnek-e a jóléti intézkedések. Hogy egymás után szűnnek meg a munkahelyek, óriási méreteket ölt a munkanélküliség, a megnövekedett létbizonytalanság. Tettük a dolgunkat sokszor összeszorított fogakkal, s ha véletlenül túlórára adódott alkalom, boldogan vállaltuk, hogy enyhítsünk a családi kiadások terhein.
S miután bekövetkezett az amire addig nem is gondoltunk, új helyzet állt fel. Még jobban összeszorítottuk a fogunkat, még jobban összehúztuk a gatyaszíjat, és az élet ment tovább. Vallom, hogy a gyerekvállalás nem csupán anyagi kérdés, hanem hozzáállás kérdése is.
Peller Anikó
@Yoda69: Gondolod, hogy csak a kezelési költséget nyúlták le?

Van valami támpontod arra vonatkozóan, hogy a teljes tőkét az államkincstárba fizették be és nem nyúlták le azonnal?

És csak később nyúlták le a bandzsaszeművel közösen?
magyarbakancs
@Eriksson: Te is és én is más korosztály vagyunk.
A fent felsorolt dolgok nekünk értékek mai gyerekeknek nem.
"S jutott eszembe számtalan
Szebbnél-szebb gondolat,
Mig állni látszék az idő,
Bár a szekér szaladt."
Petőfi vers idézettel had válaszoljak.
Eriksson
@magyarbakancs: Lehet, hogy a régiekben több volt az élet felé való elhivatottság. Még mi is követtük a hagyományokat, de a mai fiatalok már nem annyira. Ők az új irányelvet, az önmegvalósítást tartják szem előtt. Bár az is önmegvalósításnak számít, ha valaki gyerekeket nevel. Saját híján sokszor a másokét is, mert szeretnek szülők lenni.
Idevág a Petőfi idézet, nagyon is, de a család akkor is örök. Sokan csak akkor jönnek rá, amikor már késő.
Yoda69
@csak úgy...: csikari pont olyan mint a naci halaltaborokban a lagerfurerek. Zsidok voltak azok is, de jelentkeztek ornek, elarulva igy sajat nepuket csak azert hogy egy kicsit jobban elhessenek. pont ilyen jellemtelen szar alakokra van a fideSSnek is szuksege.
gulyasgyula
@Peller Anikó: ...Anikó !!! Hidd el a demokrácia csak papíron van ...Vagy szerinted az demokrácia hogy a Franciáknál ŐSZ ÓTA MINDEN HÉTVÉGÉN RENDŐRÖK VERIK A KORMÁNY ELLEN TÜNTETŐKET ÉS BRÜSSZEL EGY SZÓT SEM SZÓL ...??? Hogy Svédek nem adják ki a a Lengyelországnak a volt Lengyel vérbírót ...Hány országban tartottak népszavazást a migránsok befogadásáról ??? Oldalakon át lehetne sorolni a DIKTATURA jeleit az egész világon ...
gulyasgyula
@Yoda69:... Amint már írtam mindenki azt a hazugságot hiszi el amelyiket akarja ...Csak van ismerőseid között valaki a pontosabb felvilágosítást tud adni pénzügyekben ...Addig ne higyj el minden mesét ...Ja közlöm nem vagyok fideszes sőt én már egy politikusnak se hiszek // Orbánnak se ..// akárhogy fetreng a földön ...
gulyasgyula
@JAJMÁR: ...Remélem is hogy visszafizetik , pár forintom nekem is van benne ...Az 1950-es években jegyzett békekölcsönt is visszafizeték ...
JAJMÁR
@gulyasgyula: Ja, te is vettél "lerelepedési" kötvényt? Szuper!

Kevered a szezont a fazonnal! A békekölcsönt a magyar nép adta, hasznát az ország talpraállására fordították, és a magyar nép kapta vissza kamatostul. A magyar föld nem ELADÓ! Vagy szerinted igen?
Yoda69
@Peller Anikó: Jogos. Mivel mindent a fideSS kezel, felugyelet meg nuku, igy azt nyulnak le amit csak akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.