Az elhunyt filmproducerről vallott hollywooodi jóbarátja, John McTiernan, amerikai filmrendező. Barátja, John McTiernan szerint a 74 évesen elhunyt Andy Vajna sosem heverte ki igazán fia korai halálát. Az amerikai filmrendező jelen volt a filmproducer életének legdrámaibb éveiben, amikor egyetlen gyermekének skizofréniája elhatalmasodott, és 12 évvel ezelőtt Justin öngyilkos lett – írja a Blikk. „Andy éveken át szenvedett, de nem mutatta. Erre is képes volt. Pedig a szíve megszakadt és az enyém is. Többször is részt vettem Justin keresésében, miután valami miatt feldühödött és meglógott. Andyvel éjszakákat töltöttünk Los Angeles utcáin. (…) . Éveken át megtett érte mindent, ami lehetséges volt, de el kellett temetnie” – nyilatkozta a bulvárlapnak a világhírű direktor, aki szerint Andy Vajna kézben tartotta a betegségét.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Andy Vajna mar orban utjaban allt, csakugy mint simicska. Az utobbinak meg volt lehetoseg elmenekulni, Vajnanak mar nem.
Vajna kaszinoi, es mediai azota mar egy ujabb fideSS stroman kezebe kerultek.
Yoda69
@Desischado: Az fura hogy elozo este meg barataival vacsorazott. Semmi nem utalt ra hogy meg az ejjel majd meghal. Rengeteg modja van hogy valakit hozzasegitsek egy infartushoz. A ruszkik ennek nagymesterei. orban pedig jo haverja a ruszkiknak.
Vajnanak privat kezelo orvosa volt, Nemetorszagba jart kezelesre.
Nem akarok elmeleteket gyartani, de nekem gyanus a dolog. Es mint tudjuk az orban krmany nem riad meg gyilkossagok elkovetesetol a hatalom megorzesehez, vagy epp novelesehez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.