Az ország második embere szerint betegek, akik máshogy gondolkodnak a családok megsegítéséről, mint a kormány. Ellenzéki képviselőt hülyének, svéd minisztert pedig aberráltnak nevezett az Echo TV-n.

Pszichiátriára küldené Semjén azokat, akik kétségbe vonják Orbán családi akciótervét

Fotó: Facebook

Bayer Zsolt műsorának vendége volt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, és ha már ott járt, a kereszténydemokrata politikus egyből igazodott is vendéglátója megszokott stílusához. A műsorban pszichiátriai ápolásra szoruló betegeknek nevezte mindazokat, akik bármilyen kételyt képesek megfogalmazni a miniszterelnök és a kormány családpoltikai elképzeléseivel kapcsolatban.

Az apropót Korózs Lajos szocialista parlamenti képviselő nyilatkozata adta. Korózs, aki Bayer szerint "dobogós a leghülyébb szocialisták versenyében", azt találta mondani, hogy a kormány családvédelmi tervei, például az, hogy a négygyermekes anyáknak többé ne kelljen szja-t fizetniük, elsősorban a kiváltságosoknak kedvez.

Semjén ezt a kijelentést "coming outként" értékelte, bár talán nem arra gondolt, hogy Korózs Lajos ezzel a kijelentésével bizonyította volna a homoszexualitását. Persze ki tudja, hogy mire gondol Semjén Zsolt, aki szerint amúgy egy képviselőnek a nemzet szolgálata a feladata. Ez pedig nyilván a kormány minden elképzelésének támogatását jelenti, legalábbis szerinte azzal, aki bírálni meri a kormány családpolitikáját, "pszichiáternek kellene foglalkozni".

A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg.

Majd búcsúzóul még aberráltnak nevezte Annika Strandhäll svéd minisztert, akinek a nácik hasonló intézkedései jutottak eszébe a magyar kormány új politikájáról.

(444)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ime Magyarország miniszterelnökhelyettese, a kormányzó állampárt koaliciós partnerének "kereszténydemokrata" képviselője. És most köptem is, nem csak hányok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@herczeg0210: Szó se róla, meg is ette! :(
solidedge
Semjénnek nincs pszichiátriai problémája. Neki a hangok is megmondták.
Dr plágium
@magyarbakancs: Most akkor segíteni kell a nőket anyává válni? Miért nem segítik azokat akiknek a mesterséges megtermékenyítés az utolsó lehetőségük. ...Ja tudom az bűn, hogy rohadnának meg az ilyen álszent a nőket tenyészállatnak tekintő férgek.
kissé felnőttem
Te még mindig nem vagy a pszichiátrián j a majd a rénszarvas pör után avagyí helyett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.