Az ország második embere szerint betegek, akik máshogy gondolkodnak a családok megsegítéséről, mint a kormány. Ellenzéki képviselőt hülyének, svéd minisztert pedig aberráltnak nevezett az Echo TV-n.

Pszichiátriára küldené Semjén azokat, akik kétségbe vonják Orbán családi akciótervét

Fotó: Facebook

Bayer Zsolt műsorának vendége volt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, és ha már ott járt, a kereszténydemokrata politikus egyből igazodott is vendéglátója megszokott stílusához. A műsorban pszichiátriai ápolásra szoruló betegeknek nevezte mindazokat, akik bármilyen kételyt képesek megfogalmazni a miniszterelnök és a kormány családpoltikai elképzeléseivel kapcsolatban.

Az apropót Korózs Lajos szocialista parlamenti képviselő nyilatkozata adta. Korózs, aki Bayer szerint "dobogós a leghülyébb szocialisták versenyében", azt találta mondani, hogy a kormány családvédelmi tervei, például az, hogy a négygyermekes anyáknak többé ne kelljen szja-t fizetniük, elsősorban a kiváltságosoknak kedvez.

Semjén ezt a kijelentést "coming outként" értékelte, bár talán nem arra gondolt, hogy Korózs Lajos ezzel a kijelentésével bizonyította volna a homoszexualitását. Persze ki tudja, hogy mire gondol Semjén Zsolt, aki szerint amúgy egy képviselőnek a nemzet szolgálata a feladata. Ez pedig nyilván a kormány minden elképzelésének támogatását jelenti, legalábbis szerinte azzal, aki bírálni meri a kormány családpolitikáját, "pszichiáternek kellene foglalkozni".

A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg.

Majd búcsúzóul még aberráltnak nevezte Annika Strandhäll svéd minisztert, akinek a nácik hasonló intézkedései jutottak eszébe a magyar kormány új politikájáról.

(444)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ime Magyarország miniszterelnökhelyettese, a kormányzó állampárt koaliciós partnerének "kereszténydemokrata" képviselője. És most köptem is, nem csak hányok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
arcmás
hirklikk.hu/kozelet/hulyenek-nezi-orban-a-magyarokat/347443/

Amikor másokat lebolondozik a bolond, aki lelőtt egy tenyészállatot lesből... Bakker !!!
Persze a gazdád elmeállapota teljesen rendben van.

kirandulastippek.hu/graz-es-kornyeke
tudode
Ez a halÁSZ, vadÁSZ, madarÁSZ sem gondolja át mit beszél a nem létező PSZICHIÁTRIAI helyekről akkor, amikor
.
-- a puding próbája az evés,
.
-- ennek az AKCIÓI IZÉNEK választási vitában kellett volna FELMERÜLNIE, ha az ELVTINEK lett volna bátorsága bevállalni egy ilyen megpróbáltatást,
.
-- legalább a HÁROM GYERMEKESEK megtudják, hogy nem csak EGY, HÁROM GYERMEK ... s e m ... g y er m e k, négyet kell összebarkácsolni,és arról nem is szólva, hogy
.
-- ez az akció izé EP VÁLASZTÁSI mézesmadzag!
kereső
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ime Magyarország miniszterelnökhelyettese, a kormányzó állampárt koaliciós partnerének "kereszténydemokrata" képviselője. És most köptem is, nem csak hányok!
desiro
zsóttika kár volt téged kiengedni az OPTI-ból, csak ártasz az országnak.
Ha nem rettegnétek a csúfos vereségtől és lenne vér a pucátokban, önállóan indulnátok.
Te rühes, bolhás antikeresztény náci mocsok.
SystemError
Urizálgatunk és közben főfasznak képzljük magunkat Zsótika. A Pszichiátrián majd bőnyállal add elő a gondozódnak honnan loptad a pénzt a az odatett tenyész prédádra te köcsög!
ágimami
Húúúúúú!! Már délelőtt sikerült felhúzni az idegeimet, de úgy kell nekem, ha még el is olvastam ezt az interjút, az "ország második embere"-vel!
Szégyen és gyalázat amilyen kijelentéseket tesz, szerintem neki kellene pszichiátriai kezelés de nagyon gyorsan!
Egyébként Korózsnak nagyon igaza van abban, hogy a négygyermekes anyáknak többé ne kelljen szja-t fizetniük, elsősorban a kiváltságosoknak kedvez.
"A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg."
Már bocsánat, de engedtessék meg, hogy egy család döntse el, mennyi gyermeket vállaljanak és NE a kormány!!!
Búcsúzóul még aberráltnak nevezte Annika Strandhäll svéd minisztert!
Hát erre már tényleg nincsenek szavak, mit meg nem enged magának!! Aberrált ám egy ilyen ember!!!:DDD
magyarbakancs
"A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg."
Te isten barma egy nő nem szülő gép.
Egy lottyadt faszú férfi miért akar minden nőnek megmondani mi az ö dolga.?
Akar szül akar nem szül.
Mi köze a politikának a család tervezéshez?
balos
@Shikari: 01geci féle söpredékekanyja vajon mit szól most?Netán örülnek ilyxen népszaporító álláspontot képviselnek,mint a hitlerájban?
RonaGyuri
Csak a redn kedvéért

Tömjény Sónyi egy gátlástalan tróger

Foreign Minister Peter Szijjarto said in a press conference late on Friday that the Swedish ambassador had been informed that the comments were "unacceptable"
miért is
Reacting to a new 7-point "family protection action plan" unveiled by right-wing Prime Minister Viktor Orban, Sweden's Social Democratic Social Affairs Minister Annika Strandhall had commented on Twitter that the plan "reeks of the 1930s" and that "what is happening in Hungary is alarming".

Ezek után ez retardált barom a másik barom műsorában azt találta mondani, hogy „aberráltnak nevezte Annika Strandhäll svéd minisztert, akinek a nácik hasonló intézkedései jutottak eszébe a magyar kormány új politikájáról.”
Nos mindenkit meg kell nyugtassak a magyar nagykövetnek nem kell tartania hasonló retorzióktól! =))
polar450
A háziasított rénszarvasok bősz írtója még szabadlábon veri a taknyát?
Miért nem tiltják ki a svédek?
Mocskos szutyok megélhetési ál-keresztény bisz-basz!
M107
Tisztelt Semjén úr !

Akkor várom, hogy elvigyenek a címem elérhetőségem facebookon elküldtem önnek, várom önöket de szóltam küldtem e-mailt a országos televizóknak és kérem jól rugdossanak meg oda fel menet.

Várom válasz lépését
Üdvözlettel : Mihály
Commenter
Téged is oda kellene küldeni tömjén, mert mindenben ami más, abban az ördögöt látod. Nemcsak a falon, hanem mindenütt, pl.a Rolling stonesban is.
justhpeter
Isten reménytelen barma megszólalt.
Gazdaállatának nyállal valómegtisztítása után szájára vette azokat, akiknek a jóval szellemi színvonala és jelleme feletti életszínvonalát köszönheti. Tette mindazt annak tudatában, hogy választói bizalom elnyerésére választáson még sem saját, sem pártja nevében nem indult soha, csak a paraván mögül osztja azt a keresztény észt, aminek nevében akár még a tízparancsolatot is kedvükre kiválogathatják.
Nos, Zsóti ! Ti nem vagytok sem keresztények, sem demokraták, pusztán csak közönséges élősködők, akikről Alfred Brehm csak korhadék és rohadéklakókról emlékezik meg.
Aki Én
Ez még szerintemis durva volt Zsolt. Pedig én vagyok a három szimpatizásod közül az eggyik.
Aki Én
@Aki Én: Na jó, vicceltem. Erős túlzás a három szimpatizáns.
Kettőből vagyok az egyik :)
Az ember valahogy nem tud haragudni a félkegyelműekre, mert azok valójában sajnálatraméltók.
Ugyanakkor felháborító és undorító, hogy egy mérhetetlen párt mérhetetlenül hülye vezetője így nyilatkozzon. Ez nem politikus. Ez egy buta suttyó.
dr. prédikátor
tömjén zsoti! te keresztényszarszájú rénszarvasölő!!! te már a elmeháborodottság olyan fokára értél hogy az elmegyógyintézetbe se vesznek fel!!! te is egy geci vagy!!!
vacsi
Bár Semjént nem szeretem, de ebben igaza van!
advocat
Zsoltika! Te szent és érinthetetlen! A kormány menjen a francba. Ne akarjon helyettem semmit se csinálni. Mert kapjunk annyi bért, hogy meg tudjunk élni gyerekeinkkel a bérünkből. Nem kell ingyen könyv, nem kell ingyen kaja - ez még a szocializmusból maradt, Kádárista állami szubvenció - befizetem az adóm, és kész. Viszont legyenek jók az utak, legyen normális egészségügy, az oktatásért se kelljen fizetni, stb. Ez lenne az állam dolga. Bár lehet, hogy bennem a hiba. De véleményem lehet? Nem?
advocat
Ja! Csak úgy! Egy Rorschach testre beneveznék. Hátha kihoznák, hogy egyébként - rajtatok kívül - semmi bajom. De ott, nem itt. Mert bennetek nem hiszek!
Nessy
Egy baj van az ötletével tisztelt nem létező párti képviselő úr.
Nincs annyi pszichiáter az országban, akik nem mindenben értenek egyet a jelenleg még cseppfolyós ötleteikkel.
Azért, ha kérhetném ne önök akarjanak segíteni "anyává tenni a nőket""
Tudja hogy van? Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka!
Külügyérünk mit szól az "aberrált" jelzőhöz egy másik ország minisztere esetében? Ennél kevesebbért szokott itthon követeket "bekéretni", és jegyzéket átadni! Most kit fog "bekéretni"?
nevemnick
Több tisztesség és értelem szorult az átkosban gyári segédmunkásként dolgozó vadászba, mint ebbe az urizáló jankóba. Ez a ,,puskás" (a vadászok közt szitokszó) a nemzet ,,fővadásza", amellett, hogy egy 1%-kos pártból kiszakított, semmittevő miniszterelnök-helyettese.
Undorító egy pasas.
nezelodo
Hiányolom a tervből, (amiről mini helyettes úgy tesz mintha nem tudná honnan másolták), hogy előre pénzt szedjenek a majdani népautóra, aminek még sem a terve nincs meg, sem a gyárat sem kezdték építeni. Az agykurkász ötletet pedig Sztálin nem csak emlegette, (és a kicsirigó püspök is szólt a NAV feljelentéskor az ötlet megvalósithatóságáról), hanem oda is záratta az ellenségeinek tartott kádereket. Szóval haladunk a kitaposott úton...
Eladott Ország
Ejnye no Tömjén elvtárs. Utoljára a szépséges kommunizmusban volt divat, hogy a másként gondolkodókat diliházba csukták pontosan ugyanilyen indokkal: "Aki szembeszáll a szocializmus eszméjével csak elmebeteg lehet, hiszen tudományosan bizonyított, hogy a szocializmus a legfaszább a világon." Gratulálok Tömjén elvtársnak, hogy visszatalált a gyökerekhez. Ez a senkiházi retek tényleg azt hiszi, hogy a gondolkodó ember elhiszi ezt a marhaságot? Ez semmi másról nem szól, mint hogy azt a félmillió birkát visszaterelje a nyájba. A nők nem úgy működnek mint a kólaautomata, hogy fölül bedobja a pénzt alul meg kiesik a gyerek. Ezzel csak a nőket alázzák meg.Mi van?
uploads.disquscdn.com/images/c2e472b3e498fce02e50250674c9f6424f6cd89c61355a7e1f8af215fa503a52.gif?w=600&h=203
A negyedik gyerek nemzése után így nézett ki.
JAJMÁR
Én meg az egész kormányt, de már az se segítene! Nincs is annyi szakember, pedig ingyen járna nekik!
JAJMÁR
Jesszuszmaria! Ez a semmilyen segítené anyává válni a nőket? Uh!
Meneküljetek :-D
kereső
@Aki Én: ez nem félkegyelmű! Ez aljas!
Aki Én
Azokat kellene pszichiátriára küldeni, akik nem vonják kétségbe az egész orbán-rendszert.
namihami
Nem értem Zsolti, minek ez a felhajtás? Hülyézni abberáltazni?
Nem egyszerűbb, ha teszel rájuk egy házirénszarvas-képet, és a jólbevált módon ledurrantod őket? Gyorsabb, biztosabb és még látványosabb is. Aztán jöhet a helikopter. És ezért még fizetni se kell (tudod:: fizetőshelikopter helyett magánhonvédségi heli). Erre már kiírható egy közpénzes katonai fejlesztési keret.
kissé felnőttem
nincs még neked sem hely nem,hogy nekünk igérni? ? menj rénszarvast cserkelni okoskata.
Nem érted ugye???nincs ennyi pénz a kasszátokban 20 évre sem pedig a kölök nem parancsra növekedik és egyre többe kerül de neked minek magyaráznám kell: orvos, ápoló, pedagógus, óvonénik bölcsibe gondozónők erről nem is hallottál keleti bölcs meg meleg lakás télire kaja ruha cipő mert ha nő mint a gomba hamar kinövi ám.
SystemError
@Shikari: A tények már csak ilyenek! Akik ezt nem tartják lopásnak, azok nem normálisok!
Tényleg hülyének kell lenni, hogy Mészárost és Orbánt ne tartsák tolvaj gecinek!
papa.49
Ne fossál semmilyen a számodra is lesz egy kötél !!!
laja70
Semjén és bandája mikor megy a pszihiátriára? Nekik Graz jó lenne, a főnökük már kitapasztalta, hogy milyen!!!
Lepényleső
Annyit kérdeznék tőle,mi volt igaz abból amit egyszer is ígért az ő főnöke? Így,hogy immáron
nyakunkon dőzsöl tizenhárom éve? Aztán a felsorolást követően lehet dönteni ki való intézetbe,
azok után amikor a hazugságai kerülnek a másik serpenyőbe?
Borsodi
@kereső: Ez a szerencsétlen báj gúnár küld minket pszichiátriára, azért mert Orbán oda jár?
Ettől az embertől lehet is hányni,a két Zsolttól meg okádni.Igazad van ez egy kereszténydemokrata aki egy lovagkeresztes csicskával beszélget,trágárul.Közös bennük,hogy mind kettő Orbán jobb keze,velük törli a seggét.Igaz ők a nyelvüket is használják .
www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk&list=PLyOBTA87gIas-0q4NCXjWsi8p6aQFZW7I
csipetke
Megszólalt a Kárpátok Pampalínije.Inkább a gazdáját kéne valami zárt helyre dugni,néhány doboz legóval,amiből a gumiszoba mélyén stadionokat építhetne,így legalább nem okozna annyi kárt az adófizetőknek.Bevonulhatna mellé a fővadász is,mert akinek csak annyi esze van,hogy házi rénszarvasra lövöldöz,ne legyen már szabadlábon
Desischado
Mocsok parazita, fácán, rénszarvas gyilkos semmilyen zsóti! Fertőtlenítővel mosd ki azt a mocskos szád, te aljas rohadék! Nektek kéne már az akasztófa alá mennetek! Pusztulnál már el a gazdáddal együtt, te mocsodék!!!
Grafix69
Ez a gerinctelen patkány semmi másra nem képes önerejéből mint a vezért éltetni , tapsolás helyett a padot verni ( keresztény szokás , mert így nem látja senki ,hogy nyalja a segget ) és illedelmesen bólogatni mikor valami hatalmas ostobaságot mond a nemzeti tudathasadás. Az egész élete erről szólt és szól . Ez a lény még soha semmi hasznosat nem csinált a magyar társadalom számára , soha semmi értéket nem állított elő és soha semmilyen módon nem igazolta a saját létezésének jogosultságát . Vagyis ez egy megélhetési parazita .
tulipan
Mi vaaaan? Hova? Hisz azokat bezáratáttok mindent! Magatoknak tartjátok készenlétben???
Aki Én
@Shikari: Na látod! Pont ilyen érvtelen köcsög idióta lesz az, aki a hazug orbán sajtóból tájékozódik!
csipetke
@Aki Én: 9:20 orbán mocsármédiájára gondolsz?Na,aki onnan tájékozódik,azok az 1bitesek,velük lehet benyalatni azt a sok f@szságot,hazugságot,amit ott nyomnak ezerrel kokós habony,és hasonszőrű társai.
herczeg0210
Ha ez az ország második embere, akkor megette a fene ezt az Országot!
tulipan
@herczeg0210: Szó se róla, meg is ette! :(
solidedge
Semjénnek nincs pszichiátriai problémája. Neki a hangok is megmondták.
Dr plágium
@magyarbakancs: Most akkor segíteni kell a nőket anyává válni? Miért nem segítik azokat akiknek a mesterséges megtermékenyítés az utolsó lehetőségük. ...Ja tudom az bűn, hogy rohadnának meg az ilyen álszent a nőket tenyészállatnak tekintő férgek.
kissé felnőttem
Te még mindig nem vagy a pszichiátrián j a majd a rénszarvas pör után avagyí helyett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.