Ilyenre korábban még sosem volt példa a magyar Parlamentben.

Németh Szilárd posztolta ki, hogy Demeter Mártát kitették a honvédelmi bizottságból

Fotó: Facebook

Felmentették Demeter Mártát a Honvédelmi és rendészeti bizottságban betöltött tagsága alól, ezt Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára közölte a Facebook-oldalán.

Az imént az Országgyűlés úgy döntött, felmenti Demeter Mártát a Honvédelmi és rendészeti bizottságban betöltött tagsága alól.

- írta.

Az Országgyűlés elnöke korábban azt javasolta, hogy mentsék fel Demeter Mártát a bizottság alelnöki és tagsági posztjáról, az Alkotmányvédelmi Hivatal szerint az LMP társelnöke nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Bizottsági tagságától még senkit nem fosztottak meg 1990 óta. 

(ATV)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Csoda, hogy nem Trump twitterén jelent meg...vagy Putyinén ..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@fideszes gyökér: most és itt nem Ráhelekről van szó, hanem egy másik keresztnévről, de ha megsúgnám neked hasonlóan államtitkot sértenék mint a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagjai, akik ország világ előtt elkezdték a cáfolatot kiteregetni, hogy lenyomjanak egy ellenzéki képviselőt. De azért én is amondó vagyok hogy Német Szili szarjon sünt.
Borsodi
@fideszes gyökér: Ellehet hinni mert nagyon jó duma, sok Orbán Ráchel van Magyarországon.Apja neve Orbán Viktor 28 éves 2 éves kislánya kiruccant Ciprusra egy bankba,honvédségi repülőgéppel jött haza, mer a többi járatra allergiás és nincs keresete, ezért ingyen.Mit nem ért ezen Demeter Márta? Nemzetbiztonsági kockázatot jelent? Kinek is?
www.youtube.com/watch?v=wE9U6147Rss&t=354s
www.youtube.com/watch?v=VBnH7FCdaA0
SystemError
@Pegero: Jól sejtem, hogy 18-24 közötti női bértroll vagy?:)
Eladott Ország
@Horizont: Mi lehet az a nemzetbiztonsági kockázat, ha megtudtuk, hogy egy lány is utazik a repülőgépen?! Az meg egy másik dolog, hogy olyan jól megy ketteseknek, hogy katonai gépen is utazhatnak Ciprusra a nagy háborús övezetbe vakációzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.