Vagy mégis kitalálható?

Újra teleplakátolja az országot a kormány, sosem találná ki, mivel
Fotó: MTI

Újabb közpénzből fizetett sorosozás indul a EP-választások előtt – szúrta ki a 444.hu a magyar kormány Facebook-oldalán.

Az új plakétterven Jen-Claude Juncker látható, mögött az elmaradhatatlan Soros Györggyel. 

Az üzenet pedig a következő:

Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel!

A kormány azt állítja, Junckerék be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@human: 20:59 Finoman fejezted ki magad.Szerintem elmebeteg,és pofátlan.Elég rossz kombó.Úgy költi a közpénzt teljesen felesleges dolgokra,mintha a sajátja lenne
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Eladott Ország: A születése az országnak is olyan maffiásra sikeredett,az eltelt évek pedig,csak nővelték a sötétséget a kurmányok fejében!Főleg,ha a nemzettudattal "operáltak"!
Borsodi
Teljesen hülyének nézi a Magyar népet szórja a pénzt,hogy hatalmon tudjon maradni,nem számít milyen árat fizetünk érte,ebből is látszik,Magyarországon egy miniszter mindent megtehet,a nép már rég nem számít,nem minket hanem magát vagyonát védi.Fél a felelősségre vonástól.
nevemnick
@Borsodi: hadsereggel a háta mögött minden diktátor bátor, de legtöbbször azok fordultak ellenük, akikkel nem is számoltak. Lásd, a kedvenc rászavazó népének diktátora is megjárta a golyók útját.
Borsodi
@nevemnick: Az a baj,ők nem tudják ,hogy nekünk már rosszabb,nekik állva kellett tapsolni éljenezni,nálunk ez megoldott magnóról,bértapsolókkal.A helyzet ugyanaz kezd lenni.
Grafix69
Épül az antiszemita , neofasiszta Magyarország . A régi jól bevált módszerekkel , uszítani mindenki ellen . A jó büdös kurva anyukba nem kezdeményezik már ,hogy lépjenek ki az Unióból . A fasznak kell itt hadakozni , ki kell lépni aztán , ha oljan jól megy akkor senkinek a faszát nem kell szopkodni csak Orbánét , de azt mindenkinek . Ezek az állkeresztények akik a fasizmus leple alatt bűnszervezetben követik el azt az európai szégyent , hogy olyan rendszert építettek ki aminek semmi köze a demokráciához és kizárólag egy elmebeteg hatalommániás beteges hazudozó irányítja a szakadékba egy jobb sorsra érdemes országot. Annyit oda szart az Unió ajtajába amennyit az összes tagállam együttvéve sem vagy 10 év alatt. Ez a fos rendszer a hűbér uraikkal és a hűbéresekkel és természetesen a birkákkal együtt , sikerült felépíteni . 2010 ben azt mondotta a nemzeti agymenés , hogy a magyar emberek hátán fát lehet vágni. Ezt nyiladozta ez a tróger , és igaza lett , nem hogy fát egy egész erdőt kivágtak rajta ezek a szardarabok .
kokopelli
Melyik magyaroknak? A bűnözőknek is,minden politikusnak is,minden hazug-csavargónak is?
Ritka barom egy "tacepao" XXXL! ...olyan fideszes a sötéteknek=alulmegvilágítottaknak!Külföl-
diában meg betegre röhögik magukat! (megest)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.