A demográfiai program újabb részletei derültek ki. A férfiak is igénybe vehetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását, és nem számít az sem, ha mindkét házastárs elvált, ha addig nem született gyermekük, számolt be az MTI Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hétfőn tartott sajtótájékoztatójáról. AZ ÁLLAMTITKÁR ELMONDTA, HOGY AMENNYIBEN MÉG SEM A FÉRJNEK, SEM A FELESÉGNEK NEM SZÜLETETT GYERMEKE, DE KORÁBBAN VOLTAK HÁZASOK, AKKOR FELVEHETIK A 10 MILLIÓ FORINTOS KAMATMENTES TÁMOGATÁST.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mentűl inkább ragozzák annál véresebb a torka

avagy a szőrös talpú liba már Sziszi babérjaira tőr

Mottó:
Megölte apját anyját, hogy
részt vehessen az árvák vacsoráján!

Mint ismert a derék Rezsi-pápának bő két tucat próbálkozás után sikerült összehoznia – az egyébként igazai unortodox; át- és végig-gondolatlan – egy számlakép törvényt.
Nagyon úgy tűnik a derék „Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár ” sincs másképp Őfenesége 7 pontjának kibontásával.
Külön pikantériát adott a – még távolról sem végleges – ötletelésnek, hogy kik jogosultak a 10 milliós kamatmentes támogatásra. Igaz nem könnyű a helyzet hisz annyi eset van, hogy egy ilyen buta szőrös-talpú liba fel sem tudja sorolni. A derék szép és okos államtitkár-asszony tegnap az MTI-nek adott sajtó-kinyilatkozatot. Amit zagyvált az persze egy csöppet sem volt koharens, de viszont annál zavarosabb.
Nagyon úgy tűnik, hogy a dolog számos sebből vérzik – meg kell jegyezzem, hogy a durva nemi diszkrimináció mellett – olyannyira, hogy a tegnapi hablatyból nagyon úgy tűnik, hogy ha a kor és az első házasság stimmel, akkor akár egy tucat házasságon kívüli gyermek sem akadály! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.