Mennyit ehetünk a fogyókúrák alatt? Mert sokféle diéta létezik, sokféle szabállyal. Vannak, akik arra esküsznek, hogy 6 óra után ne együnk semmit. Vannak, akik arra, hogy minimum 3 óránként étkezzünk, ezzel felgyorsítva az anyagcserét...

Forrás: magyarosdieta.hu
Feltöltő: Rexi19
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ősi magyar mondás: reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy koldus! És este 6 után ne egyél!
Ami meg az étel mnőségét illeti: lehetőleg ne készétel Meki-kaja, üdítő, konzerv, stb legyen -házi készítésű a megfelelő.
Rexi19
@vacsi: Sajnos nem lehet mindenkit egy kaptafára húzni. Mert sokan nem tudnak reggelizni, és van aki, ha reggel sokat eszik, akkor egész éhes lesz
. Mindenkinek magának kell megtalálni a helyes ritmust, de az mindenkire igaz, hogy a mérték a lényeg! Viszont, ha változtatni akarunk, akkor a szokásainkon is változtatni kell. És a jó öreg zsírt is vissza lehet hozni az étrendbe, nem kell tőle annyira félni, mint azt a reklámok belénk sulykolták.
vacsi
@Rexi19: Gyerekkoromban reggelire, sőt, az iskolában uzsonnára is gyakran kaptunk zsíroskenyeret - én kifejezetten szerettem. Ezzel együtt a családban egyetlen sovány ember sem volt. Én ma is szeretem a füstölt szalonnát, de nem vagyok kövér - az más kérdés, hogy nyugdíjasként is napi 2-3 órát sétálok, ahova lehet, gyalog megyek.
Igazán baja rendszertelenül dolgozó, és így rendszertelenül étkező emberekkel van, de ezen nem lehet változtatni. Éjszakai műszakban a reggeli nekem is este 10-kor volt, a vacsora meg reggel, mielőtt lefeküdtem aludni.
Rexi19
@vacsi: "nyugdíjasként is napi 2-3 órát sétálok" ...ez nagyon figyelemre méltó!!! És itt a fő ok, hogy ma mindenki autóval jár, sőt lépcsőzni sem szeretnek sokan, a lift van az első helyen. A lábunkat meg alig használjuk. Gratulálok és további jó egészséget kívánok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.