Pintér elugrik a labda elől, majd Kövér passzol a mentelmi bizottságnak, amelyik visszadobja a labdát. Kövér most újra passzol.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Amíg nrm jön le a direktíva, addig nem lehet "" saját vélemény"".
Ezek fidesz-potentátok. Szellemileg nullák, de a zsebük szuper érzékenységgel van beállítva. Éppen annyi eszük van, hogy tudják merre nyílik illetve záródik a kasszafiók
Nessy
@namihami: meg kell várni, míg O.V. hazarepül Jeruzsálemből!
Most biztos a Siratófal előtt mondja a Soros, Brüsszel, migráns, ellenzék panaszát.
kereső
Nem kéne itt passzolgatni - be kéne tartani-és tartatni az Országgyűlésről szóló törvényt- világosan rendelkezik a képviselők jogállásáról. Ja, és nem kéne "sajátosan" értelmezni a törvény betűjét- mert az MTVA nem közérdekű!!!üzem. Ennyi.
Eladott Ország
Ott tévedünk mindannyian, hogy minden egyes újabb borzalom hírére azt mondjuk, hogy nem, ezt már biztosan nem fogják megtenni, mert nem tehetik meg. Sem a józan paraszti ész, sem a civilizált európai gondolkodás, semmi nem készíthet fel bennünket arra, amit évek óta tesznek, mert el sem tudjuk képzelni. Ki lehetett volna találni olyat, hogy egy munkaadó a túlmunkáért fizetendő díjat akár 3 évig is visszatarthatja? Ugye, hogy nem. Ha az előző kormány tett volna ilyet, már lángban állna az ország. A fideszeseket nem elszámoltatni kell, hanem leszámolni velük. De most már minél hamarabb !
Orbán halad az útján a Hősök tere óta keményen a csicskásai segítségével ...nem lepődök meg hogy megérkezett eddig. Az ellenzék jó nagy maflást kapott ideje felébredniük, mert legközelebb börtönt kapnak vagy egy osztrák öreget autóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.