A Mindenki Magyarországa Mozgalom – amelynek Magyar György is alapító és elnökségi tagja – azt tűzte ki célul, hogy az ellenzéki együttműködés kialakításában katalizátorként működjék közre. Az ügyvéd szerint a jelenlegi hatalmat csak úgy lehet megtörni, ha az ellenzék demokratikus keretek között visszaszerzi a jogalkotás lehetőségét, ehhez pedig – bár ezt a pártot nem kell szeretni – a Jobbikra is szükség van.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Most akkor finoman lezsidóztad Magyar Györgyöt?
csipetke
Én már azt se bánom,ha az ördög öreganyjával lépnek szövetségre,ha a fideszt eltakarítják végre innen.Aztán még irgalmatlan nagy melóba,és a fene tudja hány évbe fog telni,mire ennek a pökhendi, rabló maffiakormánynak a garázdálkodását kiheveri az ország.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Írd oda, hogy by Székhelyi József.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...miért kéne ?...amúgy semmi bajom vele csak kétszínű, pénzért mindent vállaló akárminek nézem.
Eladott Ország
Magyarország egy maffiaállam, ahol nincs demokrácia. A Jobbik nélkül ez a bűnöző és politikai prostituált banda másképpen nem váltható le. A fidesz nem párt, hanem bűnszervezet, a börtönben van a helyük, történelmi szempontból pedig a szemétdombon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.