Az új kormányzati plakátkampányban Soros György és Jean-Claude Juncker a főszereplők.

A kormány szerint Brüsszel továbbra is támogatni akarja az illegális bevándorlást, amiről a magyar embereknek tudniuk kell, ezért indítottak újabb tájékoztató kampányt

– közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kovács Zoltán azt mondta, a migráció támogatását célzó tervek továbbra is ott vannak "a brüsszeli fiókokban", és olyan döntések születnek a háttérben, amelyek ezek megvalósítását célozzák.

Ilyen terv például a nem kormányzati szervezetek (NGO) támogatásának megsokszorozása és az illegális bevándorlást jogszerűvé tevő migrációs alap létrehozása is – tette hozzá az államtitkár.

Az NGO-k támogatásáról Kovács Zoltán azt mondta, erről már szavazott az Európa Parlament januárban, és ez a terv nem más, mint Soros György 2015 szeptemberében meghirdetett tervének hatodik pontja, amely kimondottan az NGO-k segítségével szeretne "megoldást" találni az migráció kezelésére.

A támogatást a jelenlegi háromszorosára, 1,8 milliárd euróra, azaz 570 milliárd forintra akarják emelni

-  fűzte hozzá.

Az államtitkár azt hangoztatta, hogy az elmúlt években a migrációpárti politika és politikusok elfoglalták az európai intézményeket és az NGO-kal kiegészülve mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvalósítsák a migrációt elősegítő terveiket.

Teszik ezt annak ellenére, hogy egyre többen képviselik azt az álláspontot Európában, hogy a migrációt meg kell állítani – jegyezte meg.

Kovács Zoltán szerint az európai intézmények és az NGO-k összetalálkozásának egyik szimbolikus példája az, ahogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke viszonyul ehhez a kérdéshez.

Timmermans találkozott a legtöbbször Soros Györggyel és szorosan tartja a kapcsolatot a migrációt támogató szervezetekkel, pedig neki "a szerződés őreként" arról kellene gondoskodnia, hogy mindenki a jogszabályoknak megfelelően tevékenykedjen, és nem migrációpárti álláspontot kellene képviselnie

- jelentette ki az államtitkár.

Kitért arra is, hogy éppen kedden tárgyal az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) arról, hogyan lehetne létrehozni a migrációs alapot, amely az illegális bevándorlást jogszerűvé és legálissá tenné, valamint a gazdasági bevándorlás csatornáit intézményesítené.

A kormány szerint minden magyarnak joga van tudni, mi zajlik Brüsszelben, különös tekintettel az EP-választásokra, mivel a bevándorlást támogató tervek nem kerültek le a napirendről, és a kormány szerint ezek veszélyeztetik a magyar és európai emberek biztonságát és jövőjét

- mondta az államtitkár.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/ Bruzák Noémi

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Aztán, mikor tényleg tárgyaló asztalhoz ült volna az Unio az Arab Ligával migráció témában, nem tudja véletlenűl Kovács szócséplő uram, ki vétózta meg az egészet? Segítek! A magyar kormány!
Na, innen lehet folytatni a szöveget!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Aztán, mikor tényleg tárgyaló asztalhoz ült volna az Unio az Arab Ligával migráció témában, nem tudja véletlenűl Kovács szócséplő uram, ki vétózta meg az egészet? Segítek! A magyar kormány!
Na, innen lehet folytatni a szöveget!
CsipkeRózsa
Kovácsnak nem kell elmondania, tudjuk, tovább akar uszítani Orbán és szóvivői, és a kormány tagjai.
kereső
Soros Györgyöt még értem is a plakáton. Na de Juncker - aki jelenleg az Európai Bizottság elnöke,és a fidesz pártcsaládjának az EPP-nek a képviselője- Ő hogy kerül oda? Orbán is megszavazta a megválasztását anno. Ajánlom ezt a tényt-és a plakátot Weber úr figyelmébe.
Amúgy meg ami a plakáton szerepel "magyarázat" ,az hazugság az utolsó szóig.
És csak úgy eszembe jutott, ha Juncker van kiplakátolva, akkor most a kormány=fidesz az EPP ellen kampányol?
Ha a kormány kampányol az EP választásra a fidesz helyett, akkor az nem "tiltott pártfinanszirozás"???-ÁSZ hol vagy?
tulipan
Állandóan töltögetni kell a gyülölet-lyukat a fideszbirkák lyukas fején!!!
arcmás
Náci propaganda.
Szakíts, ha bírsz.
Szakítok!

Ha meg próbálsz megállítani, megverlek - csúnyán, te geci fideszes!
Néha mindig viccelek, néha meg nem mindig.

Aszem itt a vége.
Nincs továbbtűrés.
Nincs bocsánat.
Mentek a levesbe, patkányok...
Csak gyere szembe, te takony, és levadászlak - getszi!
magyarbakancs
"Kovács elmondta, hogy miért indított újabb tájékoztató kampányt a kormány"
Azért ,hogy a pénz elugorjátok.
"A kormány szerint Brüsszel továbbra is támogatni akarja az illegális bevándorlást, amiről a magyar embereknek tudniuk kell, ezért indítottak újabb tájékoztató kampányt"
Magyar -kormány adott el olyan letelepedési kötvényeket amelyeket senki nem vizsgált meg kik veszik meg.
Tehát a Magyar -kormány támogathatta a Kínai maffiát,Orosz maffiát,az Iszlám állam terroristáit,a Török bűnözőket ,és kitudja kiket még.
papa.49
@magyarbakancs: Mindenkit aki fizetett érte a tonyonak, vagy a takonyárpinak !!!
Jozefina
Trágyalé őmlik a szájából!!!??? Remélhetőleg azzal is lesz betömve??!!!
RonaGyuri
Zottyant Zotyóka újat már nem is tudtok kitalálni!! =))
nezelodo
Nincs itt semmi látnivaló, legfeljebb Orbán hosszúra nyúlt dackorszaka. Ha megdicsérte volna Brüsszel a Dakotát, rögtön elállna az újabb kampánytól. Minden ott kiskert kapuban romlott el az apja bakancsa miatt...
polar450
"...Ilyen terv például a nem kormányzati szervezetek (NGO) támogatásának megsokszorozása..."

Egyetlen egy külföldről támogatott hazai szervezetből sem sikerült eddig az "adót" bevasalni!
Sunyi szarháziak!
És még törvényt is alkottak a Nagy Nulláról!
Elmebeteg horda!
csak úgy....
a fidesz létezése forog kockán ,ha nincs utánpótlás migráncs és ne adj isten a bubucuk , a gyuribácsi is jobb létre szenderül!
mindíg abban voltam,hogy a komcsiknál nincs és nem lehet hazugabb bagázs , gratulálok a fidesznek...
dr. prédikátor
Kíváncsi vagyok hogy ezek a gecik mikor fognak teljesen becsavarodni a migráncsozásba!!!
dr. prédikátor
Te nyomorult Himmler utánzat! A magyaroknak joguk van megtudni az aljas, mocskos ténykedéseiteket, azt hogy hogyan lopjátok el az uniós pénzeket. Aljas geci féreg vagy!!!
csak úgy....
@dr. prédikátor: míg a shikari félék izgulnak a dologra! shikari van,shikari volt és shikari lesz...
Ne idegeld magad!
dr. prédikátor
@csak úgy...: Nem , dehogy! én inkább az ilyen cerkóf csikorikat idegelem!!!
justhpeter
Gyorsan fogy a lopnivaló, kell az újabb kampány.
szép új világ
@csak úgy...: a FIDESZ létezését az a kb 2 millió agyhalott biztosítja, akik még mindig hisznek - és hinni is fognak - azoknak az ordenáré nagy hazugságoknak, amit ez a maffia közpénzen hirdet úton-útfélen.
kereső
@polar450: Ráadásul egy olyan törvényt-legalábbis ami az adófizetési kötelezettséget illeti-amit nem tud értelmezni még a NAV sem,és adószakértők sem.
Borsodi
@szép új világ: Egyre több a félelemből szavazó,és a média által hülyére vettek száma.Bele sulykolják a buta fejekbe ami nekik jó.Sajnos az agyatlan,önző barmok miatt,nem lesz normális jövőjük a gyermekeinknek.
www.youtube.com/watch?v=6AJNKTFgmQk
nezelodo
Alighanem ez a Juncker már elgondolkodik azon, hogy nem-e egy hatalmas sallert kellett volna adni ott a pódiumon neki, amikor fotózáshoz sorakoztak fel, a jelképes meglegyintés helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.