A lap szerint a posztot Kerékgyártó József, a MÁV FKG Felépítménykarbantartó és Gépjavító Kft. ügyvezetője tölti be szerdától.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amikor Homolya Róbert nevezetű alak (MÁV elnök-vezérigazgató) a Lölö által is használt luxusjachtjon piheni ki a fáradalmait, aztán a kölcsönös hála közel milliárdos közpénz üzletben ér össze. Megrohadt itt minden, végérvényesen és visszafordíthatatlanul. Csak a NER-piócák kiszámíthatóan és szégyentelenül összefonódó érdekei vannak. Homolya Róbert, akinek ez a név ismerős, az nem puszta véletlen eredménye, Homolya Róbert ellen ugyanis OLAF nyomozás folyt 8 éven keresztül. Az EU csalás elleni hivatala az ügyben a teljes támogatási összeg visszafizetését javasolta, ugyanis összeférhetetlenség gyanúja merült fel a férfival kapcsolatban. Magyarország 3,3 milliárd forintot fog visszafizetni az EU kasszájába (Homolya úr szerint ez bagatell), amiért Homolya úr ugyanazon projekt keretében mind az előkészítésben, mind a végrehajtásban érintett és érdekelt volt . Ezt hívják összeférhetetlenségnek, sok más mellett ez a szó is hiányzik a fideszes szótárból és többek közt az igazmondás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.