Három hónappal az európai parlamenti választások előtt minden eddiginél élesebben támadta Orbán Viktort az Európai Néppárt elnöke. Kizárni ettől még nem fogják, de az erőviszonyokat megváltoztathatja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
még mindig azt hiszik, hogy lehet vele - ezzel a retardált dagadt műveletlen paraszt-suttyó törpével értelmesen beszélni!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Az epp-nek már régen ki kellett volna rúgnia orbánékat! De a politikai haszon ugye, felülír mindent. Sajnos. Most sem lesz semmi, bár ne legyen igazam.
nezelodo
Nocsak, már az Európai Néppárt is lassan rájön arra amit a Simicska "harcostársként" mindig is tudott, és egy aranyköpésével közkinccsé is tett? Azzal együtt az a gittegylet is megérdemli a sorsát, mert kiálltak mellette, pedig tört zúzott a "porcelánboltban".
Aki Én
@Shikari: Minden jóérzésű embert bánt a hazug tömegmanipuláció, melynek egyébként te vagy az egyik legnagyobb áldozata.
verőce21
Ha "kiakasztotta őket" ez a néhány fotó, akkor tényleg jó úton jár a kormánykoalíciónk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.