Kövér László házelnök azzal indokolta a beléptetési szigorításokat, hogy az ellenzék elvesztette az eszét.

Nem tartja kizártnak Kövér László házelnök, hogy a most induló parlamenti ülésszak alatt fizikai erőszak éri a kormánypárti képviselőket, méghozzá a józan eszüket elvesztő ellenzékiek miatt, aki már "nem tudják érzékelni a jog és a jogszerűtlenség határait." 

Kövér attól fél, hogy fizikai erőszak éri a kormánypártiakat a Parlamentben – ezért lehet szigorítás

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0 pl/Michal Jozefaciuk/Senat Rzeczypospolitej Polskiej

Erről a hvg.hu-nak nyilatkozott, a lap ugyanis rákérdezett, hogy minek volt köszönhető a február 18-ai, első ülésnapi beléptetési szigor. Ekkor ugyanis nemcsak az újságírók és a látogatók, hanem az Országgyűlés Hivatalának összes dolgozója – köztük a képviselők és a frakciók munkatársai –, sőt, még az országgyűlési őrség tagjai is csak biztonsági ellenőrzés és átvizsgálás után léphettek be a képviselői irodaházba és az Országházba. A képviselők egyelőre igazolványuk felmutatásával, átvizsgálás nélkül juthattak be, ám ez könnyen változhat Kövér szerint.

A mai zaklatott világban ezt amúgy is nehéz kizárni, de Magyarországon egyes képviselők a józan eszük elvesztésében már eljutottak arra a pontra, hogy nem tudják érzékelni a jog és a jogszerűtlenség határait

- indokolta Kövér a szigorítást.

Arról is beszélt, hogy a tavaszi ülésszakban várhatóan szigorítani fogják az országgyűlési törvényt, hogy olyan ne ismétlődhessen meg, mint tavaly december 12-én a túlóratörvény előtti szavazáskor. (Mint ismert, akkor az ellenzéki képviselők jó része – mínusz az LMP és Fidesz-szatellitszerv Mi Hazánk Mozgalom – elállta a pulpitusra vezető lépcsőt, síppal és más zajkeltő eszközökkel akadályozta az ülés lefolytatását, valamint élőben közvetítették az események a Facebookon. Végül a kormánypárti többség így is megszavazta a törvénymódosítást, még úgy is, hogy a szavazókártyákat aznap valamiért nem kellett használni ahhoz, hogy valaki szavazni tudjon.)

Kövér szerint 

az ellenzéki képviselőknek elmentek otthonról, elgurult a gyógyszerük, és miközben döngetik a mellüket, hogy ők a demokraták, és a jogállamiság védői fogalmuk sincs, fel sem fogják, hogy a cselekedeteik, gesztusaik mekkora kárt okoznak.

Azon kérdésre, hogy új magatartási szabályokat vezetnének be (várhatóan a kormánypárti Századvég által kidolgozottakat), Kövér László úgy válaszolt, hogy nem tartja jó iránynak. 

Kövér László eddig a pénzbüntetéseket, és a kitiltásokat vetette be (utóbbiakat a nem képviselő jogállásúakkal, például újságírókkal szemben) a renitensek ellen.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@papa.49: nemzetes házmester úr bizony fél, akárcsak a gazdája. Ugyan azt mondja hogy az ellenzéknek már rég elmentek otthonról az ő viselkedése házelnökként még nagyobb aggodalomra ad okot. Visszanézte, vissszahallgatta magát valaha is milyen hangnemben beszél az ellenzékhez, hogyan szankcionálja őket? Miféle zakkant ötlet volt őrséget szabadítani a törvényhozásra? Ez utóbbi (is) bizonyítja azt, hogy ez az ember tényleg fél. Mindentől és mindenkitől. Nem véletlenül nem hagyta átvilágítani magát ő sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@papa.49: nemzetes házmester úr bizony fél, akárcsak a gazdája. Ugyan azt mondja hogy az ellenzéknek már rég elmentek otthonról az ő viselkedése házelnökként még nagyobb aggodalomra ad okot. Visszanézte, vissszahallgatta magát valaha is milyen hangnemben beszél az ellenzékhez, hogyan szankcionálja őket? Miféle zakkant ötlet volt őrséget szabadítani a törvényhozásra? Ez utóbbi (is) bizonyítja azt, hogy ez az ember tényleg fél. Mindentől és mindenkitől. Nem véletlenül nem hagyta átvilágítani magát ő sem.
papa.49
@Commenter: A háza előtt, az utcán, a kertben őrség vigyáz rá !!!
Nessy
vegyenek föl már egy fő állású pszichiátert a parlamentbe! Bár a paranoia nehezen kezelhető. Lenne munkája akár két műszakban is.
Qqberci
@papa.49: Attól fél, hogy a szeretett kétharmad bemegy és visz magával egy kötelet...
Commenter
@papa.49: tényleg? Pedig a házelnöki székben olyan bátor! Mindenkit kioktat és elveszi a szót az ellenzéki képviselőktől. Nem felejtem el, ahogy ott ült a vihogó gazdájától nem messze a rabszolgatörvény szavazásakor és csak a fejét rázta a kezét meg az arcába temette vagy néha motyogott valamit az őt kérdezőnek. Saját magától is több havi fizetést megvonhatna csak azért amit december 13-án művelt.
desiro
A laci fél a kötéltől amit ő ígért a többieknek.
kereső
Milyen jó műsor lesz, amikor a 48 kg-os Szabó Timi kiüti tállait,vagy rezsi sziszit! ,de akár kövért is!Csak már látnám fizikailag is!,mert észben ,intellektusban már kiütéssel győzött,és nem csak Ő.
adrenalink
Be kell vetni a sokkolókat, amiket vásároltak, de még soha nem láttam használni...
24.hu/kozelet/2015/05/04/bivalyeros-sokkolot-vettek-koverek/
vukkocska
Beteg az agya, de nagyon. Nem fél ez semmitől, csak megint arra jó, hogy hogyan tudja korlátozni az ellenzéki képviselőket. Szerencsére ők elég elszántak. Kár, hogy nem április előtt rágtak be ennyire. De mindegy már, előre kell menni, nem hátra.
Nessy
Tudja házmester elvtárs, maga is, meg némelyik "egyéni képviselői indítványt" benyújtó pártársa is megérdemelne egy - két olyan frászt, hogy a fogaik körmérkőzést játszanak a bent maradásért!
Jobb kricsmiben már meg is kapták volna! Kezdem érteni, miért csak testőrök gyűrűjében közlekednek az emberek között, ha véletlenül ki merészkednek közéjük. Apropó! Hogy áll a lakása és a parlament közti alagút építése?
Borsodi
Reméljük a parlamenten kívül is,csak felébrednek az állom világban élő fiatalok,és a megvezetett megvásárolt csóró szavazók,kilakoltatott devizások.Szét szakított családok.Erre számolniuk kellett volna,egyszer mindenki besokalhat. főleg ha nincs veszteni valója.
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
tudode
Nem kell félni, nem fog fájni, ha majd DEMOKRATIKUSAN útilaput kötnek a FELEMÁS tipegőjükre!
.
Az ellenzéknek VOLT GYERMEKSZOBÁJUK!
.
justhpeter
@Commenter: Persze, hogy nem lettek átvilágítva. Egyik volt kommunista, a másik volt ügynök. Sohe nem lett volna belőlük csak portás, ha át lettek volna világítva. Perszer a parlamentben még portás sem. Talán a pápai sertéstelepen ésa felcsúti marhalegelőn.
human
@Commenter: Hogy Kövér félne? Szerintem pusztán irritálja, hogy az ellenzék még a parlamentben. Nagyon szeretne már keményebb eszközökhöz nyúlni és kiélni a hajlamait.
Madácsi Pali
@advocat: a kérdőjel felesleges. A házmester f○sik.
solidedge
Sokkal nagyobb lenne az erőszak lehetősége ha a Fideszes képviselő csürhe lenne ellenzékben.
Desischado
Egyszer elszakad a húr, mert semmitől sem riad vissza a fidesz. Szerintem is készülnek valamire, ezért a fegyver és a sokkolók vásárlása. De egyszer nagyon elfogy a türelem, és akkor kezdhetnek futni. Csúnya végük lesz, ebben biztos vagyok. köteles azért csak fosik, mert a gazdájához képest besz@ri gyáva féreg.
Dr plágium
Félti a szaros életét, az igazi okát nem árulná el?
lampa laz
Ezt a barmot kizárólag a tehetetlensége és a mérhetetlen gyűlölete vezérli az ellenzékkel szembe.
Yoda69
Koteles elvtars! Benn van a zabszem? Majd akkor kezdj el reszketni amikor a tomeg lincshangulatban betor a parlamentbe.
Akkor mit csinalsz majd? Kiszbsz rajuk penzbuntetest? Vagy halomra loveted oket?
szaboria1
De félti valaki azt a tyúkszaros életét. Már régóta félelembe él mert a parlamenti őrséget is jól fel fegyverezte.
simmering73
Mindennek eljön az ideje beszari pajtás.
csipetke
Háááát,mit mondjunk,meg is érdemelné mind egytől egyig,hogy kirázzák őket a gatyájukból.Be vannak szarva,mert bár irgalmatlanul arrogánsak és pökhendik,de érzik,hogy túlfeszítették azt a bizonyos húrt.Nem kell már sok hozzá,hogy el is pattanjon.
Aki Én
Teljesen jogos a féleleme. Már a nemzeti-vajda is megmondta, hogy jobb az óvatosság.
Ritkán értek vele egyet, de most nagyon.

www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
Köb Jani
@Shikari: A sorozatos melléfogás dühkitörés,, kiszámíthatatlanságát, fizikai erővé válás kivitelét feltételezi. Ajtónak , falnak való rohanás már volt, ami igencsak orvosi beavatkozást igényelne! Na de mit lehet várni ezektől az agyamentektől, mindezen túlmenően, értékektől is, melyek a normalitást képviselik, náluk feltételezni sem lehet.
namihami
Mindenkinek::
Leírtok, felsorolhattok sok agymenését ettől a szerencsétlen szellemi árvízkárosulttól
De a legtökéletesebb jellemzését, már sos-sok évvel ezelőtt egy Hofi Géza nevű humorgéniusz adta róla. Biztos, hogy nem kell megismételni. Aki ezt a balf@szt hallotta akár egyszer is megszólalni, az egy életre megjegyezte róla.
Nessy
Nem kell félnie Kövér elvtársnak! Paranoiás emberekre nem illik, és nem szokás kezet emelni!
Jozefina
Más parlamentekben is időnként megy a bunyó!!! Nem a perlamentben kell félni, hanem a választókerületekben a választóktól!!!??
Pálinkás Pál
Remélem laca ,igazad lesz..és megérjük hogy talpad alatt fütyül a szél!!!
Yoda69
@Köb Jani: Mi van csikari, krealtal egy uj nicket, hogy legyen beszelgeto partnered a farkon kivul is?
Köb Jani
@Yoda69: Kitud felvilágosítani arról, hogy ez a dinnye mikor lett ilyen zöld?
SystemError
@Pegero: És te meg ilyen emós hímringyó vagy. Értem én amit közölni akarsz velünk. Nézd nincs ezzel semmi gáz, ha ettől jobb fej lesz Kövér napközben :)
SystemError
@Pegero: Nem mondom sokat cirógatod neki, aminek láthatóan nagyon örül. Én nem vagyok semmi rossz elrontója, főleg, ha addig sem folyik a szar Kövér elvtárs-fajtárs pofájából.
arcmás
Féljetek is.
A folyamatos uszításban nem csak a sajátjaitok kezdtek el uszulni, gyűlölködni - köcsög!
Amikor felizzik a láng, és égni kezd, akkor az nem válogat - felemészt mindent maga körül - a maga körülieket is.
F_Viktor
Köteles elvtárs, nem kell becsinálnod, miért nem bízol a mögötted álló 2/3-os erőfölényben?
tudode
BocsiKA házmester. Ismeri azt a pasit, aki 2006-ban a LIGETNEK is BEILLŐ (ma sivár mint a sír) Kossuth téren NYOMJA az úsuí SOder, die, dast
.
----- Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
.
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=50s
.
Arról nem is szólva, hogy REKULTIVÁLNI KELLETT a teret, aztán SZÉTRÁMOLTATTÁK a belvárost, hónapokig FÉLELEMBEN TARTVA az ott lakókat!
.
Nincs jogalapja a MEGHEKKELT ellenzéket korlátozni!
.
PonyeMÁJ!
arcmás
Én attól félek, hogy az ellenzékben nincs egy tökös legény sem, aki a szabadságát feláldozná az ország szabadságáért, azzal, hogy eliminálja Orbánt.
Ha ezt tudom, hogy így elfajul ez az egész, beálltam volna fideszesnek, hogy Orbán közelébe jussak.
Sajnálom, magyar nép, De ha valaki megvesz nekem egy Snow Wolf SW-02A M82 Barrett Short elektromos airsoft mesterlövész puskát, és kijelöli a célt, én meghúzom a ravaszt.
Miért?
Miért ne?

www.combat-zone.hu/snow_wolf_sw-02a_m82_barrett_short_elektromos_airsoft_mesterlovesz_puska

Nekem kell ez a puska. Most azonnal!
Meg egy vitorláshajó.
arcmás
Egyszer régen, amikor még normális volt Kádár János, egy rövid sorozatra állott AK-val 300 métertől egy lövéssel beletaláltam a közepébe.
Aztán a mellettem fekvő 7 gyíkét is lelőttem, mert a nyomorultak még a közelébe sem találtak.
Miért?
Miért ne?

Szóval, ha valaki venne nekem egy Snow Wolf SW-02A M82 Barrett Short elektromos airsoft mesterlövész puskát, amit aztán megtartatok örökre, akkor akár egy kilométerről is eltalálom a célt.

Mi a cél?
arcmás
1,2 kilométer felett nem vállalok garanciát.
Akkor inkább testközelbe jutok és úgy oldom meg a feladatot.

Mi a cél?
arcmás
Olyan nincs, hogy ki a cél.
A mocskok mindenre képesek, azért nem is kérdéses a kilétük.
Mi cél? - nem kit, hanem miért kell eliminálni.
Pedofil? Sorozatgyilkos? Náci? Politikus?
Mindegy, egy kaptafa.

Mi a cél?
Távolról?
Közelről?
Nézzek a szemébe?
Mondjam, hogy ki miatt, és miért?
Bármilyen csonkítás plusz pénz.
Vágjam ki a nyelvét és kössek rá csomót?
Ez plusz pénz.
Rockxy
Azapátokfaszát.
"Nem tartja kizártnak Kövér László házelnök..."
Szó sincs arról a cikk szövegében, hogy a kövér fél.
arcmás
Minden az övék ebben a kurva országban, és mégis félnek a bátrak.
Ez nonszensz.
Ez ciki:
Ez anomália.

Dúl az antiszemita, idegengyűlölő radikalizálódás.
Repül a nehéz radikalizálódott kő, ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál meg.
Ó-buda
@Commenter: kb hasonlot fogalmaztam fentebb!
SystemError
@Pegero: Vén kommunista geciket nem éltetek, de látom te tövig imádod Kövért: 36mp-nál a lényeg: www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c Tudod egyáltalán ki volt az a Hofi? :)
solidedge
A Fidesz nem tudja elveszteni az eszét, mert nem is volt nekik.
Köb Jani
Ezek mind együtt, egy nagy rakás trágya, bűzlenek csak, hiszen mindegyikük rothadásnak indult, csak még nem ismerték fel a rothadás törvényszerűségét.@Shikari: ezek a normalitás alapjait sem ismerik, távol vannak mindentől ami normális, ami emberi. Ezek tisztára a köz, baleset totál károsultjai.
Köb Jani
@Shikari: Mosdatlan személyektől ne várj mást mint mocskot. lelkükben, agyukban a pusztulás rakódott le, ami mára, már gyógyíthatatlanná vált.
keresztapa
Az ellenzék Politikusai ma már kiszámíthatatlanok képviselőik csak a bomlasztás... a józan ésszel... szembemenetelnek, mindennel ami a társadalmat jobbá tenné... teszi. Német és a francia „reform” képviseli a valóságot azt hiszik,hogy az az igaz de csak szerintük Ideje bezúzni, elégetni a biológia-tankönyveket. Éljen az identitáspolitika Na de mi lesz azokkal, akik nem embereknek, (szülő 1 vagy szülő 2) hanem mondjuk kutyáknak vagy kenyérpirítóknak érzik magukat? (Előbbire már példa is van.) Milyen jogon szelektál az elnyomó állam az „identitások” sokféleségében, amely végre atomjaira bontja társadalmunkat?Szörnyű. Ezt tette a kommunista liberalizmus . Európából...Az ellenzék szeretné az egyetemes emberi kutúra alkotó elemeit elpusztítani azáltal, hogy össze keveri őket. Emberi selejtekkel, bukott politikussokkal
teli a legfrissebb ellenzéki mozgalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.