A kormány mihamarabb szeretné lezárni az MTA finanszírozásának átalakítását, árulta el a miniszter. Minél gyorsabban szeretné lezárni a kormány a magyar kutatás finanszírozásának felülvizsgálatát, mondta el az M5 csatorna Ez itt a kérdés című műsorában kedden este az innovációs és technológiai miniszter. Az MTI ismertetője szerint Palkovics László hangsúlyozta: a kormányzat szándéka egyáltalán nem az, hogy bármilyen bizonytalanságot fenntartson a kutatókban, hanem az, hogy egy jobban működő rendszert teremtsen.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez valóban a lehetőségek hazája

Palkovics arroganciájánál csak a blődsége nagyobb, bár a mondat zseniális

Mottó:

Érted jöttünk elvtárs, nem ellened!

Igazából ékes példája a szocialista társadalom-rombolásnak és az általa képzett selejtnek. Az ócska párt-katona szakbarbár, aki nem képes felmérni képességei korlátait, ezért töretlenül hisz.
Persze tosztában vagyok azzal, hogy Palkovics nem a saját feje után megy, azonban az egyértelmű, hogy „megtalálta benne a lehetőséget” ! =))
Az M5 csatorna Ez itt a kérdés című műsorában kedden este az innovációs és technológiai miniszter, Palkovics László -az MTI ismertetője szerint – igencsak eleresztette magát.
Talán az egyik legfrappánsabb megjegyzése az volt – bár az sem volt piskóta, hogy „a kormány szándékai egyértelműek”, vagy „Az elvek világosak” - , hogy „a Corvinus esetén is az egyetemmel közösen sikerült kialakítani a működési modellt, ahogy a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) vezetésével is zajlanak a tárgyalások”, amit akár nevezhetett volna konzultációnak is.
Azonban nekem az gondolat tetszik legjobban, hogy az akadémiai kutatás felszámolása és az akadémia vagyonának lenyúlásától „nem félni kell, hanem meg kell látni benne a lehetőséget”!
Nos ebben van valami; nagyon úgy tűnik ők meglátni vélik a lehetőséget! az egyértelmű szándékaik mentén! =))
Tudod hülye amcsi szokás filmidézeteket szajkózni, de nekem ebben egy klasszikus idézet ugrik be; az Up in the Air című filmben hangzik el többször is, több formában, mikor a kirúgott embereknek magyarázzák, hogy lássák meg benne a lehetőségeik kiteljesedését! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.