A kormányfő által bejelentetett hét ponttal nem zárult le a családok megsegítése – mondta Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

A politikus közölte, amikor a legutóbbi nemzeti konzultáció alapján megszülettek a javaslatok, a folytatás lehetősége is felmerült.

Hozzátette, mivel a társadalom legkisebb természetes közössége a család, ezért nem csupán a gyermekvállalás és -nevelés megkönnyítése fontos számukra, hanem az is, hogy a teljes társadalom profitáljon ebből.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Bejelentett hét pont"! Van már jogszabály ? Nincs. Akkor miről is hablatyol ez a kereszténységet megcsúfoló?
tudode
NevetségeSS ez a MEGSEGÍTÉS "is"!
.
Ennek a LÓZUNGNAK választási vitában kellett volna elhangzania, mivel az ÁLLAM, ha normális, nem JÓTÉT INTÉZMÉNY, hanem feladatkörükbe tartozik GDP arányosan minden NÉPRÉTEG számára a KÖZJÓ SZOLGÁLATA!
.
Ez az AKCIÓ IZÉ "is" csak az ŐFAJTÁJUK gazdagodását szolgálja, miközben VILLOGNAK AZZAL, hogy a .. m u t e r .. helyett több százezer gyermek nem csak a korgó gyomrát, a szellemét is ŐFÉLESÉGÜK etetik a hazafiasságra úgy, hogy belegebednek a gyermekek MÁR A xx. SZÁZADBAN is elavúlt GONDOSKODÁSUKBA"
.
30 év alatt ENNYI ragadhatott volna ŐSZENTSÉGÉRE!
Eladott Ország
Az egyik párt képviselője azt mondta a lakosságnak, ha nincs pénzük élelmiszerre, egyenek kevesebbet. Még azt is hozzátette, hogy az oroszoknak a történelmük során többször kellett szembenézniük az éhínséggel, és különben is a koplalásnak áldásos egészségügyi hatásai vannak. Különben is, II. Katalin orosz cárnő nem utazott a felcsúti kisvasúton, ugye. Ezt meg én mondom. Meg azt is, hogy hülye ember nem csak magyar földön terem. Nekünk vannak sajátjaink. Így igaz, kevesebből is életben lehet maradni – Zsiga Marcell és Pintér Sándor után szabadon. Akinek kevés étel jut, az annyit is ér – Lázár János után szabadon. Magyarországon nem reggelizni, életmód – Harrach Péter után szabadon. Az országunkban nincs szegénység – Rétvári Bence után szabadon. Nincs bizony, mert akinek nincs, az elmegy lopni – Hegedűs Zsuzsa után szabadon. Akinek kihagy az agya, az miért nem megy pszichiáterhez, mert a felettébb pofátlan politikusoktól ments meg, uram – vagy mentsük meg magunkat ,én utánam, szabadon. Akkor azt is megkérdezném a narancssárgába öltözött papagájoktól, ha minden ilyen kurva nagy rendben van, akkor a drága vezérük mivel és kivel szemben akarja a családokat megvédeni? A migránsok nem támadnak. Ha nincs szegénység; ha évente tíz százalékkal nőnek a fizetések; ha a dolgozók örülnek, hogy túldolgozhatják magukat; ha minden kisgyerek új ruhában jár iskolába, oda ahova akar; ha minden fiatal tanulhat főiskolán, egyetemen, akkor mi a szent lópottynak fárasztja magát az ország várbéli ura? Talán lelkiismeret-furdalása lenne? Neki? Sosem volt. Szembe nézés helyett papíron is lehet hazudni, kábítani másokat, ostobaságokat írni, fényezni a levélnyi semmit. Bírja bármelyik cetli, nem jön zavarba, nem beszél vissza, türelmes is. A papír.
simmering73
A családok megsegítése majd azzal zárul le, mikor harrah petibácsi bejelenti a vasárnapi boltzárat.
kereső
"Bejelentett hét pont"! Van már jogszabály ? Nincs. Akkor miről is hablatyol ez a kereszténységet megcsúfoló?
Jozefina
Harrachnak már olyan mindegy mit mond!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.