Mint írják, Hegedűs Zoltán végül nyíltan kimondta, hogy ne is számítson semmilyen támogatásra a város addig, amíg ellenzéki vezetője van. „A biztonsági hálót kihúzták a város alól, de megoldjuk” – mondta a hódmezővásárhelyi polgármester.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Keresztény
Demokrata
Jogállam
A magyar emberek érdekében
Aki Én
Keresztény
Demokrata
Jogállam
A magyar emberek érdekében
kissé felnőttem
Én meg az összes politikust kiszórnám a gazdasági területről főleg ha képesítése, nyelvtudása nincs, mert csak süketeknek a népet szivatják és még a markukat is tartják a jó pénzért, csak vízfejek a város költségvetésében.
kereső
Azért ez nem semmi. "nekünk magyarország az első"-meg a magyarok!!! Mert Hódmezővásárhelyen nem magyarok élnek,azóta amióta nem fideszes a polgármester? Hazát váltottak? Vagy a fidesz tagadja ki őket a hazából, mert ellenzéki lett a polgi? Egy önkormányzati képviselőnek nem a helybenlakókat kéne képviselni,azokat szolgálni, és nem pártérdekeket kiszolgálni? Akkor minek a helyi "önkormányzat"- csak hogy neve legyen a gyereknek? ,meg hogy továbbra ia megmaradjona látszat, a patyomkin épitmény?
kereső
A XV.kerületi önkormányzat fideszes képviselői nem szavazták meg a kerület költségvetését ( ellenzéki a polgi)-igy lehet,hogy az egész kerület ellehetetlenül. Saját forrást teremtett az önkormányzat a tanárok,eü dolgozók béremelésére- na ezzel az is megy a kukába. Igy akarják elérni, hogy ősszel mindenhol narancssárga legyen a polgi-és képviselőtestület, akik bbólogató szentjánosként szolgálják orbánt és a fideszt. Nesze neked demokrácia legmagasabbik foka, amiről ma is regélt orbán.
Nessy
Ezt a kulturált keresztényi viselkedést a kormánytól! Lehet szidolozni a glóriát tisztelt egyetértő hívek!
Tényleg már be kell újból vezetni a Hazafias Népfrontot, max. más néven!
És megspóroljuk a választási költségeket, meg az egész procedúrát!
CsipkeRózsa
Ilyen nincs, illetve nem tehet egyetlen hivatal sem! Persze egy Orbán vezette országban így működik a rendszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.