Olyan választ adott az Iparművészeti Múzeum, amiből nem derül ki, milyen műtárgyakat adott a Karmelita kolostorba a Várgondnokságnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
mondhatnánk, hogy a tekintetes elöljáró, a szeretett vezető, az isten küldötte, az igaz magyar hazafi, a legkeresztényebb demokrata megérdemli, hogy közvagyonnal páváskodjon, de miért kell azt titkolni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nyugi, apránként felhordják az összeset...
Aki Én
mondhatnánk, hogy a tekintetes elöljáró, a szeretett vezető, az isten küldötte, az igaz magyar hazafi, a legkeresztényebb demokrata megérdemli, hogy közvagyonnal páváskodjon, de miért kell azt titkolni?
namihami
Nem értem a felháborodást. Ő maga mondta, hogy igénye van rá, mert ilyen környezetben nőtt fel.
A gumicsizma mellé, közvetlenül az istálló trágyadomb melletti falán sorba voltsk a Munkácsyk, Picassok és társaik kifüggesztve.
Ott ivódott belé...
kokopelli
A fater mondta ilyen esetekben: "..a parasztnak csokoládé?Ne má' !"
desiro
@Qqberci: Nem fel, hanem el felcsutkára.
Eladott Ország
Művelt típusú főleg, ha ingyen nyeletik be vele a kultúrát. Különösen bukik a festményekre, főleg azt, ami a közös, nemzeti kincsünk. A miniszterek elnöke nem állt meg a festményeknél, ugyanis az ő dolgozójában vannak szobrok is, mégis csak ő az ország vezetője ugyebár. "A Várgondnokság Nonprofit Kft. összesen 38 műtárgyat (34 festményt és 4 szobrot) kölcsönzött ki a Szépművészeti Múzeumból 2018. november 28-tól egészen 2023. december 31-ig. A műtárgyak tárolási helye a kölcsönzés időtartama alatt a budapesti Színház u. 5-7., vagyis a Karmelita-kolostor, az új miniszterelnöki iroda." – Átlátszó Puritán, nemde? A meglepő csupán az, hogy sem a frissen 3 milliárd forintért megvásárolt Golgota, sem pedig a Seuso-kincsek nem a pártvezér letisztult, szegényes irodáját díszítik. Orbán Viktornak ugyanis minimum kijárna ez a tisztelet, ha még olyan szinte ismeretlen politikus is, mint Hoppál Péter megengedhet magának 2 műtárgyat.
Eladott Ország
@Peller Anikó: Nem kölcsön, hanem elvitte beszerzési áron. ( Hofi)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.