A svéd miniszter asszony okulására és a derék svéd nép javára fog válni – ezzel kommentálta Semjén Zsolt azt, hogy a svédek bekérették a magyar nagykövetet a miniszterelnök-helyettes kijelentése miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Zsótika neked kell bocsánatot kérni, hogy védett állatot lőttél ki.
Nessy
Ennél a jó léleknél mára a "keresztény gyökerekből" már csak a féreg rágta gyökér maradt! Finoman fogalmazva pofátlan egy manusz!
kereső
Ez hülye! Komolyan kérdem- a fideszes szavazókat nem érdekli, hogy ilyen nivótlan, arrogáns,pökhendi és butákkal van tele a fidesz kormány? Remélem a svéd rendőrség még megkeresi ezt a sehonnait a lelőtt házi állat miatt!
sokanvagyunk
@szaboria1: Most éppenséggel a svédek is arra céloznak... :D
Eladott Ország
B+ a kivándorlást kéne megfogni! Mit ér, hogy milliók születnek, ha milliók megpattannak, ahogy elérik az ivarérettséget? Már nem az egyetem, hanem a középsuli után meglépnek a gyerekek külföldre tanulni. Kik maradnak itthon? A 16 évesen a suliból kimaradó teljesen hülyék és képzetlenek. Na ezen kéne változtatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.