Minimális büntetéssel megúszhatja, ha mondd valami „extrát”, „nagyon ütőset” Czeglédy Csaba ellen – ilyen „vádalkut” ajánlott az ügy egyik gyanúsítottjának több körben is az ügyészség. Kecsegtető ajánlat volt, főleg, hogy szerinte azzal próbáltak nyomást gyakorolni rá, hogy ellenkező esetben hosszú évekre börtönbe kerülhet - erről maga az azóta már meg is vádolt férfi beszélt a hvg.hu-nak, aki végül nem fogadta el az egyezséget. Czeglédy szerint törvénytelen, hogy így kufárkodik az ügyészség, csak hogy rá nézve terhelő vallomásokat csikarjon ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az állampárti pribékek így működnek! =))
RonaGyuri
az állampárti pribékek így működnek! =))
papa.49
Majd együtt ülhetnek a főgecivel a kaptárban !!!
namihami
""Nincs bűn? Majd csinálunk! Az nem lehet, hogy a Gyurcsányt évek óta próbáljuk bevarrni, de az istennek se akar összejönni. Ha ilyen eredménytelenek maradunk a Pintyér is, meg a Gazda is kirúg minket.""
Desischado
Mocsok ez az egész. Rég nincs már jog és igazság ebben az orbanisztán/abszurdisztánban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.