Elutasította az ellenzéki országgyűlési képviselők panaszait a Legfőbb Ügyészség az MTVA-székháznál tavaly decemberben történtek ügyében. "Hivatalos személy elleni erőszakot csak jogszerűen eljáró hivatalos személlyel szemben lehet elkövetni... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
parancsra tették! Legalább is erre fognak hivatkozni
tudode
Azért nem ez a JOGI VÉGÁLLOMÁS az ellenzék számára!
.
Aztán lehet siPÁKOLNI a NER-eseknek miután Strasburgban mégis JOGORVOSLATOT kapnak az ELLENZÉKI parlamenti képviselők, közel HÁROM MILLIÓ választópolgár képviseletében, mivel az NEM MAGÁNÜGYÜK, hogy IZOMAGYÚAK rántgatHATTÁK őket, mint floki a lábtörlőt!
.
Sajnálatos, hogy e hazában NINCS JOGORVOSLATI lehetőségük!
.
Egyedüli .. f é k ..Strasbourg, miközben HANGOLHATNAK a NÜRNBERGI mesterdalnokok!
kereső
Mit lehet erre mondani? Nyasgem!
Amikor az ország főügyésze nincs tisztában a magyarországi jogszabályokkal-ha mégis, akkor igen "sajátosan értelmezi" azokat, és a hirközlő hálózatot /adótornyok, vezetékek,átjátszó állomások/összekeveri a hireket közlővel ott kérem ezek után a fű sem fog nőni, nemhogy független igazságszolgáltatásról beszéljünk.
Csak halkan kérdezem- anno,amikor a fidesz országgyűlési képviselői kordont bontottak, nem politikia célból tették? Magyarországon mióta van törvénybe iktatva, hogy országgyűlési képviselő nem politizálhat? Vagy ez csak azokra érvényes ,akik nem a fidesz képviselői?
Na kedves ellenzéki képviselők- pofa súlyba,és igazodjatok. Jogotok ,közötök- jogunk/közünk(ellenzéki szavazók) semmihez nincs! Kifelé végérvényesren az országgyűlésből. Hagy lássa már a világ feketén-fehéren mi van itt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.