Nincsen szó nyílt konfliktusról vagy háborúról Magyarország kormányával, az Európai Bizottságnak azonban kötelessége reagálni, amikor a magyarokkal "valótlanságokat, alternatív tényeket" közölnek - mondta szerdán a brüsszeli testület szóvivője.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ebben a sztoriban nem csak az a szép, hogy Orbán életvitelszerűen hányja telibe európai szövetségeseit és tesz úgy, mintha a fidesz ott sem lenne az uniós grémiumokban, és mintha a magyar kormány és az istenadta nép feje fölött születnének döntések, amelyeknek mi mind áldozatai vagyunk. Orbán és bandája ezúttal úgy ment neki az Európai Néppártnak (konkrétan Junckernek, a bizottság néppárti elnökének), hogy közben pofátlanul szembement azzal a határozattal is, amelyet az EPP tavaly novemberi kongresszusán a Fidesz is aláírt. Amelyben egyebek mellett ezt vállalták:
"… az EU-tagállamok kormányainak tartózkodnia kell az összeesküvés-elméletek terjesztésétől és a nyílt támadások indításától az Európai Bizottság, az Európai Parlament vagy az egész európai együttműködés ellen. " Ahogy Juncker is megfogalmazta – isiász ide vagy oda -, a hazugságok ellen nincs orvosság, ellenben a Néppárt attól viselkedhetne úgy, mint egy valóban európai alakulat. Ha az lenne, és nem pusztán egy szavazatmaximálásra törekvő érdekcsoport (tudom, a focit gólokra játsszák, a politikát meg a hatalom megkaparintásáért működtetik), akkor nem tegnap óta nem lehetne helye a fidesznek a soraik közt. https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
advocat
Tudjátok mit? Nyaljatok egymásnak, de mi kimaradhatnánk? Fizessetek, futja a nyugati adókból. Míg a nép el nem zavar benneteket is. Arrafele ez gyorsabban megy. Ott nincs rezsicsökkentés, meg migráncsozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok