Tölgyessy Péter szerint az ország egyértelműen átlag alatt teljesített az elmúlt 30 évben, de az utóbbi 100 évben mégis ez a 30 év volt a legjobb időszak. Úgy látja, a magyar társadalom még nem is érti, hogy mekkora a tétje annak, hogy az elmúlt száz évben már negyedszer fordulunk el a Nyugattól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A nyugat nem fog elbukni. Se a kommunistak, se a fasisztak nem tudtak elpusztitatni. Most sem fog. Az mar mas kerdes hogy Magyarorszag orban vezenyletevel elfordul a nyugattol es a vesztes keleti tombhoz fog huzodni, hacsak nem sikerul meg idoben levaltani O1G-t.
Ezt kellene felismerni a magyarsag tobbsegenek, es megfelelo helyre huzni az X-et mind az EU, mind a magyar helykozi valasztason.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: A szó elszáll, a papír meg türelmes ))))))))))))
Commenter
@papa.49: ha van igazság előbb esik szét a csuti oligarchákra alapozott rendszere, minthogy valaha is utolérjük a "rothadó" Nyugatot.
papa.49
@Commenter: Az ,,utolérés,, első feltétele a maffiaállam lebontása !!!
Commenter
@papa.49: már magától is bontódik, akármit tesz is. Valaminek történnie kell ami magával rántja mert a 21. század derekán ez a helyzet egy autokrata kleptokrácia tarthatatlan. A medve meddig tartja lélegeztetőgépen, meg az a pár diktátor szövetségese aki van? Már szinte az egész demokratikus világot sikerült magunk ellen fordítani. A lengyel-magyar barátság is befuccsolt...minek kellenek még a V4-ek látszatdolog az egész, itt már nincs normális együttműködés...
verőce21
Magyarország 10 éven belül a németekkel (és a V4-ekkel) együtt begombolkozó politikát fog folytatni és otthagyja ezt az idióta európát a vesztébe. És a németek által is oroszok felé nyitó koalícióba fog tömörülni. @Commenter:
verőce21
A végtelen orosz nyersanyagmezők és a német ipari technológia szövetsége olyan új világbirodalmat hoz létre 10 éven belül, amely a XXI. század új csodája lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.