Az ideérkezők kapnak repülőjegyet, ingyen lakhatást és letelepedési engedélyt is. A Venezeuelából ideérkezők ingyen repülőjegyet kapnak Budapestre, legalább egy évig ingyen lakást, integrációs programot ingyenes magyar és angol nyelvtanfolyammal, valamint letelepedési papírokat, amelyekkel érkezésük után nem sokkal már legálisan dolgozhatnak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Migráncsoznak reggeltől estig, úton, útfélen, meg óriásplakáton, aztán suttyomba befogadják őket. Ilyen aljadék egy rohadt banda nincs még egy a világon.
advocat
Ők magyar migráncsok. Akkor ott volt a jobb, most itthon. Ahol jobban lehet élni? Nem tudom. Lehet, hogy igazuk van?
telegdilaci
Hogy mi van? ezek jó migránsok,ezeket szeretni kell? mert ezeket be akarjuk engedni! és csak érdekelne hogy kinek a pénzéből tartjuk el őket! lehet hogy mégis engedünk a bevándorláspárti Brüsszeli politikának,és elfogadjuk a betelepitési kvótát! csak kapkodom a fejemet,már semmit nem értek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.