Teljes szolidaritásáról biztosította csütörtökön Angela Merkel német kancellár Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét a migrációval foglalkozó magyar kormányzati kampánnyal kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Furcsa lenne,ha a néppártból bárki is helyeselné ezt a beteges,nagyon gáz plakátkampányt.Ez már annyira gáz,hogy orbán sajátmagát égette vele szénné.A hazugság,amit a plakátok mellé nyomatnak,az meg ultragáz...
cikicakk55
@csipetke: Már magában a plakát is gusztustalan és sértő bár mennyire is nem ért egyet a politikussal,akit éppen gyaláz a plakáton. A másik ami mocskos dolog tőle,hogy az adófizető magyar emberek pénzéből fizeti a saját hülyeségét. Az biztos,hogy ha én Junkerék helyében lennék,már az előző plakátjai miatt is,ami Sorost gúnyolta ki és főleg a mostaniakért megtiltanám,hogy Magyarország egy fillért is kapjon az EU-tól. Orbán annyira okos és annyira bátor,oldja meg az Unió pénze nélkül,hogy több ezres holdudvart milliárdokkal támogat és pénzeli még a szomszédjaikat is. Na akkor fog kibukni,hogy a milliárdokhoz szokott seggnyalók nem jutnak a napi adagjukhoz és jönnek az elvonási tünetek. Keserű napok lesznek azok majd az Orbán családnak. Gyorsan kiderül majd,hogy az a 2,6 millió ember,talán 260 ha van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.