Puzsér Róbert legújabb facebookos posztjában trágárkodva fenyegetőzik amiatt, mert Budapest népe nem kér belőle. Emiatt nem saját magát, hanem a rossz hír hozoját, történetesen Závecz Tibort teszi felelőssé, akinek a közvéleménykutató cége volt olyan bátor és számok nyelvére lefordítva tudatta, mennyire nem szimpatikus a fővárosiak számára Puzsér agresszív rikácsolása.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"Még el sem kezdődött a kampányom, még be sem mutattam a programom, még egyetlen vita sem zajlott Karácsony Gergely és köztem, még nyolc hónap van hátra a választásig, és Závecz Tibor máris az alávaló hazugságaira hivatkozva zsarolja a közvéleményt."
Tessék, itt van a diktátor utánpótlás! Majd ő megmondja mikor kezdődhet a kampány, mikor lehet közvélemény kutatás, stb.
És egyáltalán, azt is megmondja, mit gondolhatok? Ha én azt leírnám...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Nocsak Robika is tud má fideszesen happolni.
bencemacska
@Commenter: ma, 19:44
Nem tudom, nem is olvastam.
De átvitt értelemben több jelentése is lehet: pl. azonosulás, aki dolgozik az hibázik is, szolidaritás vállalás, stb
Lehet olyan mint a "kutyaharapást szőrével sok változata"

Viszont csúcsot javítottam mazochizmusból: végigolvastam eredetiben a puzsér bejegyzést kommentekkel együtt!!!
Szerintem sokan mondják, hogy inkább Tarlós!
Ezzel zárja a "felháborodását": kimondottan egy főpolgármester szájába való szavak!
"Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon, aztán ha a budapestiek már ismerik a programomat, majd akkor ismertesse, mit kutatott ki! Karácsony Gergelyt jól ismerik a budapestiek, és láthatóan nem akarják – megtapasztalták, hogy minden szava hazugság. Nyilvánvaló, hogy velem szemben is van bennük szkepszis, mert félnek az ismeretlentől. Karácsony alkalmatlanságán nem lehet változtatni, a velem szemben táplált fenntartásokon azonban igen. Már ha Závecz Tibor meg a hozzá hasonló közvéleménybefolyásolók ezt engedik. Ha pedig nem, akkor nem lesz előválasztás. Na, ez az ultimátum hogy tetszik?"
Commenter
@bencemacska: bárkit csak puzsért és a lmp-t ne most már ott tartunk. Ez pedig sajnos akár Tarlós malmára is hajthatja a vizet.Miért száll bele Puzsér páros lábbal Karácsony Gergelybe és a független Závecz Közvéleménykutatóba? A Századvég tevékenysége nem zavarja Puzsért? Ez a bejegyzése maga a politikai öngyilkosság. Zsaroló és közönséges, valamint előrevetíti hogy mennyire is "független" Puzsér és hogy valamit tudhat...
bencemacska
@Commenter: ma, 21:01
Kb ezt sejtem én is!
Én csak azért olvastam el az egészet, mert Hann Endre betelefonált a Klub rádióba Bolgárnak, hogy kifejezze felháborodását a Záveczet ért méltatlan támadás miatt!
Így jutottam el puzsér face book profiljáig!
Commenter
@bencemacska: ez a Puzsér nem egyéb mint egy zöldre festett narancsos! A rájuk jellemző módon rúgott bele a szinte egyetlen független közvéleménykutatóba ultra durván.Egyébként sajnálom hogy a nagy elánnal meghirdetett ellenzéki összefogás már megint szétesni látszik. A tüntetésekből kifújt a lendület és az akarat holott egy hónapja még országos sztrájkokról volt szó és teljes összefogásról, semmi jót nem várok egyik választástól sem.
menekült
Az a nap nem jön el, amikor ezt a rongyot megválasztanák főpolgármesternek, mert nem hiszem, hogy bárkinek szimpatikus lenne, de azért gondoljatok bele, hogy milyen ország lenne az az ország, ahol nem elég, hogy egy 0rbán a miniszterelnök, ráadásul a fővárost egy Puzsér vezeti. Van Puzsér nélkül is elég baj és elég szégyenkezni való. Esetleg még köztársasági elnöknek meg lehetne tenni Deutsch Tompit, Kósa Lalát vagy Bayer Zsótit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.