Az őszi önkormányzati választás után tisztújító kongresszust tart az MSZP, így gyászos szereplés esetén Tóth Bertalan félidőben távozhat a párt éléről – értesült a Magyar Nemzet. A kongresszusig a szocialisták minimum két EP-képviselőt és meggyőző számú polgármestert várnak maguktól az elkövetkezendő megméretéseken. Ez a jelenlegi adatok tükrében épphogy teljesíthetőnek tűnik, miközben a pártvezetés energiáit súlyos belső, illetve taktikai harcok kötik le. Hiába szerzett két évre, a következő év júniusáig mandátumot, könnyen lehet, hogy Tóth Bertalannak félidőben távoznia kell az MSZP éléről. A májusi uniós választást követő őszi önkormányzati voksolás után ugyanis tisztújító kongresszust tartanak a szocialisták, ahol a gyászos szereplés után szinte biztosan leváltják a jelenlegi elnököt – értesült a Magyar Nemzet a párt elnökségéből. Forrásaink állítása szerint hiába lett a párt európai parlamenti (EP) listájának vezetője, Tóth semmilyen körülmények között nem készül Brüsszelbe,...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: ezt megint honnan vette? Tarot kártyázik? Vessen már lapot a narancsbandának is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: se uita ca pisica-n calendar? Tudja, a bányatóból csak ennyire futja. A maga narancsos dialektusa se semmi. Az több, mint rettenet, látom nem sikerült meginni a mentateát, csak a Felház narancsleves sörét.
Commenter
@durbincs: eztet dájcstompitól kérdezze...ne tülem.
Commenter
@durbincs: maga meg hetet-havat összehord most honnan gyütt a havasokból, jeti?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.