Több mint 90 ezer bevándorló kap juttatást az úgynevezett migránskártyákon az Európai Uniótól, összesen csaknem 40 milliárd forint értékben – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában az Európai Bizottság válaszára hivatkozva.

Hollik István elképesztőnek nevezte, hogy tényleg léteznek ezek a név nélküli bankkártyák.

Hollik: 40 milliárd forintot költ migránskártyákra az EU

Fotó: wikipedia CC By-SA 4.0/Elekes Andor

A kötelező kvótát most állandó áttelepítési keretnek hívják, a lényeg azonban ugyanaz – hangoztatta.

A kormányszóvivő kijelentette: ők arra hívják fel a magyar emberek figyelmét, hogy az unió tervei veszélyeztetik a kontinens biztonságát. Leszögezte, a magyar kormány álláspontja a migrációról három éve változatlan.

"Régi játék" zajlik Magyarország és az Európai Bizottság között: amint a magyar kabinet tényszerűen tájékoztatja a "bevándorláspártiak" terveiről a lakosságot, a bizottság egyből megpróbálja letagadni azokat – jelentette ki Hollik István.

A kormányszóvivő arról is beszélt, hogy a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) mellett egy komoly útfejlesztési programot is kidolgoztak. A kabinet azt akarja, hogy vonzó alternatíva legyen a falusi élet – tette hozzá.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
A bolond magyarok meg csak plakátot kapnak a mocskos kormányuktól
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
'A kormányszóvivő kijelentette: ők arra hívják fel a magyar emberek figyelmét, hogy az unió tervei veszélyeztetik a kontinens biztonságát'

hollik, egyenlore csak engedtettek be terroristakat az Unioba (Parizsi terrortamadas)
desiro
Hol(a)lik aztán be tudod mutatni a számlát a 40 milliárdról, amit erre költenek.
Már megint hazudsz TE PONDRÓ!
kissé felnőttem
És ti hová költöttétek a letelepedősők pénzé amit mi fogunk törleszteni kis vitéz erre adj valós választ ne mással foglalkozz.
libellle
"Több mint 90 ezer bevándorló kap juttatást az úgynevezett migránskártyákon az Európai Uniótól, összesen csaknem 40 milliárd forint értékben – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában az Európai Bizottság válaszára hivatkozva." ez a puschi nem csak ugy néz ki mint egy elmezavarodott, Valoságban is nagy köd van szegénynek a fejében. Viszont lehet, hogy versenyeznek, ki tud nagyobbat hazudni. Mert ez tényleg jó nagy hazugság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.