Ha bemennek az országgyűlési képviselők a köztársasági elnök hivatalába, le kell adniuk a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközöket – vagyis a telefonokat is.

A Népszava szúrta ki a legfrissebb, csütörtökön megjelent Magyar Közlönyben, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság megszigorította az országgyűlési képviselőkre vonatkozó belépési szabályokat a Sándor-palota (Áder János köztársasági elnök hivatal) vonatkozásában.

Váratlanul megszigorították a Sándor-palotába a belépést az országgyűlési képviselőknek

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Kremlin.ru

A módosítás nincs indokolva, ám a lap szerint kiolvasható belőle, hogy nem akarnak olyan botrányt, mint ami az országgyűlésben volt december 12-én, mikor az ellenzéki képviselők élő Facebook-videókban próbálták elszámoltatni a kormánypártiakat a túlóratörvény megszavazása miatt.

Az új korlátozások többek közt előírják az érkező képviselőknek, hogy érkezéskor le kell adniuk a "kép- és hangrögzítésre" alkalmas eszközöket, vagyis a telefonjaikat is – ezeket egy zárt helyen őrzi majd a rendőrség. Ha valaki ezt nem akarja átadni, azt kizárhatják a Sándor-palotából.

Ha sikerült a bejutás, akkor sem lehet csak úgy szabadon flangálni az épületben. A politikusnak a

képviselői feladataival összefüggésben, a képviselői igazolványának felmutatása mellett, az utasításban foglalt feltételekkel léptethető be a Sándor-palotába. A képviselő érkezéséről az őrség haladéktalanul köteles értesíteni a főigazgatót a képviselő fogadása érdekében. A fogadó személy megérkezéséig az őrség gondoskodik arról, hogy a képviselő az erre a célra kijelölt helyen várakozzon.

Több magasrangú személynek – mint Matolcsy György jegybankelnök, Polt Péter legfőbb ügyész, vagy az MTA, MMA elnöke – eztán ha kell, akkor igazolnia köteles a személyazonosságát.

Ez alól a legszűkebb hatalmi kör - államfő, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, valamint kísérőik és családtagjaik, miniszterek – kapnak kivételt. Ők diktafont is bevihetnek az épületbe.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Pegero: akkor ez mi?? "Ez alól a legszűkebb hatalmi kör - államfő, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, valamint kísérőik és családtagjaik, miniszterek – kapnak kivételt. Ők diktafont is bevihetnek az épületbe." ??? A nép által megválasztott képviselők nem vihetnek be magukkal SEMMIT és teljesen korlátozott a belépésük ,de akit a fidesz rokona meg ezeknek a patkányoknak Kövérnek a kisérői az bármit megtehet?Akkor most hol is van az a bizonyos játszótér ,mert szerintem nem az utcán van hanem a parlamenten és a Sándor palotán belül játszik Orbán Viktor és bandája!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Vajon mikor fogják lezárni a várat teljesen, hogy őfensége nyugalmát a turisták se zavarják?
rokker33
Kezdődik a diktatúra fidesz birkák!!Mi az hogy a miniszterek felesége gyerekei bemehetnek az épületbe akár telefonnal is aki meg képviselő és mandátummal rendelkezik arra szigorú és törvénytelen eszközöket alkalmaznak??!!Ez felháborító remélem ez a csicska ellenzék lép valamit ellene!!
Nessy
@human: Szerintem rövidesen! A plebsnek semmi keresni valója az urak között, hogy megzavarjál őket a békés "gyűjtögetésben"!
Ahhoz képest, hogy mi tartjuk el őket, és nem is rosszul!
Majd időnként megjelennek az erkélyeken, és lehet hódolattal tapsolni nekik!
Nessy
@Pegero: Tudom! az előz "konstruktív ellenzék" is abból élt. Sőt nekik "játszóterük" is volt, az akkor még füves, bokros Kossuth tér! Csak akkor még nem volt ott a kacsaúsztató, igy a bokrokat vizelte ki az úri közönségük.
Sőt ma már a félvilág fidesz támogatóit is el kell tartani!
csak úgy....
@Pegero: a faxnak erölködsz? nem veszed észre,hogy nem szólnak hozzád?
rokker33
@Pegero: akkor ez mi?? "Ez alól a legszűkebb hatalmi kör - államfő, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, valamint kísérőik és családtagjaik, miniszterek – kapnak kivételt. Ők diktafont is bevihetnek az épületbe." ??? A nép által megválasztott képviselők nem vihetnek be magukkal SEMMIT és teljesen korlátozott a belépésük ,de akit a fidesz rokona meg ezeknek a patkányoknak Kövérnek a kisérői az bármit megtehet?Akkor most hol is van az a bizonyos játszótér ,mert szerintem nem az utcán van hanem a parlamenten és a Sándor palotán belül játszik Orbán Viktor és bandája!!
emerencia
@rokker33: Tegnap 220:50 "Kezdődik a diktatúra fidesz birkák!!" Helyesbítek: már régen elkezdődött csak most ért erre a szintre.
Desischado
Felháborító és törvénytelen. Fosnak, nehogy a nép tudomást szerezzen hogy milyen mocskos dolgok zajlanak a Parlamentben. Remélem, az ellenzék lépni fog!
justhpeter
Kéretik tudomásul venni, hogy a disznó a Parlamentben is, a Sándor palotában is és a Karmelita kolostorban is csak egy disznó. vagyis tök mindegy hova költöztetik az Orbán-konda tagjait. S ha már jönnek a választások, azt sem árt észben tartani, hogy sok lúd disznót győz.
dr. prédikátor
@Shikari: Kuss köcsög, megyek meghágni anyádat! legyen neki valami öröme!!!
desiro
@dr. prédikátor: Szólj mikor lesz rá időd, megyek én is! Gerincre vágjuk brünhildát.
desiro
@Shikari: Akkor téged azért nem engednek be, igaz a majmoknak az állatkertben a helye.
rokker33
@Shikari: nem cirkusz mégis a Sándor palota tele van bohócokkal meg idomított állatokkal !! A fő attrakció maga a csüngőhasú hazudós sertés Orbán G Viktor!!!
Nessy
Ahogy az intézkedéseiket nézi az ember, egyre inkább az az érzése, hogy nincs annyi Immodium, Clarex az országban, amennyire szüksége lenne hazánk nagyjainak a diaréjuk ellen!
tudode
Az rendjén van, hogy FÜGGETLENŰL ATTÓL, hogy a HONFOGLALÓK remegnek, mint a nyárfalevél, és a KIEMELT ÁLLAMI OBJEKTUMOKAT védik, de az már a BOHÓZAT közé tartozik, hogy NEMZETBIZTONSÁGI ÁTVILÁGÍTÁSON átesett, legalább 2,5 millió állampolgár képviseletét ellátókat "is" legszíewsebben KARANTÉRBA ZÁRNÁK azt az sem indokolja, hogy
.
----- Orbán megint meghosszabbította a migráció miatti válsághelyzetet

hvg.hu/itthon/20180903_Orban_megint_meghosszabbitotta_a_migracio_miatti_valsaghelyzetet
.
Valójában EZEK rárontottak a SAJÁT ORSZÁGUKRA úgy, hogy akár a Stanci néni unokahúga, öcsiKÉJE is nyomhatná a sódert, mert
.
----- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
.
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag
.
Amelyből következően mindenféle KONZULTÁCIÓ, egyeztetés nélkül
.
----- Ebből tényleg rendszerváltás lett
.
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-rendszervaltas-lett
.
Úgy átvágták EZEK a jogÁSZ fattyak a laikus társadalmat, mint MELLÉKTERMÉKET a palánkon.
.
R E T T E G J E N E K. csak! Ez a saját magukra KIRÓTT büntetésük!.A nép ha elindul, fel kell kapni a NYUSZI CSUKÁT!

.
Sámannus
@rokker33: Ezeknek III/III kell, meg KGB-s főtisztek. Jogunk lenne tudni, hány van közöttük.
desiro
@Shikari: Az idióták a fideSS náci mocskok között vannak.
dr. prédikátor
@Shikari: Cumigép!!! Hallom hogy megint szopsz, túl hangosan cuppogsz!!! Kis buzi cerkóf.!!!
Nessy
@Shikari.
Ha itt mindenki hülye, liberálfasiszta ( üdvözlöm a szűzqrváidat) és egyéb jobboldali kulturált jelzővel illetett kommentelő, akkor mi a csodát keresel itt! Vannak olyan felületek, ahol csak és kizárólag a hasonló mentalitású emberek írnak véleményt, és ott senki nem bántaná az érzékenységedet. Ott legalább mindenkivel tárgyalhatsz, miután azonos platformon álltok. írtok!
dr. prédikátor
@Shikari: Én a tiedet vágom gerincre, had élvezzen a vén lotyó! legye valami öröme is, ha már ilyen hülye cerkófot ellett!!!
Jozefina
Már a bajszos szar is fosik???!!! De kitől és mitől félnek??? Mo a legbiztonságosabb ország hírdetik tele pofával!!! Vagy ez is hazugság???
dr. prédikátor
@Shikari: akkor mi az anyád retkes cigány picsájának irogatsz??? te nyomoronc homo pedofilicus cerkofusz???!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Takarodj innen a román szőröstalpú kurva anyádba te buzi cerkóf!!!
rokker33
@Shikari: nem tartom helyesnek ahogy Orbán vezeti az országot, de annyira azért nem vagyok vak hogy ne lássam amit az ellenzéknek nevezett csürhe csinál az borzasztó!Amit most tesznek az helytelen nem szeretem Orbánt sőt irritáló a személye és 2010 től folyamatosan becsapja az embereket hazudik manipulál mindenkit!
kissé felnőttem
Hát János én ilyenkor lemondtam volna aki már a saját véreitől is fél az bujdosson el. Akinek nincs félnivalója és tiszta a lelkiismerete az nem lép ilyent. szerintem.
Eladott Ország
Csúsztatásban milyen profi. Aszongyahogy a kétharmados többségét arra fogja használni, hogy az ország 3/3-át szolgálja. Már hazudik, hisz a mondatának első fele a mandátum számot jelenti és nem a szavazatok számát. Orbánra csak 49,27% szavazott. Az ország másik, több mint fele nem akarja kormányon látni. A Sándor-palotában lógó – péniszalakú csillárt szeretek fel, hűen tükrözve az elnököt, képek:
www.urbanlegends.hu/wp-content/uploads/sandor_palota_rock_royal.jpg
Aki Én
@Pegero: Szerencséd van, van a közelben játszótér, amit a fidesz 45 millióért, vagyis akkor háromszoros áron rittyentett oda az I. kerületbe.
Vagyis hogy már nincs, mert egy hetesen (1 HETESEN!!!) bezáratták, mert több gyerek megsérült a szarul de drágán elkészített ,,játszótéren".
CsipkeRózsa
@Desischado: Mit tudna lépni az ellenzék, hiszen már a levegővételükre is törvényt találtak ki nekik.
CsipkeRózsa
Remélem, az ellenzék ellen hozott hátrányos törvényeket, kormányváltás esetén, a fideszes ellenzék is megkapja.
rokker33
@Shikari: teljesen igazad van!Ha bármelyik ellenzéknek sikerülne kitúrni a fideszt aminek a jelenlegi esélye 0 akkor az nekünk nagyon fájni fog! Egyiket sem tartom elég felkészültnek és tapasztaltnak, hogy átvegye az irányítást sőt nevetségesek egytől egyig!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.