A miniszterelnök szívesen vitázik az új sorosozós kampányukról a néppárttal. A családvédelmi programmal kapcsolatos negatív véleményekkel pedig nem hajlandó foglalkozni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha valaki vitatja tökéletességem, azzal szóba sem állok.
Clavigo
" Szívesen vitázna "..:) :))) DDD :)) Nem kéne megint kiröhögtetned magadat az EU-ban ,,,,vazzze.
Eladott Ország
Minden verőfényes napon ezernyi példa van arra a feneketlen mocsokra, melyben dagonyázunk közös erővel, de már észre sem vesszük, annyira ez lett a természetes. Ahogy én elnézem a dolgok alakulását, hamarosan az sem fog senkit meglepni, ha majd Putyin cáratyuska seggét kell nyalni a települések vezetőinek desszerként, mindjárt Orbán hátsója után. Aztán meg majd előtte, mert fontos a rangsor. Mindent megszokunk szép lassan, mert a hőbörgéshez nincs kedvünk és amúgy is minek? Hogy aztán még azt a kis pénzt is elvegye a zorbán, amit nagy kegyesen idevetett? Francokat! Jólvanazúgy. Elvégre van kerítésünk, nincsenek migráncsok, régebben még volt bözsiuti is, meg nyugdíjprémium, meghát a rezsicsökkentés is mennyire hurrá és akkor ott az ingyenhitel, meg a családok megvédése, meg a hétszemélyes autó és a Rasi fosos pelenkája. Nem kell itt semmin változtatni, mert mi így szeretünk élni. Olyan jó nézni, ahogy gazdagodik az ország. Ahogy hasítanak a családok, mint a kurvaélet. Az a néhány család. Majdcsak sorra kerülünk mi is. Tuti.
Én már lassan azt sem tudom, van-e még valami, ami egyáltalán bármilyen törvényes alapon működik. "Az állam én vagyok." elvileg a Napkirály mondta, nem tudjuk biztosan. De aki ma mondja, az is királynak készül, vagy már annak is hiszi magát. Csak jó volt valamire az a guillotine hajdanán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.