A legújabb magyar kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben a német Zöldek vezetője arra szólította fel pénteken Manfred Webert, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjét és csúcsjelöltjét a tavaszi EP-választáson, hogy zárják ki a néppártból a nagyobbik magyar kormánypártot.

Annalena Baerbock a düsseldorfi Rheinische Post című regionális lapnak adott nyilatkozatában arra az álláspontra helyezkedett, hogy a plakátkampány rágalmakat fogalmaz meg az Európai Unióval és Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével szemben, és méltatlan egy európai kormányzó párthoz.

Ilyenkor felmerül az emberben, hogy minek kell még történnie ahhoz, hogy Manfred Weber végre helyre tegye párttársát, Orbán Viktort, és kizárja a Fideszt az EPP-ből

- fogalmazott Baerbock.

A zöldpárti politikus szerint a kampány az európai politikai konszenzus ellen intézett támadásként is értelmezhető, mert az EU-t magát támadja és állítja be hazugságként.

"Ezt Manfred Webernek nem szabadna eltűrnie, ha a progresszív Európa mellett óhajt kiállni" – magyarázta Baerbock.

Maga Weber a pénteki Süddeutsche Zeitungban megjelent nyilatkozatában a plakátkampányban Junckerrel szemben megfogalmazott állításokat elfogadhatatlannak nevezte.

A ZDF német közszolgálati televízió csütörtök este sugárzott Maybrit Illner című műsorában a Fidesz kizárásáról nem beszélt, hanem azt mondta, hogy európai alapértékekből Orbán Viktor sem kaphat kedvezményt, sem a néppárton belül, sem azon kívül.

Egyértelművé tette ugyanakkor, hogy úgy véli, a magyar miniszterelnöknek változtatnia kell a jelenleg követett irányon.

Markus Söder, a CDU bajor testvérpártjának, a Fidesszel hagyományosan szoros kapcsolatot ápoló Keresztényszociális Uniónak (CSU) a vezetője a pénteki Frankfurter Allgemeine Zeitungban szintén elfogadhatatlannak nevezte "Orbán Viktor legutóbbi nyilatkozatait". Söder szerint Orbánnak világossá kell tennie, hogy továbbra is a néppárthoz akar-e tartozni. Mint mondta: senki nem akar senkit sem kitenni a pártból, "de ki kell mondani, hogy mit lehet és mit nem".

Sajnos, az az út, amelyen Orbán Viktor elindult, nem jó irányba vezet

- fogalmazott a bajor konzervatív pártvezér.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Soós Lajos

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Egyértelművé tette ugyanakkor, hogy úgy véli, a magyar miniszterelnöknek változtatnia kell a jelenleg követett irányon."

Megertehetne vegre Weber, orban sosem fog megvaltozni, mert alapjaiban egy geci. Esetleg csinal nehany pavatanc lepest, vagy motyog valamit, de megvaltozni nem fog. Ezert kellene minel elobb kizarni, hagyni hogy csatlakozzon a szelso jobbos nacikhoz ahova valo.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
"Söder szerint Orbánnak világossá kell tennie, hogy továbbra is a néppárthoz akar-e tartozni. Mint mondta: senki nem akar senkit sem kitenni a pártból, "de ki kell mondani, hogy mit lehet és mit nem"."

Már észre vehették volna, hogy Orbánnak nem lehet semmit kimondani a viselkedésével kapcsolatban, ő egy akaratos, törtető ember. Mindig neki van igaza.
Commenter
@CsipkeRózsa: kezd nagyon kellemetlenné lenni orbán már a zöldeknek és Webernek is kínos.Ha a Néppárt ad még bármit is a valódi (keresztény) demokrata értékekre akkor orbánt és a fideszt kiveti magából, meg sem várva az EP választások eredményét, ugyanis orbán Junckeren keresztül már az egész EU-t támadja. Nincs mire várni.Ki kell dobni, mielőtt a szélsőségeseivel szétbomlasztja magát a Néppártot is. A célja éket és megosztást verni mindenki közé.Ez itthon bevált, ne engedjék ezt a politikát még jobban kiteljesedni. Mi fontosabb a Néppártnak a demokratikus Európa, az eddig vallott értékei vagy az hogy egy miniduceval együtt süllyed majd el?
Eladott Ország
Szóval ennyit az ilyen Weber-féle megvásárolható, szar tetűládákról; meg a Néppártról is, aminek a főjelöltje.
uploads.disquscdn.com/images/fe20709be4143c064d7f3d6fb007052ef99af0063df37e0ce8fa4ce5a468e02c.gif
Eladott Ország
Csak azt nem tudom eldönteni, hogy a csúcsjelölt úr eme 750 versus 13 felvetése azt jelenti-e, hogy a néppárt bőven életben maradna a fidesz nélkül is, vagy még mindig ott tartunk, hogy 13 elvetemült annyira nem oszt, nem szoroz, hogy akár maradhatnak is? Mert akkor tényleg hagyni kéne a fenébe ezt az európai alapértékesdit, ennek így semmi értelme.
Commenter
@Eladott Ország: ezek a képek... az ember sírva nevet...
Commenter
@Eladott Ország: szerintem ha az EU-n belül elég nagy a felháborodás akkor ez most már azt jelenti remélhetőleg hogy ez a 13 elvetemült nem oszt, nem szoroz és mehetnek a náthásba.
kokopelli
@Eladott Ország: itt nem a megvásárlásról van szó,hanem egy egyetlentartományi párt
bizonygatásáról (bajor CSU),hogy a CDU mellet neki is lehessen mondanivalója!Az azonos párti
tisztségviselő Söder ki akarja baxni a Fideszt! Ő nürnbergi,amíg a Weber müncheni!Ha a Strauß-
papa élne eltaposná a Webert is meg a Zorbánt is!...
Strauß:"Nálam jobbra nem állhat senki,und kuss!"
Yoda69
"Egyértelművé tette ugyanakkor, hogy úgy véli, a magyar miniszterelnöknek változtatnia kell a jelenleg követett irányon."

Megertehetne vegre Weber, orban sosem fog megvaltozni, mert alapjaiban egy geci. Esetleg csinal nehany pavatanc lepest, vagy motyog valamit, de megvaltozni nem fog. Ezert kellene minel elobb kizarni, hagyni hogy csatlakozzon a szelso jobbos nacikhoz ahova valo.
magyarbakancs
Egy libcsi alapokon szerveződött pártnak mind a Fidesz annyi köze van a keresztény értékrendszerhez mint hátaslónak a hátúszáshoz.
Macskaszem
@magyarbakancs: Webernek kellenek a fidesz szavazatai, ezért inkább maszatol ahelyett, hogy karakteres véleményt mondana.
magyarbakancs
@Eladott Ország: Az egyik képen ahol a Hölgyeket átkarolja ügynéz ki mint egy ló kupec cigány vajda.
simmering73
A német zöldpárt vezetőjével csak egyetérteni lehet.
advocat
A néppárt - élén a németekkel és Merkellel - nagyívben tojnak ránk! Őket a hatalom és a várható fideszes 14 fő képviselő érdekli! Szóval ne reménykedjünk. Bár itthon 52 % nem ért egyet Viktorral, de ez eddig még nem zavart senkit! Jó ez így! A pénz meg megy haza az autó összeszerelőktől.
advocat
Nem pofázni! Cselekedni! De Viktor valamiért "jó" Merkelnél?
Lepényleső
Ezek semmi bejelentések,ezeken csak jót nevetnek a fydes legények,s tovább folynak
zsebükbe az Uniós pénzek,mivel a miénknek már a nyakára léptek?
Borsodi
Ideje volna már kizárni utána lezárni.
Eriksson
Bolond volna Weber arra az agyament Annalena Baerbock-ra hallgatni.
Ha kizárnának a Fideszt a Néppártból, erősen hiányozna nekik az a tizenvalahány képviselő, akik a Fideszt képviselik.
Meg aztán hol van a demokrácia önöknél elvtársnő? Erről is lehetne egy tényfeltáró tanulmányt írni.
Desischado
Megy a rizsa évek óta, most már cselekedni is kéne! Mire várnak még? Több a kár mint a haszon.
Eladott Ország
@Commenter: tegnap, 17:48; A fideszt a Néppártból kizárása után, minél hamarabb be is kell zárni, a börtönbe!
Commenter
@Eladott Ország: "Nagy út előtt állnak" mondta orbán. Igen, remélhetőleg Hágába vezet az út.
Pálinkás Pál
Nos...ahogy esetlegesen kizárják őket,akkor már putyin cárnak is csak egy értéktelen szardarab lesz a fidesz!!!akkor mit fogftok csinálni mangalica szopók???Még Moszkvába sem tudtok majd menekülni...jó esetben marad nektek a sitt!!!
herczeg0210
Ott nincsenek magyar származású magyarok akik megvédenék ezt a veszett marha fideszt?
tulipan
A saját renoméjukat rongálják,azzal, hopgy ezt a narancsos hájpacni, tolvaj maffiavezért megtűrik maguk között!!!
tulipan
@Shikari: Jah, szóval együtt iszogattatok, azért tudod ennyire???
juttka
@Commenter: Én így értettem Weber kijelentését.
juttka
@Shikari: Onnan tudod, hogy együtt szoktátok a poharat emelgetni?
tulipan
@Macskaszem: Weber már közölte, hogy nekik igazából, annyira nincs szükségök, arra a 13 Fidesz szavazatra, amennyi kárt okoz most nekik!!!
1magyar
Mindig előkerül egy ilyen butuska, aki azt sem tudja melyik földrészen él, csak beprogramozták muszlim legyen Európa programmal.
1magyar
Egyébként meg ez az egyetlen járható út melyet Orbán követ Európa megmentésére. Ha nem követik ők is megismerik Allah tetteit minden családban.
Én még nem hallottam egyetlen embert sem aki igazat adna az unió vezetőinek.
1magyar
Európai nép pártja vagy afrikai muszlim nép pártja ez?
tulipan
@1magyar: Igen, valóban! Mindig előkerül egy ilyen butuska, aki azt sem tudja melyik földrészen él, csak beprogramozták a tévképzetre, muszlim lehet Európa ! :)
kokopelli
@Mirabilis: valószínűleg nem először,és nem utoljára! Két látogatás között pedig gyógy-
szerezhetik "öszentségét"!A rángatózást,a szájnyalogatást és a ruhaigazgatás próbálják
enyhíteni!? A tülekedésről a jobb helyért,pl: fotózásnál,azt meghagyják neki,na meg a rö-
helyesen "véghezvitt" kézcsókját is! (nem ismerem ki magam,de az ő etnikumánál az már
hagyomány?)
tulipan
@Shikari: Csalással szerzett 35 % ? Hatalmas többség! Inkább azt mond: Pofátlan csalással szerzett hatalomban vagytok!!
advocat
Csak a szájuk jár, mert egyébként nagyívben tesznek ránk! Amíg a bevétel innen megy, és abból ők élnek jól.
tulipan
@Shikari:Te hülye, narancsos seggnyaló! Úgy látom megártott a hétvége! Igyál valami tisztító teát! A ellenzék nem vádaskodáskodik hanem a vlóságot közli! Ez pedig nem érdekeltek sosem a kretén narancososkat! Úgyis letagadják!
advocat
Weber meg jön. Még nyalint egyet. Hátha! Mondjon le az összes ilyen hülye német, és húzzon el. Németek írták, csak biztos ami biztos. Jobb, ha többen is ezt vélik jó megoldásnak. Az a nyomorult 15 szavazat ennyit számít. Mert agymosott magyarokra számíthat, és ez neki fontos. Már a fizetése miatt is! Ilyen szarul áll?
tulipan
@Shikari: Ha már érdemi hozzászólásra nem futja, nem érdekel a véleményed, Seggnyakókám!
tulipan
@Shikari: A narancos nácik hazudozásait ide hozod és amikor tényeket kérnek személyeskedsz. Ez a baj veletek. Egy narancsos náci kisebbségben (van 36 %) és nem is hajlandó vitapartner lenni. Sajnos egy tényt nem sem vagytok képesek elfogadni és csak a törzsi gyűlölet süt belőletek, ami jól jelzi a rettegéseteket.
tulipan
@Shikari: A narancos nácik hazudozásait ide hozod és amikor tényeket kérnek személyeskedsz. Ez a baj veletek. Egy narancsos náci kisebbségben (van 36 %) és nem is hajlandó vitapartner lenni. Sajnos egy tényt nem sem vagytok képesek elfogadni és csak a törzsi gyűlölet süt belőletek, ami jól jelzi a rettegéseteket.
tulipan
@Shikari: Az agyatlan narancos náci horda hazudozásait ide hozod és amikor tényeket kérnek személyeskedsz. Ez a baj veletek. Egy buta narancsos náci kisebbségben van (36 %) és nem hajlandó vitapartner lenni. Sajnos egy tényt sem vagytok hajlandók a valójában látni és elfogadni, mindent elferdítetek, csak a tömény törzsi gyűlölet süt belőletek.
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, te narancsos seggnyaldosó, vasatgon szaros pofájuk bányaborgár, félfaroknyi Sügér, ott a romány Ploesttiben levő denevérszaros 1000 méter mélyben levő, bányakecód mélyén? Űrtakony , mán meg, habzik a szád ? ami egybenött az orroddal ?
tulipan
@Shikari: Ez a vén alkoholista inkább a dagadék vörös orrmányú Orbánra vonatkozik! :))
tulipan
@durbincs: Te, ott a román Ploesti bányákban undorítóan büzlő, végletekig bugyuta bányabogár ?
tulipan
@durbincs: Mi van, narancsos seggnyaldosó, vastagon szaros félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti, denevérszartól bűzlő bányakecódban? Kegyeletsértő ? húzzá mán haza, a veremkecoba te orbitál iszákos 1 rettenet ? otthon még persze ráhúzol ? s a csillehúzó bányalovak vizeletét is megvedeled alaposan ? hát merre tart ez..a rottyant kis világo ? csak a kőkerePg ?ami te dobáltál BELE a kukákba ?+A temetőket meg eldózerolnád ? te árokparti ELKAPART? Ugye hogy te vagy
az a katakombás ,hülye ? a napfény elől elzárt, 30IQ-s ?ost ráragadt a katakomba szz,de hiszen fingod nincs a jelentéséről és most ,mint egy elmebeteg pakulár, szajkóod! Ami nem is csoda,
elvégre elzárt intézetbe való ELMEBETEG IS VAGY, egy elzárt katakombás szörnyeteg, bűzlő bánybogár és @durbincs: Mi van, narancsos seggnyaldosó, vastagon szaros félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti, denevérszartól bűzlő bányakecódban? Kegyeletsértő ? húzzá mán haza, a veremkecoba te orbitál iszákos 1 rettenet ? otthon még persze ráhúzol ? s a csillehúzó bányalovak vizeletét is megvedeled alaposan ? hát merre tart ez..a rottyant kis világo ? csak a kőkerePg ?ami te dobáltál BELE a kukákba ?+A temetőket meg eldózerolnád ? te árokparti ELKAPART? Ugye hogy te vagy az a katakombás ,hülye ? a napfény elől elzárt, 30IQ-s ?ost ráragadt a katakomba szz,de hiszen fingod nincs a jelentéséről és most ,mint egy elmebeteg pakulár, szajkóod! Ami nem is csoda,elvégre elzárt intézetbe való ELMEBETEG IS VAGY, egy elzárt katakombás szörnyeteg, bűzlő bányabogár, az a csonthülye ? a napfény elől elzárt, 30IQ-s ?! :))) ! :)))
tulipan
@durbincs: Mi a hézeg, te kreténseggnyaldosó, vastagon szaros félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti, denevérszartól bűzlő bányakecódban? Kegyeletsértő ? húzzá mán haza, a veremkecoba te orbitál iszákos 1 rettenet ? otthon még persze ráhúzol ? s a csillehúzó bányalovak vizeletét is megvedeled alaposan ? hát merre tart ez..a rottyant kis világo ? csak a kőkeresztig ?ami te dobáltál BELE a kukákba ?+A temetőket meg eldózerolnád ? te árokparti ELKAPART? Ugye agyad sincse hogy te vagy az a katakombás hülye ? a napfény elől elzárt, 30IQ-s ?ost ráragadt a katakomba szz,de hiszen fingod nincs a jelentéséről és most ,mint egy elmebeteg pakulár, szajkóod! Ami nem is csoda, elvégre elzárt intézetbe való ELMEBETEG IS VAGY! :))) Baj van nálad, te buzeráns? Nincs kapás?:-)))))))))))))))))))))) na pont Te, aztán ? akinek a száján a végbele , még ter mersz reklamálni, pont onnan a messze ?Peremvidékről ? hisz Te nem is laksz, hane a román Ploestiben, a bányatelepen ? a viselkedésed meg egy rettenet katasztrófa ? 30IQ-s nyomot fejű?próbálják 007-hetest játszatni veled? Jaí mellesleg románul igy mondják? mert magyarul tök értelmetlen ám ez a "007-hetest"! csak szólok...
Óh, há' megint összejöttetek Shikarival is? jellemző : oszt nyaljétok-faljátok újra egymást? Gyerekek is vannak? Egészégetekre,,,,
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, debil picinyem, te narancsos seggnyaldosó, ezért aztán vastagon szaros pofáju Sügér??? na pont te aztán ? kinek a száján a végbele , még reklamálsz onnan a messze ? román Peremvidékről ? hisz te sose, laktál itt ? a viselkedésed meg egyenesen rettenet katasztrófa ? 30IQ-s és próbálják a 007-hetest játszatni veled ? derettenet látszik , orbitále Ploesti 1 melléfogás ? aha, te vagy az a katakombás, csonthülye, a napfény elől gondosan elzárt vadállat? Megint összejöttetek azzal juujj de szexi Shirarival? oszt nyaljátok-faljáto egymást a bőséges bányalóvizeletpálesz bódulatában?Aszt valamelyi narancsos nyomi nyáladzó, tartotta a petros lámpát a lilás aktus alatt ?
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, debil picinyem, te narancsos seggnyaldosó, ezért aztán vastagon szaros pofáju Sügér??? na pont te aztán ? kinek a száján a végbele , még reklamálsz onnan a messze ? román Peremvidékről ? hisz te sose, laktál itt ? a viselkedésed meg egyenesen rettenet katasztrófa ? 30IQ-s és próbálják a 007-hetest játszatni veled ? derettenet látszik , orbitále Ploesti 1 melléfogás ? aha, te vagy az a katakombás, csonthülye, a napfény elől gondosan elzárt vadállat? Megint összejöttetek azzal juujj de szexi Shirarival? oszt nyaljátok-faljáto egymást a bőséges bányalóvizeletpálesz bódulatában?Aszt valamelyi narancsos nyomi nyáladzó, tartotta a a petros lámpát a lilás aktus alatt ?
kokopelli
@tulipan: akarod tudni,hogy a Párkányi Eszterkével (Shikári-val) milyen viszonyban van?
Ki a fütyit értdekel,mivel a durbincsban is a G.Fodor G. vélem felismerni 24órás szolgálattal!
Minden folt megtalálja a zokniját!? (;-)))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@durbincs: Mi van narancsos seggnyaló picinyke, szaros pofájú félfarokny Sügérem?? Kis kíváncsi, arrafelé a romány peremvidékeken? Ott hiánycikk a Bayer-féle dalos pofájú pletyka újság? na pont te aztán ? kinek a száján a végbele , még reklamálsz onnan a messze ? román Peremvidékről ? hisz te sose, laktál itt ? a viselkedésed meg egyenesen rettenet katasztrófa ? 30IQ-s és próbálják a 007-hetest játszatni veled ? derettenet látszik , orbitále Ploesti 1 melléfogás ? aha, te vagy az a katakombás, csonthülye, a napfény elől gondosan elzárt vadállat? Megint összejöttetek azzal juujj de szexi Shirarival? oszt nyaljátok-faljátok megint egymást a bőséges bányalóvizeletpálesz bódulatában?Aszt valamelyi narancsos nyomi nyáladzó, tartotta a petros lámpát a lilás aktus alatt ?
tulipan
kokopelli: Engem ezek a narancsnyik, szar alakok, fikarcnyit sem érdekelnek! Nem veszik észre, mennykire röhejes az agytalan, hánytató erőlködésük! :)))
Borsodi
@Yoda69: Több esélyt se szabadna neki adni,elég volt a hazudozásból félelem keltésből.Nyugalmunk csak úgy lehetne ha megbukna ez a kormány.A néppártban meg semmi keresnivalójuk.
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi van narancsos seggnyaló picinyke, szaros pofájú félfarokny Sügérem?? Kis kíváncsi, arrafelé a romány peremvidékeken? Ott hiánycikk a Bayer-féle dalos pofájú pletyka újság? na pont te aztán ? kinek a száján a végbele , még reklamálsz onnan a messze ? román Peremvidékről ? hisz te sose, laktál itt ? a viselkedésed meg egyenesen rettenet katasztrófa ? 30IQ-s és próbálják a 007-hetest játszatni veled ? de, jújj de rettenet látszik , orbitále Ploesti 1 melléfogás ? aha, te vagy az a katakombás, csonthülye, az a gondosan sötétben tartott, zombi szörnyeteg? Megint összejöttetek azzal juujj de szexi Shirarival? oszt nyaljátok-faljátok megint egymást a bőséges bányalóvizeletpálesz bódulatában?Aszt valamelyik narancsos nyomi nyáladzó, tartotta a petros lámpát a lilás aktus alatt ? TE vagy az a az a katakombás ,hülye ? a napfény elől tók elzárt, 30IQ-s ?
Eriksson
@tulipan: Ezért a bejegyzésért kár volt elővenni ezt a réges-régi cikket. Inkább arról beszéljünk, hol van már Weber, hol van már a tavalyi hó?
Eladott Ország
A fidesz nevű bűnöző és politikai prostituált banda kizárása a Néppártból a legkevesebb. A valódi rendszerváltás után, meg kell indítani a büntetőeljárást is, a fidesz ellen!
tulipan
@Eriksson: 1, Miért? Ugyan mi közös hozzá? Ha a cikk nem tetszik, oda jelentsd, aki behozta! Werber, attól, hogy TE nem tudod, Novemberig, biztosan a helyén lesz, hiszen akkor lesz a tisztújítás és az imádott Fideszed kizárása! Addig annyit gúnyolódhatsz rajta, amennyit csak elbír az a SAVANYÚ MÁJAD!
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Mi van narancsos seggnyaló picinyke, szaros pofájú félfarokny Sügérem?? Kis kíváncsi, arrafelé a romány peremvidékeken? Ott hiánycikk a Bayer-féle dalos pofájú pletyka újság? na pont te aztán ? kinek a száján a végbele , még reklamálsz onnan a messze ? román Peremvidékről ? hisz te sose, laktál itt ? a viselkedésed meg egyenesen rettenet katasztrófa ? 30IQ-s és próbálják a 007-hetest játszatni veled ? de, jújj de rettenet látszik , orbitále Ploesti 1 melléfogás ? aha, te vagy az a katakombás, csonthülye, az a gondosan sötétben tartott, zombi szörnyeteg? Megint összejöttetek azzal juujj de szexi Shirarival? oszt nyaljátok-faljátok megint egymást a bőséges bányalóvizeletpálesz bódulatában?Aszt valamelyik narancsos nyomi nyáladzó, tartja azt saját kutyulékú petrós lámpát, a lilás aktus alatt ? TE vagy az a román, mélykatakombás ,hülye ? a napfény elől tök elzárt, féleszű, 30IQ-s törpeféreg?
Eriksson
@tulipan: Bocsi, hogy megszólítottalak, de reméltem, hogy kicsikarok tőled valami emberien hangzó mondatot is. :)))
tulipan
@Mirabilis: Junker vén alkoholosta?! Már kérdeztem többször is, ettől a narancsos, szaros nyelvűm idióta hantaboy Shikaritól, hogy honnan veszi? Tán, csak nem vele is együtt iszogattak, mint mint Orbánnal, de nem ad rá választ!
tulipan
@Eriksson: Mindig igyekszem, éppen olyan"emberi" hangon válaszolni, amilyet a "megszólító" ALKALMAZ!!!
Eriksson
@tulipan: Szókincsben versz mindenkit :)))
simmering73
@Shikari: Ja, fideszes 2/3-dal, azzal az 1,7 millió birkával. Retardált gyökér.
verőce21
Kiderült azóta, hogy ezek a zöldek, vörösök?
tudode
Aktuális!
.
A Fidesz köszöni JÓL VAN, ki itt, ki ott töltik az elem, ELEMELEMET
.
---- Ezer plakáthelyet raknak ki a polgármester-választásra Budapesten
.
index.hu/belfold/2019/08/16/ezer_plakathely_polgarmester-valasztas/
.
Sőt olyannyira, hogy ŐFÉLESÉGE távollétében is NYOMJÁK AZ IPART a bányában, illetve a csatorna mélyéről
.

--- Nem magyar állampolgárok is regisztráció nélkül szavazhatnak az őszi választáson
.
index.hu/belfold/2019/08/11/onkormanyzati_valasztas_2019_unios_allampolgarsag_szavazas/
.
Mintha nem történt volna semmi:
.

--- Laza 495 millió forinttal támogatott az állam Rogán Cecíliához köthető sportrendezvényeket
444.hu/2019/08/15/laza-495-millio-forinttal-tamogatta-az-allam-rogan-cecilia-sportrendezvenyeit
.
--- Szijjártó minisztériumától is kapott pénzt az a cég, ahol a testvére dolgozik
444.hu/2019/08/16/szijjarto-miniszteriumatol-is-kapott-penzt-az-a-ceg-ahol-a-testvere-dolgozik
2019. augusztus 16. 06:52• KÖZÉLET
Autósportokban erősít a Szijjártó család, az állami pénzek követik őket
.
g7.hu/kozelet/20190816/autosportokban-erosit-a-szijjarto-csalad-az-allami-penzek-kovetik-oket/?_ga=2.218470809.1036353307.1565071728-1558308222.1564342061
.
???
tulipan
@verőce21: Amit a hájas seggű főnököd kiokád a pofáján, az szerinted "kiderült"?? :D
tulipan
@Eriksson: Szókincsben verek mindenkit? NA NEEE! A narancsos taplóktól, igyekszem minden (nekem) újat ÁTVENNI!
tulipan
@durbincs: Te féleszű, repedt agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! 1 Lecsót üssél má össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már román módra, puliszkából ? legalább legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.