Lentner Csaba és szerzőtársai az is megnézték, mennyit költene az állam csokra, ha bejön Orbán demográfiai álma, és mennyibe, ha teljesen elbukik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tartható a költségvetésben. Nanááá!
Hiszen ez se szeretné az összes állását elveszíteni és munkanélküli pária lenni. Már nagyon megszokta, hogy csak bólogatni kell a jófizetéses fideszállások megtartása érdekében. Bólogatni meg minden hülye tud.
RonaGyuri
hiú remény, mármint hogy készített bárki is számításokat, Őfenesége ultis és tudja, hogy csak a szegények számolnak! =))
papa.49
Ezért kár volt koptatni a klavit, EZ ELEVE HALVASZÜLETETT ÖTLET VOLT, ÉS KÖZBEN A MÓDOSÍTÁSOK MIATT KEVESEKNEK LESZ ELÉRHETŐ, az emberek pedig tanultak a devizások kárán nem ugranak bele egy ilyen katyvaszba !!!
Annyi mindenesetre látszik a számokból, hogyha a csutikreténnek az ország volna a fontos szinte az EGY ÉVI TAO fedezné az egész költséget, de ugye a foci mindenek előtt, remélem még fognak focizni a tökfejáéval a mezőn !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.