Közel 1 milliárd forint megy vajdaságiak házvásárlására, miközben itthon megszüntették a lakástakarék állami támogatását „Miközben a Fidesz itthon megszüntette a lakástakarékok állami támogatását, addig a Vajdaságban fejenként 3 millió 300 ezer forintot ad házvásárlásra. Ehhez nem kell önrész, nem kell hozzá semmit befizetni, nem kell hozzá takarékoskodni, a kormány 3 millió 300 ezer forint ingyenpénzt ad a Vajdaságban bárkinek a magyar adófizetők pénzéből”- olvasható Arató Gergely közleményében. A DK frakcióvezető-helyettese közölte: pártja törvényjavaslatot nyújtott be, hogy a kormány ugyanezt megadja a Magyarországon élőknek is, „hogy a magyar adófizetők, akiknek a pénzéből ez működik, ne legyenek alsóbbrendű állampolgárok. A fideszes képviselők tegnap a parlament Gazdasági bizottságában leszavazták ezt”- tette hozzá.

Forrás: propeller.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Akkor ki a hazaáruló?
Mert én nagy ívben leszarom a vajdasági Magyarokat,a kormánynak is az itthoni Magyarokkal kéne foglalkozni,nem jótékonykodnia.
www.youtube.com/watch?v=qBO2Siav-vc
www.youtube.com/watch?v=StV_FwziEE8
Borsodi
Akkor ki a hazaáruló?
Mert én nagy ívben leszarom a vajdasági Magyarokat,a kormánynak is az itthoni Magyarokkal kéne foglalkozni,nem jótékonykodnia.
www.youtube.com/watch?v=qBO2Siav-vc
www.youtube.com/watch?v=StV_FwziEE8
Nessy
Egyetlen feladatuk lesz, az előre beikszelt szavazó lapokat vissza küldeni a mellékelt válaszborítékban!
Csizmás Kond
@Mirabilis: Nem minden hírt olvasok el, de hogy ennyire határozottan a figyelmembe ajánlottad hát válaszolok.
Tehát az állam szerintem jól teszi ha olyan embereket támogat akik minden körülmények között meg akarnak maradni magyarként. Az nem hiszem, hogy itthon is nem segít akinek kell, ez agy baloldali szarakodás.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...és ha már a seggeknél tartunk nincs a világnak az a vagyona, hogy én egy dékás szarházinak akár egy szavát is elhiggyem.
Ami a törvényt illeti nem ismerem de ha előkerül elolvasom és biztos vagyok benne hogy nem úgy van ahogy ezek a nyaflacok előadják.
...de te azért nyugodtan hihetsz nekik...mindenki azt bír elhinni amennyit képes megérteni.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"Ami a törvényt illeti nem ismerem de ha előkerül elolvasom és biztos vagyok benne hogy nem úgy van ahogy ezek a nyaflacok előadják."

Te elbaszott picsája a világnak, olvasni nem tudsz, csak hallgatod orbán göbbelstől lopott propaganda uszításait!
Talán orbán által felvásárolt vajdasági médiának hiszel:
"Újabb házvásárlási lehetőség"
(Érted? Újabb! Tehát nem ez az első hasonló lehetőség ott náluk, miközben orbán csapatai évente 15 ezer magyar családot költöztet ki a lakásából, küld az utcára lakni, amit viszont betilt!)

"Több mint 370 vajdasági család nyert támogatást falusi ház vásárlására, a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának keretében. A pályázat harmadik körének nyerteseivel szerdán kötött szerződést a Prosperitati Alapítvány. A támogatás összértéke megközelítőleg 3 millió euró."
www.rtv.rs/hu/vajdas%C3%A1g/%C3%BAjabb-h%C3%A1zv%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1si-lehet%C5%91s%C3%A9g_905187.html

A hír 2018 márciusi, amiben már a harmadik kört győzteseit harangozzák be!
Azóta hány vajdasági család kapott még 3,3 millió magyar adófizető forintocskát?

"Csütörtök délután átadták a Prosperitati szabadkai irodáját, majd a Prosperitati Alapítvány szervezésében közösségi találkozót tartottak, amelyen ismertették a magyar kormány 50 milliárd forintos anyagi támogatásának köszönhetően kiírt gazdaságfejlesztési célú pályázatokat."
www.vmsz.org.rs/hirek/sajtofigyelo/kik-hogyan-palyazhatnak

"Megjelentek a Prosperitati Alapítvány legújabb pályázatai"
pannonrtv.com/rovatok/gazdasag/megjelentek-prosperitati-alapitvany-legujabb-palyazatai

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.